Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 oyyyyyyyy kurban olsun annesi O'na çok özledim bıdığımı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Minecim yeni gördüm bebişin fotoğraflarını..Allah nazardan saklasın inanılmaz tatlı maşallah.. ne zordur şimdi ondan ayrılmak.. Allah sabır versin..kim bakıyor bebeğimize..? emin ellerdedir muhakkak.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Anam bu kara böcük bizim yiğen mi şimdi Allah nazarlardan saklasın.. Büyüyünce o da esmer güzerli olucak Çocuğu kendine benzetmişsin kız, ne boyadın Çok tatlı olmuş ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 resimleri çok şeker onu ısırmak ve her nevi sıkmak istıyorum... Allah hayırlı evlat yapsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Minecim yeni gördüm bebişin fotoğraflarını..Allah nazardan saklasın inanılmaz tatlı maşallah.. ne zordur şimdi ondan ayrılmak.. Allah sabır versin..kim bakıyor bebeğimize..? emin ellerdedir muhakkak.. Amin cnm her sabah ayrılırken içim gidiyo sanki , gözüm arkada değil, anneannesi bakıyor ama yinede ayrılık zor oluyor hafta sonlarını dört gözle bekliyorum sabahtan akşama kadar bebişimle birlikte olabilmek için Anam bu kara böcük bizim yiğen mi şimdi , Allah nazarlardan saklasın.. Büyüyünce o da esmer güzerli olucak Çocuğu kendine benzetmişsin kız, ne boyadın , Çok tatlı olmuş ama ya bu kara böcük işte Amin toprağım evet esmer güzeli olcak benim kızım boyamadım çatlak kiremit, ekşi dut yiyodu cadı orda resimleri çok şeker onu ısırmak ve her nevi sıkmak istıyorum... Allah hayırlı evlat yapsın Amin sedoşcum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 nazar degmesın cok datluuu bu bebişşş benim ablamın bebegı cok cırkın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 nazar degmesın cok datluuu bu bebişşş benim ablamın bebegı cok cırkın Allah iyiliğini versin ahmet bebeklerin çirkini olur mu hiç? hepsi çok güzeller buda bizim cırkın çisel nie öyle diyosun dayısı Çisel'de çok güzel O da ayyüzlüm gibi esmer güzeli olcak sen böyle söle şimdi büyüyünce seni beni beğenmez onlar Ne ii etmişimde açmışım bu topiği ya herkes ailesine yeni katılan küçük üyelerinin resimlerini göndersin ne güzel olur Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 vallahi begenmezler zaten begenilecek bi tarafimda yok evet actigin iyi olmus aslinda uyeler resimlerini koyabilecegi bi bolum olsa guzel olmaz mi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 vallahi begenmezler zaten begenilecek bi tarafimda yok evet actigin iyi olmus aslinda uyeler resimlerini koyabilecegi bi bolum olsa guzel olmaz mi öyle deme boşuna jön demiyorus sana dimi ama çok güzel olur gerçekten herkes unutulmaz o anlarını paylaşırdı ama forum için zor olabilir açılırken sayfalar ağır çalışır Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Ablacım çok sağol bebeşin fotoğraflarını gönderdin Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah küçük meleğimiz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 guzel olurdu ama admin okuyomu acaba bunlari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Ablacım çok sağol bebeşin fotoğraflarını gönderdin Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah küçük meleğimiz bişey değil cnm amin inş. guzel olurdu ama admin okuyomu acaba bunlari okuyordur sanırım Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 maşallah şuna bak yahu,kara böcük ısırma hissim uyandı dünyada bir bebeğin gülümsemesi kadar güzel başka bir şey varmıdır buda bizim cırkın çisel bir maşallahta sana ciddiyete bak hele,çok güzeller Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 oy oy oy yeyim ben onu yaa maşşallah nasılda keyifli gülüyo nazar değmesin... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 ayyy bu bek gelmiş nihayet )) Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşşallah Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 ayyy ben mine ablanın bebişini daha yeni görüyorum çok tatlı ahmet senin yeğenin facebook taki resimleri daha güzel :lol: arasından seçmişsın sankım ama daha güzelleri vardı orda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 oy oy oy yeyim ben onu yaa maşşallah nasılda keyifli gülüyo nazar değmesin... amin erbayum , darısı sana inşallah ayyy bu bek gelmiş nihayet )) Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşşallah he geldi nihayet ve 10 aylık oldu bile amin cnm ayyy ben mine ablanın bebişini daha yeni görüyorum çok tatlı tşk ederim zeynepcim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 minecim canım ya bu ne şirinlik bende yeni gördüm resimleri allah analı babalı büyütsün canım çok şirin ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 minecim canım ya bu ne şirinlik bende yeni gördüm resimleri allah analı babalı büyütsün canım çok şirin ya aşkolsun teysesi resimleri ekleyeli kaç ay oldu ama denk gelmedi demekki Amin cnm, darısı sana inşallah Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 aşkolsun teysesi resimleri ekleyeli kaç ay oldu ama denk gelmedi demekki Amin cnm, darısı sana inşallah teyzede oldum olamaz yaa yaşlanıyorum ya teyzesi öpüyor onu kocaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 teyzede oldum olamaz yaa yaşlanıyorum ya teyzesi öpüyor onu kocaman yok yok dipçik gibisin valla ne yaşlanması annesi ve kuzucuğumda teyzesini öpüyor kocaman Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 oo resımler gelmıs tabı ben yoktum yenı goruyorum caktırmayın kurban olsun abısı ne tatlı bırsey bu aynı bana benzıyo dıyecem ama cınsıyet farkı var demı :D Allah bagıslasın ablam.bana kaca satarsın bu bebısı.bu arada kılo ısı mı kelle bası mı satıyorsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 bebişin yeni fotoları yok mu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.