Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 O zaman bu çiçeği hakettin ne güzel bi çiçek saol luci Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Cimcimem sana ufak bir armağanım var.. annesinden ayrılmak istemediği için sanırım ikisine birden bakmak zorunda kalacaksın.. diloşcumm ne güzeller tek kelimeyle bayıldım ayrılmasın annesinden ben bakarım ikisine de Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Mücadele ruhlu, mutfak cadım Neşeli, cıvıl cıvılsın.. Allah hiç bozmasın bu halini Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Yokluğumda beni yalnız bırakmamışsın sağol canım bu senin için Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yağmurda Yürüyordun Ne çok yağardı o zamanlar Yağmurda yürüyordun Taşraya hep yağmurlar yağar Yağmurda yürüyordun Şaşkındın, mutluydun, sırılsıklam Yağmurda yürüyordun Yağmurun bile farkında olmadan.. Sanki yağmur değiştiriyordu seni Sanki yağmur yıkıyordu içini Sanki yağmur söylüyordu Birini sevdiğini Deliler gibi Sanki yağmur… Yıllar önceydi bütün bunlar Şimdi yürüdüğün yollara yağmur yağmıyor Şimdi kimseleri sevemiyorsun Kurumuş için, gözlerindeki ışıklar sönmüş Hayat yapacağını yapmış sana Ne zaman yağmur yağsa İçime damlayan bir anısın Sonra unutuş Bir daha ki yağmura kadar Yıllar önceydi bütün bunlar Bir otobüs durağında onunla buluşurken sen Umutsuz bir gölge gibiydim ardında Yalnızca yağmurun değil Benim de farkımda değildin Yıllar önceydi bütün bunlar Şimdi bütün yağmurlar dindi Belki de herkes için.. Biliyor musun? Yıllardır yağmur yağarken Hiç sokağa çıkmadım Ve yıllardır yağmurda senin gibi Güzel yürüyen birine rastlamadım..! Murathan Mungan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Mücadele ruhlu, mutfak cadım Neşeli, cıvıl cıvılsın.. Allah hiç bozmasın bu halini canım mücadele ruhum sonuna kadar naticim anladın sen dileklerin için çok saol amin canım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yokluğumda beni yalnız bırakmamışsın sağol canım bu senin için aysumcum hoş geldin canım hem foruma hem sayfama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yağmurda Yürüyordun Ne çok yağardı o zamanlar Yağmurda yürüyordun Taşraya hep yağmurlar yağar Yağmurda yürüyordun Şaşkındın, mutluydun, sırılsıklam Yağmurda yürüyordun Yağmurun bile farkında olmadan.. Sanki yağmur değiştiriyordu seni Sanki yağmur yıkıyordu içini Sanki yağmur söylüyordu Birini sevdiğini Deliler gibi Sanki yağmur… Yıllar önceydi bütün bunlar Şimdi yürüdüğün yollara yağmur yağmıyor Şimdi kimseleri sevemiyorsun Kurumuş için, gözlerindeki ışıklar sönmüş Hayat yapacağını yapmış sana Ne zaman yağmur yağsa İçime damlayan bir anısın Sonra unutuş Bir daha ki yağmura kadar Yıllar önceydi bütün bunlar Bir otobüs durağında onunla buluşurken sen Umutsuz bir gölge gibiydim ardında Yalnızca yağmurun değil Benim de farkımda değildin Yıllar önceydi bütün bunlar Şimdi bütün yağmurlar dindi Belki de herkes için.. Biliyor musun? Yıllardır yağmur yağarken Hiç sokağa çıkmadım Ve yıllardır yağmurda senin gibi Güzel yürüyen birine rastlamadım..! Murathan Mungan canım ablacım yağmur seven birine en güsel şiir ama resmi göremiyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ben görüyorum Zeynepp!!!! ağlatma kız beni kör mü oldun yoksa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 cimcimeem görüsemiyoruz bir süredir sen yokken senin icin bişiyler burakıyım dedim cayın yanına senin icin özel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ben görüyorum Zeynepp!!!! ağlatma kız beni kör mü oldun yoksa kızz şimdi görebiliyorum :unsure: dün göremiyodum ama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 cimcimeem görüsemiyoruz bir süredir sen yokken senin icin bişiyler burakıyım dedim cayın yanına senin icin özel canımm hoşgeldin evet bu aralar esk-ist arası gidip geldim ondan görüşemedik özledim seni...kekte çok güsel eline sağlık kıs Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 kıs mutfağı toparlamayı yine unutmuşsun.. ne bu hal kekler ortada Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ben buraktım zeynep sevmemiş yememiş baksana spices Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 aslında ben bunu bırakmaya gelmiştim..images çalışmayınca gözüme takıldı dağınıklık.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 şiir bırakmaya geldim ama katıldım gülmekten bu karikatüre.. Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamıcam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne Ben içimde boğulurken Hala aşkın olduğu yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamıcam! Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin bakalım neymiş kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyor bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! mutlu yıllar bidenem.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 aslında ben bunu bırakmaya gelmiştim..images çalışmayınca gözüme takıldı dağınıklık.. benim mutfağım topluydu ama ben yokken spices dağıtmış deniz kızı canım ben yemiştım keki çok da beğenmiştim spices yenisini yapıp koymuş bu arada karikatüre bayıldım :yuvarlan: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 şiir bırakmaya geldim ama katıldım gülmekten bu karikatüre.. Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamıcam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne Ben içimde boğulurken Hala aşkın olduğu yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamıcam! Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin bakalım neymiş kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyor bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! mutlu yıllar bidenem.. lisedeyken ne çok dinlerdik bu şarkıyı...bi yerde benim şarkımdı bi yerde bizim yaşımızdaki herkesin... o günlere geri gittim birden...ne de çok anımız vardı...birazdan yıllığımı çıkarıp bakıcam...çok uzun zaman oldu ona bakmayalı... annem teşekkür ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 seni çok seviyorum canım kelebeğim bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 fıstıkım bir uğradım,kedin geldi mi, adı ne,alıştınız mı birbirinize ? sen bunları cevaplayadur şimdilik,ben yeni sorularla gelirim bilahare Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Benim cimcimem tatlı sever.. Nuhun gemisi ve yolcuları.. yemeye istediğinden başalayabilirsin şekerim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.