Φ yesilsu Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 sanki erkekler kadınların telefonlarını karıştırmıyorlarmı ? bırak telefonu çantasını bile karıştırıyorr.. ellerinden gelsee beyinlerinin içini açıp kontrol edecekler Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 önemli olan kadın ve erkek arasındaki fark değil ortak bir nokta bulabilmek ve ona dört elle sarılabilmek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 önemli olan kadın ve erkek arasındaki fark değil ortak bir nokta bulabilmek ve ona dört elle sarılabilmek Sen işi çözmüşsün Mirim.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 bir kadin; ne zaman guzelligini dusunurse, zekasindan biraz kaybeder.. erkek ise ne zaman; bir guzelligin pesinden kosarsa, o zaman da. o zekasini kaybeder.. zaten iki cinsiyette bu yuzden dolayi asirlardir birbirini anlayamaz... Saygilar.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 ben bu yazıları bu konuşmayı biyerden tanır gibiyim Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 bak bende merak ettim simdi nerden tanidigini ) Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 ben tanıdım seni ama hadi neyse Alıntı
Φ picasso Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Bu ne yazık ki trajik komik bir olay ; türkiyedeki erkeklerin büyük bir çoğunluğu çevrelrindeki her kadının kendilerinin olmasını isterler.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 oldugunu sangidin kisi, ben degilim Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Bu ne yazık ki trajik komik bir olay ;türkiyedeki erkeklerin büyük bir çoğunluğu çevrelrindeki her kadının kendilerinin olmasını isterler.. ve malesef hala devam ediyor. buyuk bir cogunlukla. Alıntı
Φ picasso Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 ve malesef hala devam ediyor. buyuk bir cogunlukla. Haklısın bir erkeklerin aklı başına bir türlü gelmeyecek.... (daha doğrusu büyük bir çoğunluğumuzun aklından bahsediyorum) Gördüğümüz her bayanı sex aracı olarak düşünmekten alamıyoruz kendimizi, oysa onlara değer verebilsek ve neler istediklerini anlayabilsek herşey çok daha farklı olacak... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 tabi kadınları anlamanızda çok zor hatta imkansız Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 kadın da insan erkek te insan insan olma "onuruna" "ulaşabilen" insanlar birbirlerini anlarlar nokta Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 birisi duygusallık düşünürken diğeri çıkar peşinde koşuyor ! Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 kadınlar da çıkar peşinde eskiden bir ev bir araba derlerdi şimdi olmuşken birkeç tane olsun diyolar Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Oldukça eğlenceli bir yazı.Okurken çok eğlendim ve zevkle okudum.Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben bir bayan olarak bayanların daha karmaşık bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.Erkekleri savunmak için yazmadım,böyle bir amacım da yok.Fakat bayanların matematiksel ve fiziksel çözümleri çok karmaşık hatta bazılarının çözümü yok gibi.Erkeklerin ise daha yalın bir yapılarının olduğunu düşünüyorum.İdare etmeyi bimek önemli.Herşetden önemlisi de farkı aramak yerine,karşı cins ile arasındaki SAYGI'yı korumak.... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Oldukça eğlenceli bir yazı.Okurken çok eğlendim ve zevkle okudum.Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ben bir bayan olarak bayanların daha karmaşık bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.Erkekleri savunmak için yazmadım,böyle bir amacım da yok.Fakat bayanların matematiksel ve fiziksel çözümleri çok karmaşık hatta bazılarının çözümü yok gibi.Erkeklerin ise daha yalın bir yapılarının olduğunu düşünüyorum.İdare etmeyi bimek önemli.Herşetden önemlisi de farkı aramak yerine,karşı cins ile arasındaki SAYGI'yı korumak.... kadınların anlaşılamamasının nedeni şımarık, ikiyüzlü ve bencil olmaları; dosdoğru kendilerini ifade edebilseler anlaşılacak, ayrıca bence hiç de eğlenceli değil, dünya karanlığa gidiyor gibi, buradaki taunus lakaplı arkadaşım birşey yazmıştı, erkek önce insan sonra erkektir, kadın sadece kadındır demişti, galiba katılmak zorundayım... Alıntı
Misafir sn6 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Oldukça eğlenceli bir yazı.Okurken çok eğlendim ve zevkle okudum. bence kadın erkek ilişkileri "ciddiyetle" irdelenmeli Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Ciddi olduğumu son cümlelerimden anlamış olmanız gerekirdi.Kaldı ki burada ciddi bir konu eğlenceli bir şekilde,sıkmadan ele alınmış,ben de zevkle okuduğumu belirttim,polemiğe gerek yok.. Alıntı
Misafir sn6 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Ciddi olduğumu son cümlelerimden anlamış olmanız gerekirdi.Kaldı ki burada ciddi bir konu eğlenceli bir şekilde,sıkmadan ele alınmış,ben de zevkle okuduğumu belirttim,polemiğe gerek yok.. yine de ben fikrimi yazmış oldum; kadın ve erkek ilişkisi gibi ciddi bir konu, eğlence aracı yapılmamalı bence Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 tabi kadınları anlamanızda çok zor hatta imkansız haklısın hem anlaşılmaz olurlar. hemde anlaşılmayı beklerler.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Haklısın bir erkeklerin aklı başına bir türlü gelmeyecek.... (daha doğrusu büyük bir çoğunluğumuzun aklından bahsediyorum) Gördüğümüz her bayanı sex aracı olarak düşünmekten alamıyoruz kendimizi, oysa onlara değer verebilsek ve neler istediklerini anlayabilsek herşey çok daha farklı olacak... karşıdaki kişinin karakter yapısına bağlı aslında Alıntı
Misafir sn6 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 her kadın da aynı değil ki! bazısı kendisini dünyanın en mükemmel varlığı zannediyor, kibirleniyor, ve kendisini erkeklerden üstün, ulaşılmaz görüyor ve karmaşık, asla anlaşılamaz tavırları sergiliyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.