Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çek Gönlüme Doğru Kürekleri

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çek Gönlüme Doğru Kürekleri

Çek Gönlüme Doğru Sandalcı Kürekleri, Bu Akşam Çok Efkarlıyım Dalgalara Bırak Düşüncelerimi,

Dalgalara İndir İçimde Biriken Acı Ve Kahır Dolu Kelimeleri…..

Çek Sandalcı Çek Hadi Yine Yeniden Çek Şu Kürekleri, Gönül Deryamda Kabarmış Yığınca Kelime Var Gizli….

Çek Sandalcı Çek Gönül Deryama Doğru Kürekleri, Tarif Edilmez Anlatılmaz Neler Var Bir Bilsen Gizli

Gözyaşlarım Yağmur Gibi Islatıyorken Şu Yüreğimi, Çek Sandalcı Çek Yüreğime Doğru Kürekleri……

Kabaran Dalgalara İnat, Asileşen Denize İnat..! Bakma Bana Öyle Ne Olur Çek Gelsin Kalbime Doğru Kürekleri….

Efkar Tütüyor Sanki Gökyüzünde Bulutlar Bana İnat..! Istırabı Heceliyor Kelimelerim Yavaş Yavaş

Kahır Dolu Bakışlarım Çörekleniyor Bulutlara, Gözyaşımla Birlikte Dökülüyor Bana İnat Yağmurlar

Istırabımı Akıtıyorlar Eşlik Eder Gibi, Çek Gönlüme Doğru Sandalcı Hadi Çek Kürekleri…..

Daha Ağlayacak Ve Istırap Çekecek Çok Günüm Var….Çek Kürekleri İçime Yavaş Yavaş

Dikkat Et Gönül Rıhtımıma Yavaş Yanaş, Çek Kürekleri Gönlüme Doğru Yavaş Yavaş.

Sessiz-Sair

28.08.2007

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.