Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 itlaf dağ çileği kokan ellerim hep güzeldi çocukluğumdan ölmeden önce sorsanız yine sevin derdim yol dönüşü acıların dizlerinde uyur şehre intizar edenler sabah hüznü gören güneşin aklı karışır er/ken terk eden yoluna düşeni de bilir ayrılığın kanunudur dizlerin titremesi takati insana aşk verir sırtım dönük öç saçlarımdan tek kıl düşünce pencerene martların aklını alır şirin yarin dili idamlık bir adamın boynunda gümüş öldüren büyümek sahi nedir ki bütün başı boşları ‘’ öldürün gitsin’’ hayalayna Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 fıstıkım bir uğradım,kedin geldi mi, adı ne,alıştınız mı birbirinize ? sen bunları cevaplayadur şimdilik,ben yeni sorularla gelirim bilahare canım ablacım kedi alışamadı bize biz de geri verdik hiç yerinde durmuyodu dolapların üstüne çıktı indiremedik zar zor ikna ettğim annemde geri yolladı kedimi öptüm seni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Benim cimcimem tatlı sever.. Nuhun gemisi ve yolcuları.. yemeye istediğinden başalayabilirsin şekerim.. hem de ne kadar çok sever ben fillerden başlıyım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 kuzum ben de seni çok özledım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 sardunyam ablacım şiir için çok teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Merhaba Cimcimem.. Gelirken bir şiir getirdim yanımda.. HORGÖRÜ Senden korktuklarından Yaptılar yeni bir çan.. Her çaldığında Bir ürkü perdesi açan. Oysa Yapılan En yeni çan; En eskisinin sesiyle çağıran. Ben bir çan tanıdım Beni hep çağıran .. Adı git çanıydı, Hep bir yol açan. Gide-gide Geldim hep kendime. Bendim hep ben, kendimi Kovalayan ve kaçan. Özdemir Asaf Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 zeynepcim bakalım fincanımız sogumuş mu ? evet bakabilirim artık senin fincanına zeynepcim bu duygusallık öldürecek seni nerdeyse birisi dokunsa aglayacak gibisin gücünü topla biraz degiştir kendini bazı konuları ve kişileri aklından cıkar artık çöp kutusuna at onları .cok affedicisin bazı hataları affetmemen gerekiyor cünkü sonunda sen üzülüyorsun .küçük ayrıntılara takılmıyorsun ama büyük olayları da okadar çok kafana takıyorsunki.burak herşeyi biraz oluruna inatçılıgından bazen vazgecmelisin kabul etmelisin bazı şeyleri siyahın gri oldugu konusunda bile bile inatçılık yapıyorsun kapak altına bakalım biraz da http://www.negatif.com/fotolar/704/20704/0...a9821a9aa9f.jpg bir konu çözüm bekliyor sen dügümü cözmen gerekiyor ya da bir kişi cevap bekliyor senden bir konuda bekletme bukadar bir şansa deger mi dersin gücünü topluyorsun az kalmış bir süprizle cok mutlu olabilirsin... senin icin karaladım bişiyler umarım hoşuna gider Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 diloşcum canım ablacım hoşgeldin ne güsel bi şiir...çok beğendim deniz kızı kuzum ben karar verdim sen tamamiyle müneccimsin nasıl da herşeyi bilmişsin eline yüreğine sağlık canım...sen bi tanesin üstteki 2 bayan ikinizide çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 canım ablacım kedi alışamadı bize biz de geri verdik hiç yerinde durmuyodu dolapların üstüne çıktı indiremedik zar zor ikna ettğim annemde geri yolladı kedimi öptüm seni demek öyle neyse dolap üstünde yaşaması hoş olmazdı zaten seni de çok sevdiğimi söylemeden çıkmak istemedim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 düş kurdum yine Kaf Dağının ardında Kocaman bir dev ile Sevgiyle dostlukla Kaf Dağının sarayında içi içine sığmaz insanın Allahım