Φ zaia Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 şu yazdıklarından hiç bişey anlamadım ben. çok şey yazmışsın ama hiç bişey yazmamışsın gibi.doğanız gereği sürekli gizem yapıp bişeyleri gizleyerek erkeğin sizi çöze me me sine çalışıyosunuz ve böylelikle kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. o yüzden de hiç net değilsiniz.samimiyetin s si yanınıza bile uğramamış.gizem yaptığınız zaman ne kadar sıkıcı ve güvenilmez olduğunuzun farkında mısınız? neymiş erkeğin kendisini tanıdığından emin olman lazımmış, ya bu erkeğin kendi iç sorunu bundan sanane, ayrıca da daha siz ne istedğinizi bilmiyosunuz ki! ya erkek deneyimsiz olur istemezsiniz, deneyim olsun diye bişeyler yaşamaya çalışır o zaman da niye bakir değil dersiniz. deneyimlidir bu sefer de zampara çapkın damgası yer. hahaha bu ara bunu tam okumamistim (ikinci paragraf). evli oldugumu surekli soyleyince insanlar gicik oluyorlar diye soylemedim bur soruda ama simdi de gerekli yani! ayrica esimden hicbirsey de saklamadim, tum hayatimi tanistigimizin ikinci gunu aktardim. herseyimi bilmeyen, kabul etmeyen, ve sevmeyen biriyle evlenebilirmiyim saniyorsun?? fiziksel olarak da onun benden cok daha tecrubeli olmasi lazim di!!! yani ne diyim ben sana yahu. ne bicim idi vidici adamsin. kusura bakma, Sands, yine konustum.. simdi bir sure susucam, soz. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 hahaha bu ara bunu tam okumamistim (ikinci paragraf). evli oldugumu surekli soyleyince insanlar gicik oluyorlar diye soylemedim bur soruda ama simdi de gerekli yani! ayrica esimden hicbirsey de saklamadim, tum hayatimi tanistigimizin ikinci gunu aktardim. herseyimi bilmeyen, kabul etmeyen, ve sevmeyen biriyle evlenebilirmiyim saniyorsun?? fiziksel olarak da onun benden cok daha tecrubeli olmasi lazim di!!! yani ne diyim ben sana yahu. ne bicim idi vidici adamsin. kusura bakma, Sands, yine konustum.. simdi bir sure susucam, soz. evliysen evlisin bize ne.allah gani gani versin.insanlar mutlu olsun isteriz. adamı görünce, senin kopenhag kriterlerine uygun bulduğun için adamın güvenini kazanmak için açık net davranmışsın. o da aa bu ne kadar samimi bi kız türünün son örneği kaçırmayayım demiş evlenmiş. çok uyanıksın. idi vidici falan değilim.diğer erkekler uymak istediklerinizi söyler, ben gerçeği söylerim.işinize gelmez. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 türkiyede kız olarak doğmanın büyük bir şansızlık olduğunu düşünüyorum ben hayatımda böyle sinir bozucu bir cümle okumadım. erkek olarak doğmanın nesi iyi. toplum tarafından adam yerine konmak için üniversite okumak zorundasın.(önce kazanman lazım) 2 dil konuşmak zorundasın. mümkünse master tusder yapmak zorundasın.(babamın lafı! "masderi tusderi bırak oğlum" demişti kardeşime) askerlik yapmak zorundasın, kalın bir iş bulmak zorundasın, kalın bir maaşın olmak zorunda. karzimatik bir kişiliğin olmak zorunda.çocuksu davranamazsın, yeri geldiğinde kıza palyaçoluk yapıp eğlendirebilmelisin.(bu iki özelliğin aynı adamda olabilmesi için çok yanardöner bir tip olması lazım) kızlara karşı çok y...ak, çok yüz...üz,çok ısrarcı olmak zorundasın.yoksa mehmet ali erbilelre kaptırırsın. gözünün önünde alır götürür arkasından aval aval bakarsın. sonuç olarak bir kızın toplumda adam yerine konması için bunların hiç birini yapmasına gerek yok. iş yaşamını ele alalım. erkekler resmen silinmiş durumda.