Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 ahh ahh kızım bende diyorum bu eski resmim nerelerde, VI.Aleksandır döneminde bir müzayedede çekmişlerdi bu resmi, tabi Frozen cadısı çeşitli komplolarla elbisemi yırtmak istemişti ama hep ıskalamıştı canım benim deniz kızım, bu elbiseyi sana bırakacağım zeynebim, canım sanada bu elbiseden yapcakmı annen, gerçi onda yoktur üzülme canım tabi herkesin annesi bu kadarrrrrr saraylı olmuyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Cimcimem nasılsın..çok özledim seni.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 ahh ahh kızım bende diyorum bu eski resmim nerelerde, VI.Aleksandır döneminde bir müzayedede çekmişlerdi bu resmi, tabi Frozen cadısı çeşitli komplolarla elbisemi yırtmak istemişti ama hep ıskalamıştı canım benim deniz kızım, bu elbiseyi sana bırakacağım zeynebim, canım sanada bu elbiseden yapcakmı annen, gerçi onda yoktur üzülme canım tabi herkesin annesi bu kadarrrrrr saraylı olmuyor sardunyam tiyze şimdi ben annemin burda mal varlığını açıklamayayım ayıp olur kendi yaptıklarınıda lütfen annem yapmış gibi gösterme bana anlatmıştı bi davete gitmişsinizde tüm gözler annemin üstündeymiş kıskanmışsın bi de annem bana o elbiseden çok daha güzelini ipek kumaştan yaptırdi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Cimcimem nasılsın..çok özledim seni.. canım ablacım çok iyiyim bu aralar....içimden şarkılar söylemek geçiyo.... bende seni çok özleim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 cimcimemm zeynom seni özlemedigimi nasıl düsündün ki Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 nutelladaşım bende hem çiçek hemde şiirle geldim... Baharda Başlayan Sen heyecanlar taşıyorsun, çocuk neşenle Ben hayal kuruyorum Söyleseydin ya, gelip kalbimin bir yerlerine oturacağını Temizlemeye fırsatım olurdu tozunu toprağını Geçmişin değdiği raflardaki anıların üzerine biriken Çünkü hepsi senin yaşında ve güzeldiler Ve senin gibi geldiler, sonra sessizce çekilip gittiler Sana söylediğim ne kadar güzel söz varsa şimdi, onlar öğrettiler Hayatımı bana benzettim başkasına değil Hiç küsmediğim kendime Seni de bana benzetiyorum Sesin dünya ile barışık, gülüşün öylesine Bana öğreteceğin cümlelerine acıkmış gibiyim Başkasına söyleyemeyeceğim, vakit çok geç oldu Sen de bir süre kalacak gibisin sanki Kırılacak yerlerini bile bile, tırmanıyorsun yükseklerine bir sevdanın Delisin inan ki Deli olmak tadı gibidir yaşamanın Belki de cezasıdır istediğin gibi yaşayamamanın “Soğuk sokaklardan sıcak bir sobanın başına oturmak gibi” demiştin Sevgini tarif ederken Uzansan değeceksin Kendini seyredeceksin yanarken, bir büyük keyifle Dudaklarının kenarında o tebessüm Ressama tarifidir hüznün Ne bir adım ileri Ne bir adım geri Varlığına kanaat etmek sevdiğinin Tutkun da olsak Kimse anlamıyor, kimse anlamayacak Çünkü yaşanan ne varsa yasak Ve şimdi bahar Konuşmasak da olur Ağaçları dile gelmiş anlatıyorlar dinle Günbatımında dalların kaybolan gölgelerindeki serinliğin hışırtılarında Sana soramadığım sorular var Senin hiç cevaplamadığın Sadece bir aşkın akışına kapılmış iki gövdeyiz şimdi, iki ruh Uygun olan hiçbir elbise yok üzerimize Şekillerin hepsi yol veriyor kaderimize Öylesine bir özlemenin failleri gibiyiz Ne suçumuz var, ne günahımız Ama idamlığız Kararı mahalleli verdi Yarın asacaklar Sehpaya senin yıkadığın beyaz gömleğimle yürüyeceğim Sen heyecanlar taşıyorsun, çocuk neşenle Ben hayal kuruyorum ölümler barındıran Korkan benim yarınımdan Sen değil Resmim bile