Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Aysum'cum;

Anneciğin ne iyi etmişte seni doğurmuş.Sanırım böyle güzel,böyle tatlı,böyle sevecen bir kızı olacağı içine doğmuş..:) Umarım bahtın senden daha güzel olur,umarım karşına hep iyiler çıkar ve umarım yeni yaşın sana ve sevdiklerine huzur,mutluluk ve güzellikler getirir.. :hug::clover:

Bu pastan..

131497897890e6a68389yw6.jpg

Bu da Çiçeğin..

271670356ac02df6d96dh5.jpg

Gönderi tarihi:

Ayy taurus sağol ben bile kendimi böyle bilmiyordum :blush: teşekkür ederim :):hug:

Ben o pastayı yerim yaaa :wub::devil:

Gönderi tarihi:

sarı şekerim çok geç kalmadım inş. :D

doğum günün kutlu olsun tatlım, yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin kabul olsun :sorcerer:

sağlık, mutluluk ve ömür boyu başarılar dilerim :clover:

SENİ SEVİYORUM ŞEKERİM ;):wub:

Gönderi tarihi:

Aysumcum, şu aşağıdaki çocuğu görüyorsundur, Ne kadar keyifli, ve mutlu, ne kadar eğleniyor degil mi? Ben de senin için en az bu cocuğunki kadar olmak koşuluyla, keyifli, eğlenceli, mutlu bir yıl diliyorum...

22668522.jpg

MUTLU YILLAR

Gönderi tarihi:

Sağol gloriacım benim :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.