özellikle özel sektörde nereye giderseniz gidin herkes kadın.gidiyosun bi özel hastaneye,erkek çalışan yok gibi.gidiyosun bir şirkete erkek çalışan yok gibi.gidiyosun bir fuara erkekelr %20 gibi.çok sağlam kariyer yapmayan adamın köyüne geri dönmesi lazım çünkü iş yaşamı erkeklere kapalı. askerlik desen zaten muafsınız, evlilik desen toplum ev geçindirme yükünü size değil erkeğe kitlemiş.paran yoksa öl gerçeği var erkek için. evlenebilmek için çok kalın kariyeriniz,çok kalın işiniz olması gerekmiyor,çok kalın maaşınız olması da gerekmiyor. eş ya da sevgili bulmak için kimseye yılışmaniz da gerekmiyor,nasıl olsa bir sürü üstünüze geliyor, hoşlandığınız adamın peşinde kimse de yok,olsa da kimseyle boğuşmak zorunda da değilsiniz.elinizi sallasanız ellisi kimseye palyaçoluk yapmak eğlendirmek zorunda da değilsiniz size palyaçoluk yapmak için birbirini çiğneyen sürüyle adam varken. yiyin için halinize milyon kere şükredin. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 tabuları yıkmak oldukça güç..... tabu denen toplumsal kurallar 1000 lerce yıldır yaşanan deneyimler üzerine kurulmuştur gerçek olayların sonuçları üzerine dayanır. evlilik öncesi cinsellik de tabu.yıkalım diyor herkes ama sen yaşadın mı bu mereti de tabu yıkıyosun., tamam hepimiz hayatın içindeyiz.yaşıyoruz bu naneyi.cinsellik her türlü önlemini alsan da en fazla %30 korunabiliyosun %70 risk altındasın. birlikte olduğum vatandaş benden önce kimbilir kimlerle birlikte olmuş.benden önceki fingirdediği abiler acaba rus kadınlara gitti mi hastalık taşıyolar mıydı,,,,,acaba buna da bulaştırmış mıdır?kız belki virüs taşıdığının farkında değil bana da bulaştırır mı?, aman dikkat ediyim hamile kalmasın başıma diyosun,,,,,,,,,,,, aklın çıkıyo. yani evlilik öncesi cinsellikte buları düşünüyosun dünyanın en tatsız tuzsuz şeyidir.bi halta benzemez.evlenince daha sağlıklı ve iyidir. bu tabular konmuş ama zamanında kimbilir kaç kişi kaç kişinin duygularını suistimal etti de canını yaktı. kimbilir kaç kişi hastalık kaptı başkasına bulaştırdı , kimbilir kaç kişi o hastalıklardan öldü, kimbilir kaç kişi gebe kaldı başı belaya girdi kimbilir kaç tane çocuk doğar doğmaz öldürüldü de o tabular kondu.ben her tabuya mantıksızca karşı çıkılmasına karşıyım. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 benim tecrubesiz erkeklere karsi tepkimin cok iyi bir sebebi var, 26 yasinda tecrubesiz erkekleri kast ediyor. sence erkegin 26 yasina kadar tecrubesiz kalmasi (hele hele yillardir bir kiz arkadasi varken, onunla sozde evlenmeyi dusunurken) normal mi? peki kizin 25 yasina kadar tecrubesiz kalmasi cok mu anormal? 26 yaşında adamın yıllardır kız arkadaşı varsa tecrübeli demektir.ama 26 yaşında adamın hiç kız arkadaşı olmaması da çok normal bişey.bu ülked ekaç milyon erkek evlenene kadar kız arkadaşı olamıyor haberin var mı senin. çık sokağa bak bakalım....sokaklar genç erkek kayynıyo..kız yok denecek kadar az..kızların çoğu erken yaşta kendielrinden 8 yaş büyük erkeklerle evlendirilip ,nişanlandırılıp eve tıkılmış.kime baksan kucağında çocuk var.evlenmeyenler de ya nişanlı ya sözlü. kime baksan parmağında yüzük var..bu ülkede sevgilisi nişanlısı olmayan kız bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir.bulabilmek için 2 sene önceden kuyruğa girmen laızm.ayrıca çok yüz...üz, yok y...