yok cüzdanında Şöyle küçüğünden Vesikalık dediklerinden Birilerine gösterebileceğin Yarınında ben olmayacağım Anlatacağın kimse olmayacak beni Bir ben tanıyorum seni Bir sen tanıyorsun beni En son sayfada yazılı kalacak hatıran Senden sonra kitap bitiverecek Merakını biliyorum Kaç sayfa sürecek diyorsun içinden Kaç sayfada anlatacağım seni Nerede toplayacağım şiirlerini Aynı soruları ben de soruyorum kendime Bir aşk kaç güne hapsedilir Belki bir ömüre Belki yalnızca bir şiire Hepsine aşk denilirse, Hepsi aynı kalınlıktadır kitaplarda Baharda başlayan Baharda ölsün Ne dersin... Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 cimcimemm zeynom seni özlemedigimi nasıl düsündün ki canım kuzum özlemiş beni bende seni özledim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 ayyyy ne tatlı burda olsada yanaklarını mıncırsam öpsem teşekkür ederim ablacım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 nutelladaşım bende hem çiçek hemde şiirle geldim... Baharda Başlayan Sen heyecanlar taşıyorsun, çocuk neşenle Ben hayal kuruyorum Söyleseydin ya, gelip kalbimin bir yerlerine oturacağını Temizlemeye fırsatım olurdu tozunu toprağını Geçmişin değdiği raflardaki anıların üzerine biriken Çünkü hepsi senin yaşında ve güzeldiler Ve senin gibi geldiler, sonra sessizce çekilip gittiler Sana söylediğim ne kadar güzel söz varsa şimdi, onlar öğrettiler Hayatımı bana benzettim başkasına değil Hiç küsmediğim kendime Seni de bana benzetiyorum Sesin dünya ile barışık, gülüşün öylesine Bana öğreteceğin cümlelerine acıkmış gibiyim Başkasına söyleyemeyeceğim, vakit çok geç oldu Sen de bir süre kalacak gibisin sanki Kırılacak yerlerini bile bile, tırmanıyorsun yükseklerine bir sevdanın Delisin inan ki Deli olmak tadı gibidir yaşamanın Belki de cezasıdır istediğin gibi yaşayamamanın “Soğuk sokaklardan sıcak bir sobanın başına oturmak gibi” demiştin Sevgini tarif ederken Uzansan değeceksin Kendini seyredeceksin yanarken, bir büyük keyifle Dudaklarının kenarında o tebessüm Ressama tarifidir hüznün Ne bir adım ileri Ne bir adım geri Varlığına kanaat etmek sevdiğinin Tutkun da olsak Kimse anlamıyor, kimse anlamayacak Çünkü yaşanan ne varsa yasak Ve şimdi bahar Konuşmasak da olur Ağaçları dile gelmiş anlatıyorlar dinle Günbatımında dalların kaybolan gölgelerindeki serinliğin hışırtılarında Sana soramadığım sorular var Senin hiç cevaplamadığın Sadece bir aşkın akışına kapılmış iki gövdeyiz şimdi, iki ruh Uygun olan hiçbir elbise yok üzerimize Şekillerin hepsi yol veriyor kaderimize Öylesine bir özlemenin failleri gibiyiz Ne suçumuz var, ne günahımız Ama idamlığız Kararı mahalleli verdi Yarın asacaklar Sehpaya senin yıkadığın beyaz gömleğimle yürüyeceğim Sen heyecanlar taşıyorsun, çocuk neşenle Ben hayal kuruyorum ölümler barındıran Korkan benim yarınımdan Sen değil Resmim bile yok cüzdanında Şöyle küçüğünden Vesikalık dediklerinden Birilerine gösterebileceğin Yarınında ben olmayacağım Anlatacağın kimse olmayacak beni Bir ben tanıyorum seni Bir sen tanıyorsun beni En son sayfada yazılı kalacak hatıran Senden sonra kitap bitiverecek Merakını biliyorum Kaç sayfa sürecek diyorsun içinden Kaç sayfada anlatacağım seni Nerede toplayacağım şiirlerini Aynı soruları ben de soruyorum kendime Bir aşk kaç güne hapsedilir Belki bir ömüre Belki yalnızca bir şiire Hepsine aşk denilirse, Hepsi aynı kalınlıktadır kitaplarda Baharda başlayan Baharda ölsün Ne dersin... Oğuzkan Bölükbaşı nutelladaşım çiçeklere bayıldım ama hangi çiçek bunlar adını bilmiyorumda merak ettim