Φ arzum28 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 DÜNYA KALABALIK BEN YANLIZ HER RİYA ALIRKEN BENDEN BENLİĞİMİ YERİNE HİÇLİK BIRAKIYOR GÜVEN YOK ÇARESİZLİK HAKİM MANTIK YOK DUYGU YOK HİSSİZLEŞMEK ELDE DEĞİL DÜNYA KALABALIK BEN YANLIZ ŞİMDİ EL YOK TEN YOK CAN YOK YORGUN BEDEN HAL YOK DÜNYA IŞIL IŞILKEN BENİM EVİM KARANLIK RUH ACI CEKMEKTE BEDEN İSYANDA ŞEFKAT YOK AN YOK ZAMAN YOK GELECEK OLAN YOK BEKLESENDE BU GECENİN SABAHINDA DÜNYA KALABALIKKEN UHULTULAR GELİRKEN ODAMIN İÇİNDE ÇIT YOK BİR ÇİFT GÖZ YOK CANINA DEĞDİĞİM..... ARZUM Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ya L nızlık kötüü evet... Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben ona yaNlızlık dedim ben yaşadığım için benimki herkezin yalnızlıgından farklı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 sen öyle diyosan öyledir ..özür Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 duyguları çok kolay harcayan bu şehirde ben de... kayboldum sonunda. sonunu bilmeden, düşünmeden yol aldım, korktum, kaçtım, saklandım bildiğim kucaklara sonrası... sonrası herkesin bildiği bir hikayeymiş, benimse asla ve asla düşünmek bile istemediğim. bırakıp gidermiş herkes, tüm sevdiklerin seni günün birinde, isteseler de, istemeseler de, sevgini hakedecek birisini arar durursun, sevgiyi kaybettiğinde, imkansızlıklar şehrinde umut... birdenbire çıkıverir hiç beklemediğin bir yerden, şaşırır, afallar, mutlu olursun haketmediği düşünerek hafiften, ...haketmişsindir; asla düşünemezsin. Alıntı
Misafir asyy Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Eline sağlık. Benimki de yaNlızlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.