Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Senin gül hatrın için bi güzellik düşüniciiz artık Minecim.. bacım artık elinden geleni yapıver sana sahmet Ancak karşımdaki insanlar görebülürse sen nasıl görüyon kankim Su böreği yap Kıs kankim içinemi doğdu ,bu sendede bi deneyem diyorum şu ÖSS sınavını kıss sen bena ne dimek istiyon ama doğru ben bi melekim demi kankitom kıss cnm su böreği istedi şincik içime doğmasına ne lüsum var ki, belli bişi bu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 kıss sen bena ne dimek istiyon , ama doğru ben bi melekim demi kankitom kıss cnm su böreği istedi şincik içime doğmasına ne lüsum var ki, belli bişi bu Efet kankim sen bi meleksin Şeytanda bi melekti demi kıs Kıs bu bebiş seni iyiden iyiye boğası pis yaptı he Belli bişi demi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Efet kankim sen bi meleksin Kıs bu bebiş seni iyiden iyiye boğası pis yaptı he tşk ederim kankim kıss hemde nasıl walla iştahım bir açıldı pir açıldı bisim oraların bi lafı vardı, annem çok sölüyo şu sıralar bana , o laf aklıma geldi ama şincik burdan sülemeyem Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 bebişe ilk hediye... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 tşk ederim kankim kıss hemde nasıl walla iştahım bir açıldı pir açıldı bisim oraların bi lafı vardı, annem çok sölüyo şu sıralar bana , o laf aklıma geldi ama şincik burdan sülemeyem Reca ederem cnm ne zaman istersen Ben süleyem mi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 bebişe ilk hediye... verdinazcım çok tşk ederiz cnm çok şirin bu patikler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Ben süleyem mi kankim yuk süleme Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 süleme dedik ya hem belki de annemin sülediği laf diil o senin bildiğin ama sen yine de bildiğini de süleme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Bildiğimide mi sülemeyem Nerde demokrasi nerde insan hakları ösgürlük Şimdi süleyebilir miyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 çok sülemek istiyosan içinden monitöre karşı süleyiver kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 O zaman bi anlamı olmaski Ben yine mönitöre bakayım ama sülemyem yasam olarmı kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 yas kankim yas aman içinde kalmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Demi kıs içimde kalmasın Aman be yasmıom Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Allah Anali Babali büyütsün Allah olmyanlarada versinn .... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Allah Anali Babali büyütsün Allah olmyanlarada versinn .... Allah razı olsun kaan, Amin tabii Rabbim olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Kaç ay oldu ? oooooooo efem kimleri görüyorum hoşgeldin toprağım, görüşemiyorus hiç 5 ay bitti teysesi, 22 haftalık oldu bebiş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 oooooooo efem kimleri görüyorum hoşgeldin toprağım, görüşemiyorus hiç 5 ay bitti teysesi, 22 haftalık oldu bebiş Hoşbulduk, öyle be topragım görüşemiorus Okuldu falan filan derkene Aman da benim miniğim 6 aylık olucakmışş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hoşbulduk, öyle be topragım görüşemiorus Okuldu falan filan derkene Aman da benim miniğim 6 aylık olucakmışş Allah kolaylık versin toprağım ya teysesi yolun yarısını geçti senin miniğin Kocaman oldu kızım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 27. haftamızdayız geriye kaldı yaklaşık 12-13 hafta Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Eee ne var şimdi bunda Şimdiden çığırmanın bi faydası yuk Vakti gelince yeterince çığıracaksın zaten Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Çoğu gitti azı kaldı tatlım.. Bugünlerde hoş bir anı olarak kalacak yanına..Yüzünde ne kadar hoş bir ifade vardır şimdi senin.. Allah kucağına almanı nasip etsin bitanem.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Eee ne var şimdi bunda , Şimdiden çığırmanın bi faydası yuk , Vakti gelince yeterince çığıracaksın zaten baktım bebişimin topiği toslanmış ascık, tosunu alam didim aman iyi ki hatırlattın Çoğu gitti azı kaldı tatlım.. Bugünlerde hoş bir anı olarak kalacak yanına..Yüzünde ne kadar hoş bir ifade vardır şimdi senin.. Allah kucağına almanı nasip etsin bitanem.. evet diloşcum çoğu gitti azı kaldı çok heyecanlıyım, o yüzden bu heyecanımı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak iyi geliyor içim içime sığmıyor inşallah canım amin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.