Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ecnmst (26), politika(30), paula(29) Doğum Gününüz Kutlu Olsun Nice Yıllara... Sevgili Politika ve Paula Rabbim nice hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paula'cım mavişim mutlu yıllar diliyorum... özledim seni... pastandaki mumları üflerken tutacağın dilekler kabul olsun... görüşmek üzere... Politika, yeni yaşında yeni umutlar ve yeni başlangıçlar diliyorum... Seninde dileklerin gerçekleşsin... Doğum gününüz kutlu olsun... Selam ve sevgi ile... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 gece yağmurum , sardunyam , çok teşekkür ederim size , Allah sizinde gönlünüzden geçen tüm dilekleri kabul eder inşallah gerçekten insanın hatırlanması ve sevenlerinin olması çok mutluluk verici , tekrar çok teşekkürler bende sizi çok özledimm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.