Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 her yerde aynı değil cicim senin ortamın nasıl bir ortamdırki kızlar erkeğin peşinde bilinmez ama erkeklerin hala kızların peşinde koştuğu yerlerde var ve bunun küçük şehir büyük şehirle alakası yok Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 güzelim ben lafımın arkasındayım.. devir değişti.. kıslar fena acılıp sacıldılar.. ama ii oluyo Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tuanus cok farkındayımki sen cok acık sözlü bi erkeksin. ama bende şöyle bi anafikirde oluştu.acaba küçük bi yerde mi yaşıosun?? kızlar artık erkeklerin peşin de bunu görmeyecek kadar körmüsün??? lisede okuyan bi küçüğün yokmu.. bi bakk. dewir değiştii evet devir değişti. eskiden kızlar peşlerindeki 37 tane adam yüzünden zaten çok mutlulardı. o ilgi gösteren 37 adamın ilgisi yetiyordu onlara. biz de en fazla kuyrukta 38. oluyorduk.ve 39. adam diye bi kavram yoktu. şimdi devir değişti. kadın çok daha fazla özgürleşti.ve çok daha fazla aktifleşti.sonucunda da çok daha fazla doyumsuzlaştı.kadın eskiden peşindeki 37 kişiyle yetiniyordu, şimdi yetinmiyor, hert gördüğü ortama dalmak, her gördüğü adamla tanışıp laubali olmak yedek klubesine atma peşinde. kızın eskiden farklı olarak aktifleşemsi ve karşılaştığı her ortama ve her erkeğe saldırması erkeğin rakibini 38 den 76 ya çıkarıyor.zamanla kadının ilgiye karşı doyumsuzluğu çok arttı ama sistem gene aynı.istisnalar olsa da kadın gene de peşinde sürüyle tane adam varken tutup da adama asılmaz yani.ihtiyacı yok bi kere.o işlerin hamallığı gene de erkekte. kadının erkeğe asılması hala çok az olan bişey.kadın peşinde 38 kişi varken tutup da birinin peşine düşmez.türk kadını o hamallığı erkeğin yapmasına alışmıştır.hiç zora gelemez evet ben de hep bana asılan tiplerle çıktım ama hep de tesadüfen onların canı istediği için oldu. ben istesem hayatta olmazdı. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 evet peşimizde o kadar cok erkek var bu da belki hoşumusa gidiyo ama tek bi kişi secıoruz tek birine aşık oluyoruz,ve bütünüyle ona ait hissediyoruz kendimizi.. cok erkekle belki bi kadın yatar ama inan bişey hissetmesse bunu yinede yapamaz Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 evet peşimizde o kadar cok erkek var bu da belki hoşumusa gidiyo ama tek bi kişi secıoruz tek birine aşık oluyoruz,ve bütünüyle ona ait hissediyoruz kendimizi.. cok erkekle belki bi kadın yatar ama inan bişey hissetmesse bunu yinede yapamaz ortama girerim bi kızdan hoşlanmışımdır ama kızdan hiç bi elektirk hissetmemişimdir.rezil olmak istemem üzerine gitmem ilgisiz davranırım.kız hoşlandığımı anında anlamıştır, ama ortamda 20 kişi varsa 20 sinden de ilgi görmek zorunda hissettiği için benim ilgisizliğimi kaldıramaz.ben süperim bu bana nasıl asılmaz böyle bi şeye hakkı yok psikolojisine girer.direk üzerime gelir. ben ilk başta ilgisiz olan kızın sonradan üzerime gelmesinde bi bit yeniği olduğunu anlamışımdır.inadına ilgi göstermem. o da inadına üzerime gelir. ben kaçarım o kovalar.ben kaçarım o kovalar.tam bi çatışma yaşanır..bunu hoşlandığı için değil hırsı yüzünden yapar.en sonunda yorulurum. dur bakiyim ya acaba ilgi hırısı yüzünden mi üzerime geliyo yoksa hakkaten hoşlamıyo mu derim bi yem atarım anında refüze eder.işi bitmiştir çünkü.bu tipler yüzünden gerçekten hoşlanan çoğu kıza da ilgi göstermemiş çok da üzmüşümdür.hırs yüüznden üzerimize gelen kızla gerçekten hoşlanan kızı ayrıt edemeyiz. bunu bi formulu varsa anlat da anlayalım hemcinslerinizi üzmeyelim. