Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 17 yıl Aysum'cum; Anneciğin ne iyi etmişte seni doğurmuş.Sanırım böyle güzel,böyle tatlı,böyle sevecen bir kızı olacağı içine doğmuş.. Umarım bahtın senden daha güzel olur,umarım karşına hep iyiler çıkar ve umarım yeni yaşın sana ve sevdiklerine huzur,mutluluk ve güzellikler getirir.. Bu pastan.. Bu da Çiçeğin..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Ayy taurus sağol ben bile kendimi böyle bilmiyordum teşekkür ederim Ben o pastayı yerim yaaa
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl sarı şekerim çok geç kalmadım inş. doğum günün kutlu olsun tatlım, yeni yaşında dilediğin bütün dileklerin kabul olsun sağlık, mutluluk ve ömür boyu başarılar dilerim SENİ SEVİYORUM ŞEKERİM
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl Aysumcum, şu aşağıdaki çocuğu görüyorsundur, Ne kadar keyifli, ve mutlu, ne kadar eğleniyor degil mi? Ben de senin için en az bu cocuğunki kadar olmak koşuluyla, keyifli, eğlenceli, mutlu bir yıl diliyorum... MUTLU YILLAR
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.