şiir desen ayrı güzel....teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 sen yine kahvaltı yapmadın biliyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sen yine kahvaltı yapmadın biliyorum nasılda biliyosun beni hala yapmamıştım eline sağlık canım çok makbule geçti Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 nutelladaşlarım kahvaltıdaşlarım vatandaşlarım seni çok özledim fıstıkım anneni görürsen de selam söyle Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 nutelladaşlarım kahvaltıdaşlarım vatandaşlarım seni çok özledim fıstıkım anneni görürsen de selam söyle leylam nerdesin sen kahve buz gibi oldu falda icinde kurudu sen geleceksin de biz fal bakacagız oooo bizde seni özledik Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 nutelladaşlarım kahvaltıdaşlarım vatandaşlarım seni çok özledim fıstıkım anneni görürsen de selam söyle canım ablacım çok özledim seni... sen geldiğinde ders çalışıyodum ben pazartesi sınavlarım başlıyo bi dahakine yakalamak umuduyla... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 canımm bunu sana gönderiyorum ders çalışırken uyuma diye Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 leylam nerdesin sen kahve buz gibi oldu falda icinde kurudu sen geleceksin de biz fal bakacagız oooo bizde seni özledik canım banada fal baksana uzun zamandır bakmadın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 canım banada fal baksana uzun zamandır bakmadın tabiki de canımm bakarım sen ne zaman istersen gel bana kahve yap ben bakarım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 canımm bunu sana gönderiyorum ders çalışırken uyuma diye ayyyy tam benlik saol canım....uykusuz geceler beni bekler Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 tabiki de canımm bakarım sen ne zaman istersen gel bana kahve yap ben bakarım buyur canım kahvelerimiz hemen içelim soüusunda bak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 buyur canım kahvelerimiz hemen içelim soüusunda bak olur cnm sen ara verince bakarım şimdi çalış ara verince söylersin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sardunyam tiyze şimdi ben annemin burda mal varlığını açıklamayayım ayıp olur kendi yaptıklarınıda lütfen annem yapmış gibi gösterme bana anlatmıştı bi davete gitmişsinizde tüm gözler annemin üstündeymiş kıskanmışsın bi de annem bana o elbiseden çok daha güzelini ipek kumaştan yaptırdi kimin kızı beeaa şimdi canem kızım birinin gıcığıma hatırlatması gerekirdi onun resim değilde bir oyuncak bebek olduğunu derslerine iyi çalış canem ..okul hayatı kısa..sonrası ise oldukça uzundur.. nasıl konuştum ama seni çok özledim fıstıkım anneni görürsen de selam söyle [/quote aldım selamını nenecim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 kimin kızı beeaa şimdi canem kızım birinin gıcığıma hatırlatması gerekirdi onun resim değilde bir oyuncak bebek olduğunu derslerine iyi çalış canem ..okul hayatı kısa..sonrası ise oldukça uzundur.. nasıl konuştum ama tabi kimin kızıyım ben derslerime çalışıyorum annem okul hayatını uzatsammı ne yapsam senin bu konuşmandan sonra ablamın selamını da almışsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 tabi kimin kızıyım ben derslerime çalışıyorum annem okul hayatını uzatsammı ne yapsam senin bu konuşmandan sonra ablamın selamını da almışsın ben geldimmmm kimse yok mu evde Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 ben geldimmmm kimse yok mu evde ben varım afiyet olsun canımm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.