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 tuanuscum cok üzülerek sölüorumki kaçan kovalanıo malesef:( ama ne yapmak lazım biliyormusun.cok ince bi çizgi var vur kaç taktiği öyle anlarda ilgini bellı edeceksinki kız şoka uğrucak ama anında gene kaçacaksın... o kızda senin sırnaşık laubali olmadıgını anlıcak... bide bi erkekde en etkili şey,, kadının gözlerinin içine uzuuunca bakıp konuşmaması.. yani onu sevdiğini sözlerinle değil gözlerinle anlatman.. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 tuanuscum cok üzülerek sölüorumki kaçan kovalanıo malesef:( ama ne yapmak lazım biliyormusun.cok ince bi çizgi var vur kaç taktiği öyle anlarda ilgini bellı edeceksinki kız şoka uğrucak ama anında gene kaçacaksın... o kızda senin sırnaşık laubali olmadıgını anlıcak... bide bi erkekde en etkili şey,, kadının gözlerinin içine uzuuunca bakıp konuşmaması.. yani onu sevdiğini sözlerinle değil gözlerinle anlatman.. biz ilgi görmeye sizin kadar alkışık olmadığımız için karşı tarafın hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyoruz.ilgisinden emin olmadığım kıza hiç de ilgi göstermem . rezil olurum.. ama onlar hoşlandığımızı anlıyolar.eğer ilgileri varsa gelirler zaten. o yüzden ilişkilerde erkek etkisiz eleman. bişey yapmam. kaçan kovalanır genelde kadınlar için geçerli. erkeği kimse kolay kolay kovalamaz. çünkü ihtiyaçları yok. benim olaylarımda hep ben kovalandım ama hepsi istisna.8 ayda bir olan şeyler.erkek çok bulunan kolay bulunan bi malzeme ve toplumda kovalanacak kadar erkek talebi yok..kovalanacak kadar önemli ve değerli değiliz. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 tuanuscum cok üzülerek sölüorumki kaçan kovalanıo malesef:( ama ne yapmak lazım biliyormusun.cok ince bi çizgi var vur kaç taktiği öyle anlarda ilgini bellı edeceksinki kız şoka uğrucak ama anında gene kaçacaksın... o kızda senin sırnaşık laubali olmadıgını anlıcak... bide bi erkekde en etkili şey,, kadının gözlerinin içine uzuuunca bakıp konuşmaması.. yani onu sevdiğini sözlerinle değil gözlerinle anlatman.. ben karşı taraftan hiç bir elektirk hissetmediğim için genelde hiç bişey yapmam. şüphelendiğim durumlar olur aöma emin olmadığım için hiç bişey yapmam.vur kaç taktiğini zar zor da olsa uygularım ama ilgi görmeye çok ama çok alışkınlar ve hiç de bi etkisi olmuyo.yukarda anlattığım ruh hastası tipler yüzünden beni kesenleri pek ciddiye almam. hatta çok antipatik bulurum. nerdne biliyim hoşlanıyo mu yoksa, ilgi görememe hırsı yüzünden mi kesiyo. üstüne gidersin rezil ederler. ayrıca kızı kesme huyum da hiç yok. çevresindeki kızları ezmek için anında gider türm kızlara bu bana yazıyo diye anlatır. 2. 3. tercihim olan kızları da kaybederim.hiç kesemem. nerden biliyim benden hoşalndığını da kesiyim.hoşlanıyosam özellikle başika tarafa bakarım ya da karşımda dikiliyosa metin şentürk gibi bakarım. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 iyide senin o bahsettiğin sacma tipleri hangi kız ister?? ya ne bilim kim sırnasık bi herifle birlikte olmak isterki??? sanırım sen başrole oynuyorsun. ve dediğim diğer yanro. kötü adam vss vss.... s-zaten kazanan sizin gibi erkekler oluyor.. ama onlarda cooooookdaaan açılmış oluyorlar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 iyide senin o bahsettiğin sacma tipleri hangi kız ister?? ya ne bilim kim sırnasık bi herifle birlikte olmak isterki??? sanırım sen başrole oynuyorsun. ve dediğim diğer yanro. kötü adam vss vss.... s-zaten kazanan sizin gibi erkekler oluyor.. ama onlarda cooooookdaaan açılmış oluyorlar aay ay amma tartıstınız be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.