Φ gurhan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 özelliklere gel gizlilik gel ve listendekileir sag tıkla şayet sil ibaresi belirginse karşı taraf seni engellemiştir Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 vay be işin kompedanı olmuş arkadaşlarımız var. sağol gurhan Allah klavyeye dokunan parmaklarına zeval vermesin Alıntı
Φ gurhan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 vay be işin kompedanı olmuş arkadaşlarımız var. sağol gurhan Allah klavyeye dokunan parmaklarına zeval vermesin Allah razı olsun kardeşim...her zaman emrinizdeyim Alıntı
Φ efekentli09 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) teşekkürler kardeş müthişsin Tarih: 18 Aralık , 2005 Düzenleyen: efekentli09 Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 yalnış biliyosun arkadaş sil eğer aktifse o kişi seni silmiştir.gami diye bi program var engelleyenleri görmek için.arkadaşla denedik işe yarıyo mu diye.engellediğim halde arkadaşı engellenmemiş gösterdi.yani bilemiyorsun seni kimin engellediğini.hem ne gerek var bu kadar da şüpheci ve didikleyici olmayın yahuu.bırak kim naparsa yapsın allla allaa Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker BUNDAN ÖĞRENMEK DAHA KOLAY GİBİ..KESİN EN AZINDAN Alıntı
Φ brave Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN... Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Arkadaşlar bu konuyla daha öncede karşılaştım sanırım 9 ay kadar önce msn ile mahkemelik olmuştu bu sorun özel hayatın gizliliği konusuydu sanırım engellenen kişi engellendiğini şuan bilemez önceden bazı programlarda ve yukarıdaki linkle öğrenilebiliyormuş tabi öğrndiğimizde site tedbirini çoktan almış Şuan öğrenilmiyor öğrenmek istiyorsan başka bir msn ile oturum açarsın ve sen online iken o oturumla onu eklersin kabul ederse engellenmişindir ) böyle Fikirlerle işinizi görmeye çalışın Bence Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ARKADAŞLAR BUNU FORUMLARDA 1.689.789.456 KEZ SÖYLEDİİM. ANLAYAMAZSINIZ ARKADAŞLAR, MSN BU KONUDAKİ BÜTÜN AÇIKLARINI KAPATTI. AYRICA SAĞ TIKLAMA MESELESİNDE DE SADECE KİŞİNİN SİZİ SİLİP SİLMEDİĞİNİ GÖREBİLİYORSUNUZ. O DANDİK SİTELERE DE İNANMAYINNN... SİTELER SADECE SİZİN MSN'NİZİ ALIP KİŞİ LİSTESİ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANIYOLAR. ENGELLEYENİ GÖRMEK İMKANSIZDIR. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 özelliklere gel gizlilik gel ve listendekileir sag tıkla şayet sil ibaresi belirginse karşı taraf seni engellemiştir boşu boşuna paranoya yapmayın... ben yaptım da ondan diyorum bu topicdeki bilgiyi görünce ben de online gorunen bi arkadaşım için denedim bu yöntemi ve sil ibares belirgin oldugu halde ben onu msnimde online olarak göreibliyordum... demek ki beni engellememiş... demek ki Gurhan arkadasın verdigi bilgi yanlışmış.... Alıntı
Φ corpatix Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 teşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeekkküüürrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.