Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Senin gül hatrın için bi güzellik düşüniciiz artık Minecim.. bacım artık elinden geleni yapıver sana sahmet Ancak karşımdaki insanlar görebülürse sen nasıl görüyon kankim Su böreği yap Kıs kankim içinemi doğdu ,bu sendede bi deneyem diyorum şu ÖSS sınavını kıss sen bena ne dimek istiyon ama doğru ben bi melekim demi kankitom kıss cnm su böreği istedi şincik içime doğmasına ne lüsum var ki, belli bişi bu
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl kıss sen bena ne dimek istiyon , ama doğru ben bi melekim demi kankitom kıss cnm su böreği istedi şincik içime doğmasına ne lüsum var ki, belli bişi bu Efet kankim sen bi meleksin Şeytanda bi melekti demi kıs Kıs bu bebiş seni iyiden iyiye boğası pis yaptı he Belli bişi demi
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Efet kankim sen bi meleksin Kıs bu bebiş seni iyiden iyiye boğası pis yaptı he tşk ederim kankim kıss hemde nasıl walla iştahım bir açıldı pir açıldı bisim oraların bi lafı vardı, annem çok sölüyo şu sıralar bana , o laf aklıma geldi ama şincik burdan sülemeyem
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl tşk ederim kankim kıss hemde nasıl walla iştahım bir açıldı pir açıldı bisim oraların bi lafı vardı, annem çok sölüyo şu sıralar bana , o laf aklıma geldi ama şincik burdan sülemeyem Reca ederem cnm ne zaman istersen Ben süleyem mi kankim
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Yazar bebişe ilk hediye... verdinazcım çok tşk ederiz cnm çok şirin bu patikler
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Yazar süleme dedik ya hem belki de annemin sülediği laf diil o senin bildiğin ama sen yine de bildiğini de süleme
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Bildiğimide mi sülemeyem Nerde demokrasi nerde insan hakları ösgürlük Şimdi süleyebilir miyim
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl Yazar çok sülemek istiyosan içinden monitöre karşı süleyiver kankim
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl O zaman bi anlamı olmaski Ben yine mönitöre bakayım ama sülemyem yasam olarmı kankim
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Allah Anali Babali büyütsün Allah olmyanlarada versinn .... Allah razı olsun kaan, Amin tabii Rabbim olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Kaç ay oldu ? oooooooo efem kimleri görüyorum hoşgeldin toprağım, görüşemiyorus hiç 5 ay bitti teysesi, 22 haftalık oldu bebiş
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl oooooooo efem kimleri görüyorum hoşgeldin toprağım, görüşemiyorus hiç 5 ay bitti teysesi, 22 haftalık oldu bebiş Hoşbulduk, öyle be topragım görüşemiorus Okuldu falan filan derkene Aman da benim miniğim 6 aylık olucakmışş
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Hoşbulduk, öyle be topragım görüşemiorus Okuldu falan filan derkene Aman da benim miniğim 6 aylık olucakmışş Allah kolaylık versin toprağım ya teysesi yolun yarısını geçti senin miniğin Kocaman oldu kızım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Eee ne var şimdi bunda Şimdiden çığırmanın bi faydası yuk Vakti gelince yeterince çığıracaksın zaten
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Çoğu gitti azı kaldı tatlım.. Bugünlerde hoş bir anı olarak kalacak yanına..Yüzünde ne kadar hoş bir ifade vardır şimdi senin.. Allah kucağına almanı nasip etsin bitanem..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Eee ne var şimdi bunda , Şimdiden çığırmanın bi faydası yuk , Vakti gelince yeterince çığıracaksın zaten baktım bebişimin topiği toslanmış ascık, tosunu alam didim aman iyi ki hatırlattın Çoğu gitti azı kaldı tatlım.. Bugünlerde hoş bir anı olarak kalacak yanına..Yüzünde ne kadar hoş bir ifade vardır şimdi senin.. Allah kucağına almanı nasip etsin bitanem.. evet diloşcum çoğu gitti azı kaldı çok heyecanlıyım, o yüzden bu heyecanımı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak iyi geliyor içim içime sığmıyor inşallah canım amin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.