Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Bayramın çok mutlu geçmiştir inşaallah bitanem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 güzellik seninde bayramın kutlu olsun çok düşüncelisin sağol meleğim... canım ablam teşekkür ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Bayramın çok mutlu geçmiştir inşaallah bitanem leylam ablam çok güsel geçti ama çabucak bitti ne yazıkki Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Seni ev baklavasız bıraktığım için özür diliyorum Ablan hem beceriksiz hem tembel Bugün oğlum okula başladı kendimi affettirmek için sana pasta yapcam söz.neyli istersin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Seni ev baklavasız bıraktığım için özür diliyorum Ablan hem beceriksiz hem tembel Bugün oğlum okula başladı kendimi affettirmek için sana pasta yapcam söz.neyli istersin ablacım öncelikle hayırlı olsun diyim alp için iyi olur baklava önemli değil sonunda pasta var yaşasınnn çikolatalı vişneli olsun ablacım pastam ayrıca çiçek içinde teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Bidenem bende sana bir şiir getirdim... seni seviyorum canım benim... SİZDEN SAKLI gelmediniz, ben hep sizi bekledim eksilen yanlarımla sizden saklı eskidim her şeyden önce aşk verilmiş bir sözdü benim için gün, ay, saat, hafta; takvimişi zaman yani Aldıkça dönemeçleri değişmedi hiçbir şey yalnızca ufuklar yeniledim Kaç aşktan oluşmuş bir şeydi aşk her sevgiliyle biraz daha biraz daha sizden saklı eskidim. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 hoşgeldin ablacım bende seni seviyorum şiir için teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 hoşbuldum canım bişey değil Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Ya zeynepcim dün gece buraya bi pasta bırakmıştım sen hepsini yedin bitirdin mi yoksa ben önizleme yaptıktan sonra göndermeyi unuttum mu Neyse ye de zihin iyice açılsın sınav öncesi bendemi yesem çikolata benim de zihnimi açarmı ki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 yaşasın pasta canım ablam canım çok sıkkındı bu pastayı gördüm ve çok mutlu oldum... kalplerle bezenmiş bi pasta teşekkür edrim ablacımm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Tatlım çok sevindim mutlu olmana... Sen böle mutlu olcaksan ben hep getiririm sana pasta Her günün şeker tadında geçsin... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 canım ablacımm bitanesin sen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Hoşgeldin zeynepcim,iyimisin,sınavlar nasıl gidiyor Bak bu sefer senin gibi bir çiçeğe çiçekli pasta Hadi afiyet olsun (genç nolcak yakıyo,biz olsak ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 canım ablacım ne güsel bi pasta bu böyle ellerine sağlık bende sabah 8den beri ders çalıışyorum uykum geldı açılsın dıye foruma geldımm bi de baktım kı pastam var ii ablacımm inş daha da ii olcak öptüm seni sende iisindir umarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 eee sen öpersinde ben öpemezmiyim bak tamda ders çalışıyorken yakaladım ahada öptüm kaçtıııım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 tatlım aferin sana sınavların iyi geçmiş..işte ödülün..bu pastayı hakettin.. bu sensin.. tatlı zeynep..şirine.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 eee sen öpersinde ben öpemezmiyim bak tamda ders çalışıyorken yakaladım ahada öptüm kaçtıııım canım ablacımmm benimm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 tatlım aferin sana sınavların iyi geçmiş..işte ödülün..bu pastayı hakettin.. bu sensin.. tatlı zeynep..şirine.. ayyyy pastanın güzelliğine bakkk diloş bu sene sınav sonuçlarım açıklananlara göre ii sanırım yaz okulu işe yaradı pastayı tam hakkettım yaniii hepsi benimmm vermem kımseye saol diloşcummm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 sınav hediyesi dikkat,içinden kedi çıkabilir YÜREĞİN VAR YA YÜREĞİN Geceleri yıldızlar örter üstünü Bilirsin de yine üşürsün. Kaçışır boşluğa bu korkak sözcükler Kan ter içinde. Susar düşünürsün. Boşuna mı sana bu sevda yaşamda Bu yürek Bu insan onuru. Gölgelerimiz makaslanmışsa yollarda Silkele bi kez kendini At üstündeki kurumuş kalmışları Yaprakları yeniden güneşe Tut renkleri ellerinden. Ha şöyle. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 sınav hediyesi dikkat,içinden kedi çıkabilir YÜREĞİN VAR YA YÜREĞİN Geceleri yıldızlar örter üstünü Bilirsin de yine üşürsün. Kaçışır boşluğa bu korkak sözcükler Kan ter içinde. Susar düşünürsün. Boşuna mı sana bu sevda yaşamda Bu yürek Bu insan onuru. Gölgelerimiz makaslanmışsa yollarda Silkele bi kez kendini At üstündeki kurumuş kalmışları Yaprakları yeniden güneşe Tut renkleri ellerinden. Ha şöyle. ablacımmm hediyenın güzelliği paketinden bellii en sevdiğim renk mor veee en sevdğim çiçeklerden biri papatya , kedi mi amaninnn ya senın şavaşçı kedın gibiyse o gözlerii şiir desen ayrı bi güselll.... seni seviyorum ablacımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 LAFIMI OLUR'' Adın yazılıdır kaşım üstüne Yaslayıver başını döşüm üstüne Canan can istemiş başım üstüne Canan için canın lafımı olur ... bidenem nasıl gidiyor hayat, okul, dilerim herşey yolundadır bende seni çok özlemişim... görüşürüz tatlım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 ii gidiyo ablacımm herşey bu aralar aman böyle devam etsin görüşürüz ablacımm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 selam zeyneppp Hasret Denize dönmek istiyorum! Mavi aynasında suların: boy verip görünmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum! Gemiler gider aydın ufuklara gemiler gider! Gergin beyaz yelkenleri doldurmaz keder. Elbet ömrüm gemilerde bir gün olsun nöbete yeter. Ve madem ki bir gün ölüm mukadder; Ben sularda batan bir ışık gibi sularda sönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum! Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 selm egzo hoşgeldin şiir için teşekkürler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Zeynebim..tatlı..sevecen zeynebim..bu şarkı sanki senin için yazılmış.. Işıklı bir ağaç gibi Bakışıyor gözlerin Öyle nazlı... Öyle sıcak Sevecen...... Bir başka dünyasın sen Bağrında milyonlarla Öyle büyük... Hoşgörülü Sevecen...... Bembeyaz bir dünyada Senle yaşamak varken Böyle uzakta kalmak Gücüme gidiyor... Senin verdiklerini Senle paylaşmak varken Seni sensiz yaşamak İçime sinmiyor... Gel sevecen Dön sevecen... Sevmeyi senden öğrendim ben... Gel sevecen Gör sevecen Sevmesini öğrendim ben... Bir deli dere gibi Akıp gider gururum Öyle güçlü... Öyle yüce Sevecen...... En büyük zamansın sen Görünmeyen gücünle Öyle ağır... Öyle sırlı... Sevecen...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.