şak, çok ısrarcı olman ve çok iyi kariyerin paran olması laızm yoksa bulamazsın. bu özelliklere sahip kaç erkek var ki 26 yaşından önce kazanova olsun. biraz insaflı olsun. ayrıca tecrübeli erkek işin çakallığını da iyi öğrenmiş erkektir ve çok da rahat yalan söyler. ne kadar tecrübeli olrusa sizden sıkılma ve kazık atma ihtimali o kadar da yüksek olur. açın gözünüzü. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ben hayatımda böyle sinir bozucu bir cümle okumadım. erkek olarak doğmanın nesi iyi. toplum tarafından adam yerine konmak için üniversite okumak zorundasın.(önce kazanman lazım) 2 dil konuşmak zorundasın. mümkünse master tusder yapmak zorundasın.(babamın lafı! "masderi tusderi bırak oğlum" demişti kardeşime) askerlik yapmak zorundasın, kalın bir iş bulmak zorundasın, kalın bir maaşın olmak zorunda. karzimatik bir kişiliğin olmak zorunda.çocuksu davranamazsın, yeri geldiğinde kıza palyaçoluk yapıp eğlendirebilmelisin.(bu iki özelliğin aynı adamda olabilmesi için çok yanardöner bir tip olması lazım) kızlara karşı çok y...ak, çok yüz...üz,çok ısrarcı olmak zorundasın.yoksa mehmet ali erbilelre kaptırırsın. gözünün önünde alır götürür arkasından aval aval bakarsın. sonuç olarak bir kızın toplumda adam yerine konması için bunların hiç birini yapmasına gerek yok. iş yaşamını ele alalım. erkekler resmen silinmiş durumda.özellikle özel sektörde nereye giderseniz gidin herkes kadın.gidiyosun bi özel hastaneye,erkek çalışan yok gibi.gidiyosun bir şirkete erkek çalışan yok gibi.gidiyosun bir fuara erkekelr %20 gibi.çok sağlam kariyer yapmayan adamın köyüne geri dönmesi lazım çünkü iş yaşamı erkeklere kapalı. askerlik desen zaten muafsınız, evlilik desen toplum ev geçindirme yükünü size değil erkeğe kitlemiş.paran yoksa öl gerçeği var erkek için. evlenebilmek için çok kalın kariyeriniz,çok kalın işiniz olması gerekmiyor,çok kalın maaşınız olması da gerekmiyor. eş ya da sevgili bulmak için kimseye yılışmaniz da gerekmiyor,nasıl olsa bir sürü üstünüze geliyor, hoşlandığınız adamın peşinde kimse de yok,olsa da kimseyle boğuşmak zorunda da değilsiniz.elinizi sallasanız ellisi kimseye palyaçoluk yapmak eğlendirmek zorunda da değilsiniz size palyaçoluk yapmak için birbirini çiğneyen sürüyle adam varken. yiyin için halinize milyon kere şükredin. taunus bu kadar sinirleneceğini bilseydim bu cümleyi yazmazdım...ama yaşadığımız şeyleri de görmemezlikten gelemem arkadaşım.kız ve rekek çocuk ayrımcılığına bakarsak inanki sizin taraf daha ağır basar.(ama bak ben oldukça sakinim)burada konuştuğumuz, tartıştığımız her konu göreceli farkındaysan...kişiden kişiye değişiyor.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 aslında herkes diyorku yoktecrubelı olsun yok bişeyler bilsin... tamam bilsin ama ben şune gelemiyorum erkeklerin ihtiyac gidermek için sevmeden bişeyler yaşaması.. cok çirkin Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 aslında herkes diyorku yoktecrubelı olsun yok bişeyler bilsin... tamam bilsin ama ben şune gelemiyorum erkeklerin ihtiyac gidermek için sevmeden bişeyler yaşaması.. cok çirkin bence ihtiyaç kelimesi bile çok çirkin.hem erkek açısından,hemde yaşadığı kız açısından... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 evet ama malesef geri kalmış denen turkiyede bile erkekler aşk olmadan bu işi yapıyorlar... cok çirkin Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 zaten erkeklerin tutuculuğu hep kendi kız arkadşlarına,karılarına,kızlarına...ama başkasının karısı kızı herkese helal...garip bi zihniyet çözemedim...anlama aşamasındayım... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 zaten erkeklerin tutuculuğu hep kendi kız arkadşlarına,karılarına,kızlarına...ama başkasının karısı kızı herkese helal...garip bi zihniyet çözemedim...anlama aşamasındayım... efran bunu anlamaya çalışmana gerek yok çok gereksiz bir düşünce ve çok yanlış bır duşunce kafa yorma bence Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bence erkek dürtüsü denen bişi olmalııı Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 taunus bu kadar sinirleneceğini bilseydim bu cümleyi yazmazdım...ama yaşadığımız şeyleri de görmemezlikten gelemem arkadaşım.kız ve rekek çocuk ayrımcılığına bakarsak inanki sizin taraf daha ağır basar.(ama bak ben oldukça sakinim)burada konuştuğumuz, tartıştığımız her konu göreceli farkındaysan...kişiden kişiye değişiyor.. ya nasıl sinirlenmem ya. nasıl sinirlenmem.ne yaşıyosunuz da görmemezlikten geliyoruz.asıl görmemezlikten gelinen biziz.bunun nesi göreceli. toplum tarafından adam yerine konmak için üniversite okumak zorundasın.(önce kazanman lazım) 2 dil konuşmak zorundasın. mümkünse master yapmak zorundasın askerlik yapmak zorundasın, kalın bir iş bulmak zorundasın, kalın bir maaşın olmak zorunda. karzimatik bir kişiliğin olmak zorunda.çocuksu davranamazsın, yeri geldiğinde kıza palyaçoluk yapıp eğlendirebilmelisin.(bu iki özelliğin aynı adamda olabilmesi için çok yanardöner bir tip olması lazım) kızlara karşı çok y...ak, çok yüz...üz,çok ısrarcı olmak zorundasın.yoksa mehmet ali erbilelre kaptırırsın. gözünün önünde alır götürür arkasından aval aval bakarsın. sonuç olarak bir kızın toplumda adam yerine konması için bunların hiç birini yapmasına gerek yok.kız olmak gibi bir lüks olabilir mi ya. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 aslında herkes diyorku yoktecrubelı olsun yok bişeyler bilsin... tamam bilsin ama ben şune gelemiyorum erkeklerin ihtiyac gidermek için sevmeden bişeyler yaşaması.. cok çirkin bişey hayatta ya vardır , ya da yoktur.bir ihjtiyac da insan beyninde ya vardır ya yoktur. sizin sorununuz ne biliyo musunuz, kendiniz olmamak, kendi olanı da kabul etmemek.hepinizin cinsellik ihtiyacı var. ne yokmuş gibi davranıyosunuz. gerçek yaşamda da kızlara baksan sanki hepsi aseksüel.bırakın oynamayı biraz kendiniz olun.ne yani sizin o çok taptığınız AŞK (kadın için aşk AŞIK OLUNMAK tır. aşık olmak erkeğe kitlenmiş bir görevdir.) aşk da beğenilme ihtiyacına dayanır sonuçta. ne yani olan şeye yok mu dicez.siizn de beğenilme ihtiyacına yok mu dicez. aşık olunma saplantınıza yok mu dicez. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 evet ama malesef geri kalmış denen turkiyede bile erkekler aşk olmadan bu işi yapıyorlar... cok çirkin sonra o kızın yani masumiyet özelliği olması lazım. biraz asosyal olması laızm. ama türkiyede asosyal kız yok.ben çok aradım bulamadım. hepsi aşırı dışadönük ve aşırı sosyal.........kendini her gördüğü ortama dalmak zorunda hisseden , her karşılaştığı erkekle kanka olmak zorunda hisseden tipler. öyle birine kimse aşık olmaz.. sadece fingirdemek için aşığı oynarlar. erkeklerin aşık olması için önce sevgilisi, sözlüsü ,nişanlısı , kocası olmayan bi kız bulmaları lazım.bunu bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zordur.erkek nerden bulsunda aşık olsun. kırk yılın başı aşık olruuz. ya erkek arkadaşı çıkar, ya sözlüsü çıkar ya nişnalısı çıkar ya kocası çıkar. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 zaten erkeklerin tutuculuğu hep kendi kız arkadşlarına,karılarına,kızlarına...ama başkasının karısı kızı herkese helal...garip bi zihniyet çözemedim...anlama aşamasındayım... erkeklerde koruma kollama içgüdüsü var bi kerem. hemcinslerimizin en mal olduğunu iyi bilidğimiz için değer verdiğimiz insnaların zarar görmesini istemeyiz. e onları dışındakilere de ilgi göstermezsek kime göstericez.insan nesli devam etmesin mi. benim de kızğım erkek modeli namus manyağı olup da karısına bacısına yan gözle bakanı bıçaklayan ama başkalarının sevgillerine karılarına , "üzümün de sapı var ama yiyoz" diyerek asılan tipelrdir. boğasım gelir.onlar artık akdınsızlıktan gözü dönmüş tipler. genelevler onalr için var ve de olmalı. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 ya nasıl sinirlenmem ya. nasıl sinirlenmem.ne yaşıyosunuz da görmemezlikten geliyoruz.asıl görmemezlikten gelinen biziz.bunun nesi göreceli. toplum tarafından adam yerine konmak için üniversite okumak zorundasın.(önce kazanman lazım) 2 dil konuşmak zorundasın. mümkünse master yapmak zorundasın askerlik yapmak zorundasın, kalın bir iş bulmak zorundasın, kalın bir maaşın olmak zorunda. karzimatik bir kişiliğin olmak zorunda.çocuksu davranamazsın, yeri geldiğinde kıza palyaçoluk yapıp eğlendirebilmelisin.(bu iki özelliğin aynı adamda olabilmesi için çok yanardöner bir tip olması lazım) kızlara karşı çok y...ak, çok yüz...üz,çok ısrarcı olmak zorundasın.yoksa mehmet ali erbilelre kaptırırsın. gözünün önünde alır götürür arkasından aval aval bakarsın. sonuç olarak bir kızın toplumda adam yerine konması için bunların hiç birini yapmasına gerek yok.kız olmak gibi bir lüks olabilir mi ya. neden iki dil? neden kalın bir iş? neden kalın bir maaş? neden palyaçoluk yapacaksınki?seni olduğun gibi seven olmadı mı hiç? neden aynı şeyler kızlar içinde gerekli değil?neden çifte standart? şimdi önce sakin ol oke? bu kadar sinirli olmanı anlayamıyorum hayat herkes içinde zor..kızları düşünelim istersen; bir kızın ilgi görbilmesi içinn çok güzel olması gerekiyor (bunu ben söylemiyorum..sizler söylüyorsunuz..hangi biriniz açıkca diyebilirkii çok zeki olduğu için aşık oldum ben ona ?)güzel olmayanlar başta kaybediyor mu? ediyor.bizlerinde çalışması gerekiyor.çalışan bayanlar tercih ediliyor..çalışmayanlar kaybediyor mu? ediyor...birlikte olduğun kişiye sevimli görünmelisin (senin tabirinle palyaçolukk) şakadan,şukadan hoşlanmayanlar kaybetti mi? etti ...ya neden erkek kız diye ayrım yapıyorsunuzkii...zorluklar herkes için geçerli.... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 neden iki dil? neden kalın bir iş? neden kalın bir maaş? neden palyaçoluk yapacaksınki?seni olduğun gibi seven olmadı mı hiç? neden aynı şeyler kızlar içinde gerekli değil?neden çifte standart? şimdi önce sakin ol oke? bu kadar sinirli olmanı anlayamıyorum hayat herkes içinde zor..kızları düşünelim istersen; bir kızın ilgi görbilmesi içinn çok güzel olması gerekiyor (bunu ben söylemiyorum..sizler söylüyorsunuz..hangi biriniz açıkca diyebilirkii çok zeki olduğu için aşık oldum ben ona ?)güzel olmayanlar başta kaybediyor mu? ediyor.bizlerinde çalışması gerekiyor.çalışan bayanlar tercih ediliyor..