bitmesin sakın Avunacak birşey buldum hiç bırakmayayım Masal perisi uzaktan görünür Yine maceracı masallar destanlar getirir Bizde girelim mi bu masala? Serüven yaşayalım doya doya. Kaf Dağnın sarayında Mor sümbüllü bağlarında Aman uyanmayayım sakınha Hiç bitmesin bu tatlı rüya. Kaf Dağının masalında Beyaz güvercinlerin her uçuşunda Yüreğim pır pır edip durur Bu şirin diyarda. Bilmezdim bu güzel alemi Görmezdim dünyada bu yeri Zümrütlü Anka kuşu söyle bana Daha güzel yer varmı burada Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 demek öyle neyse dolap üstünde yaşaması hoş olmazdı zaten seni de çok sevdiğimi söylemeden çıkmak istemedim bende çok seviyorum bi de özledim çok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 düş kurdum yineKaf Dağının ardında Kocaman bir dev ile Sevgiyle dostlukla Kaf Dağının sarayında içi içine sığmaz insanın Allahım bitmesin sakın Avunacak birşey buldum hiç bırakmayayım Masal perisi uzaktan görünür Yine maceracı masallar destanlar getirir Bizde girelim mi bu masala? Serüven yaşayalım doya doya. Kaf Dağnın sarayında Mor sümbüllü bağlarında Aman uyanmayayım sakınha Hiç bitmesin bu tatlı rüya. Kaf Dağının masalında Beyaz güvercinlerin her uçuşunda Yüreğim pır pır edip durur Bu şirin diyarda. Bilmezdim bu güzel alemi Görmezdim dünyada bu yeri Zümrütlü Anka kuşu söyle bana Daha güzel yer varmı burada canım şiir için çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Merhaba Zeynepcim..Biraz geç kalmakla bereber,anı defterlerini yeni görmem münasebetiyle,sonunda ben de bu defterede yer almış bulunuyorum. Oldukça sıcakkanlı ve arkadaşça olmandır beni sana çeken...Çünkü benim için arkadaşlık çok önemlidir.Sende de bu samimiyeti gördüm. Ömründe hep mutlu olmanı diliyorum.Sevgilerimle.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 şu gitmeler ve keşkeler olmasa..... canım benim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Merhaba Zeynepcim..Biraz geç kalmakla bereber,anı defterlerini yeni görmem münasebetiyle,sonunda ben de bu defterede yer almış bulunuyorum. Oldukça sıcakkanlı ve arkadaşça olmandır beni sana çeken...Çünkü benim için arkadaşlık çok önemlidir.Sende de bu samimiyeti gördüm. Ömründe hep mutlu olmanı diliyorum.Sevgilerimle.... canım hoşgeldin sayfama... hani bi söz vardır geç olsunda güç olmasın...geldin ya öenmli olan o... düşüncelerin için teşekkür ederim... sende hep mutlu ol... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 zeynepcim senin yarın dersin erken başlıyor kahvaltı yapmadan gitme en azından portakal suyunu ic Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 deniz kızı kuzum nasılda biliyosun beni...kahvaltı yapmıycağımı... bugün o kadar yoğundumkı saat 3 gibi anca bişiler yiyebildim canım ya iyiki varsın seni çok seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ben de senin gibi oldugum icin tahmin etmiştim kahvaltı yapmadıgını o yüzden dedim en iyisi c vitamini alsın bari canımmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bennnnnn geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 hoşgeldin kuzum bende sana çay yaptım yiyelim birlikte çokta güsel olmuş üstünede bi kahve içer sonrada fal Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 ohhhhh harika valla bütün gün okuldaydım öle iyi geldiki bu teklif asla hayır diyemem kahve mii oleyy hemen Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 daha böreğim bitmedi yicem hepsini sonra kahven hazır canım artık bi fal bakarsın bana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.