Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 birinci iletim burayaydı... bininci de öyle olsun istedim.. hoşgeldin vakana.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 arkadaşar biraz sıkışırmısınız lütfen.....ben geldim de interneti....sonrası forumları yeni keşfetmiş biriyim...pek çok şey öğreneceğim sanırım..sizlerlede paylaşacağım çok şey var....sinemayı çok severim...geçen yıl kayağa başladımve bayıldım....yüzmeye bayılırım hemde saatlerce.....rakı ve balık derim...müzik derim... sonaaa aşk derim..bazen melankoliğimdir bazen coşkulu,bazen dürüstümdür bazen sahtekar,bazen doğruyla işim olur bazen yalanla,bazen antisosyalimdir günlerce bazen coşkumdan korkarlar,tutunamayanları severim,sahiciyi severim,kim olduğunun farkında olanı severim,nerden gelip nereye gideceğini bilenleri severim,almak için vermeyenleri severim.Uzatmadan bende siz gibiyim korkularım,sevinçlerim,tedirginliklerim,üzüntülerim,arkadaşlarım,dostlarım,dost olduğunu sandıklarım var.Yalnızlığımı severim,ama yalnızlıklarından sıkılan kimselerden çok sıkılırım....Böle işte,biraz uzun oldu galiba....merhaba..... yürrüüüü beeee.... kim tutar seni... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 arkadaşar biraz sıkışırmısınız lütfen.....ben geldim de interneti....sonrası forumları yeni keşfetmiş biriyim...pek çok şey öğreneceğim sanırım..sizlerlede paylaşacağım çok şey var....sinemayı çok severim...geçen yıl kayağa başladımve bayıldım....yüzmeye bayılırım hemde saatlerce.....rakı ve balık derim...müzik derim... sonaaa aşk derim..bazen melankoliğimdir bazen coşkulu,bazen dürüstümdür bazen sahtekar,bazen doğruyla işim olur bazen yalanla,bazen antisosyalimdir günlerce bazen coşkumdan korkarlar,tutunamayanları severim,sahiciyi severim,kim olduğunun farkında olanı severim,nerden gelip nereye gideceğini bilenleri severim,almak için vermeyenleri severim.Uzatmadan bende siz gibiyim korkularım,sevinçlerim,tedirginliklerim,üzüntülerim,arkadaşlarım,dostlarım,dost olduğunu sandıklarım var.Yalnızlığımı severim,ama yalnızlıklarından sıkılan kimselerden çok sıkılırım....Böle işte,biraz uzun oldu galiba....merhaba..... kaybol..... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu adam ne yapıyo böyle? sorum şahsın kendisinedir? Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu adam ne yapıyo böyle? sorum şahsın kendisinedir? sevgili full force... hangi adam... Alıntı
Φ rudya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 yürrüüüü beeee.... kim tutar seni... tutamaz tutamaz bir kitap var elimde tam olarak başlayamadım alıklar birliği adı.. amerika nın pulitzer ödülünü almış bahsedeceğim kitabıyla hem de ölümünden sonra yayınlandığı için ölümünden sonra ödül verildi başlangıç sözü- tam olarak hatırlayamayacağım elimde de değil şu an- bir dahinin farkedilmesi çok kolaydır çünkü bütün alıklar ona cephe almış olur vakananın adrenalinin durumuda böyle işte forumda baktığım birkaç yazısı hemen bunu hatırlattı bencede yürü bee Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 tutamaz tutamaz bir kitap var elimde tam olarak başlayamadım alıklar birliği adı.. amerika nın pulitzer ödülünü almış bahsedeceğim kitabıyla hem de ölümünden sonra yayınlandığı için ölümünden sonra ödül verildi başlangıç sözü- tam olarak hatırlayamayacağım elimde de değil şu an- bir dahinin farkedilmesi çok kolaydır çünkü bütün alıklar ona cephe almış olur vakananın adrenalinin durumuda böyle işte forumda baktığım birkaç yazısı hemen bunu hatırlattı bencede yürü bee tam yaratıcının istediği kıvamdasın rudya viva la vakana filmi vardı zabata marlon brandonun sinema deyince ama vakananın önünde kalem bırakmak lazım Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 vakana ;kırlarda uyuyanları koruyan tanrının adı imiş eski yunanda....(sahada uyuyanları korumadığı aşikar artık..) bknz:24 mart 2007(türkiye,yunanistan milli maçı) var biraz faşistlik ruhta biliyorum...hatırlatmayın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.