çalışmayanlar kaybediyor mu? ediyor...birlikte olduğun kişiye sevimli görünmelisin (senin tabirinle palyaçolukk) şakadan,şukadan hoşlanmayanlar kaybetti mi? etti ...ya neden erkek kız diye ayrım yapıyorsunuzkii...zorluklar herkes için geçerli.... çünkü 2 dil bilmezsen kızların istediği kıvamda bir iş bulamazsın. çünkü kalın bir maaşın olmazsa kızların istediği kıvamda bir adam olamazsın. canı sıkılmasın diye yeri geldiğinde palyaçoluk yapmazsan seni sıkıcı bulur.olduğu gibi kabul etmek zorunda değiller alternatif çok. aynı şeyler. kızlar için gerekli değil.erkeklerin seçeneği yok bunlara sahip olmayanı bile bulamazlar.zaten güçlü kadın bizi ezer istemeyiz. çifte standardı bana sorma kızlara sor.zorluklar kızlar için geçerli değil. en çirkini biel acayip ilgi görüyor buna sinir oluurm. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 cok sacmaaaaa,, nasıl etrafda birlite oluncak kız yok..! delimisin.. hemcinsim olmasına ragmen öyle cok kız varki.. sen mi körsün acaba Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 aynı fikirleri paylaşmıyoruzz taunuss..ben sustumm.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 hep erkekelrden şikayet hep şikayet. peşinizde bir bölük asker kadar adam varken, o kadar adamın içinden büyük bir zevkle adamı seçerken iyi güzel.allah daha çok versin de,o kadar adamın içinde en berbatını nasıl seçiyosunuz , haydi seçtiniz niye şikayet ediyosunuz? .bunu hiç anlamam.cımbızla mı ayıklıyosunuz kötüyü o zaman ya. haydi tamam biz de kötüleriyle çıkıyoruz ama bizim önümüzde hiç bir zaman seçenekelr olmuyor,başka bulamadığımız için bizi seçene razı oluyoruz da çıkıyoruz. siz nasıl 30 kişinin içinde en kötüyü seçiyosunuz hayatım boyunca anlamadım bunu. öldürdün..kafadan koparttın beni taunus..zevkle okuyorum yazılarını..takipçinim.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 taunus dağıtmışsın yine ortalığıı hayran kitlen artıyor ama inan bu ben değilim Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 değişmez insan demişti taunus... bende yokum hayran kitlesinde Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 değişmez insan demişti taunus... bende yokum hayran kitlesinde senin canın sağolsun. (monica bellucinin hayranıyım.onun resmini koyup göz estetğimi okşadığın için ayrıca teşekkür ederim) kızlar beni hiç sevmezler .çünkü hep gerçekleri söylerim.yaşadığım gördüğüm bizzat denediğim gerçekleri. diğer adamlar ise kızların duymak istediklerini söylerler.o yüzden kızların istediği adam olamam.(kız tavlamanın tek yolu kızın istediği adam olmaktır.o kadar alternatifleri varken sizi olduğunuz gibi kabul etmek zorunda değiller. etmezler de.) ama gene de inandığım şeyleri söylemeye devam edicem. beni kendileine benzetemicekler.hiç bi zaman yapmacık davranamam davranmicam da.şu aşağıda yazdığım kırmızı şeylerden hangisi yanlış allah aşkına ya. hep erkekelrden şikayet hep şikayet. peşinizde bir bölük asker kadar adam varken, o kadar adamın içinden büyük bir zevkle adamı seçerken iyi güzel.allah daha çok versin de,o kadar adamın içinde en berbatını nasıl seçiyosunuz , haydi seçtiniz niye şikayet ediyosunuz? .bunu hiç anlamam.cımbızla mı ayıklıyosunuz kötüyü o zaman ya. haydi tamam biz de kötüleriyle çıkıyoruz ama bizim önümüzde hiç bir zaman seçenekelr olmuyor,başka bulamadığımız için bizi seçene razı oluyoruz da çıkıyoruz. siz nasıl 30 kişinin içinde en kötüyü seçiyosunuz hayatım boyunca anlamadım bunu. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 tuanus cok farkındayımki sen cok acık sözlü bi erkeksin. ama bende şöyle bi anafikirde oluştu.acaba küçük bi yerde mi yaşıosun?? kızlar artık erkeklerin peşin de bunu görmeyecek kadar körmüsün??? lisede okuyan bi küçüğün yokmu.. bi bakk. dewir değiştii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.