Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl focaaaalll kankim benim için gözlerini sabitledi diye kıskanma
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl e tabi kuşum baksana yok efendim gözlerin yorulmaz mı, niye sabitledin falan diyo? sırf ben görmeyim diye yapıyo bunları :D
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Merhaba focal.. sen beni ziyaret etmişsin bende seni ziyaret edim bari dedim..Sizlerle tanıştığıma gerçekten çok memnunum..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kankim ve Gülsün Allah iyiliğinizi versin emi Yok çıkamazsın Gülsün geç mutfağa kek yap bakalım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar olur tabi neden olmasın yanına demli bir de çay off tutmayın beni
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Oh be ben en iyisi kek istiyim burda..Polatta kimmiş ben tanımıyom onu..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Oh be ben en iyisi kek istiyim burda..Polatta kimmiş ben tanımıyom onu.. Sen yeterki kek iste Kriptexim Polatı hiç tanıma
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Biz mi ? Ben sadece Kriptex için yapmıştım Bir nevi rüşvet yani Ama senin meyveli kek daha pişmedi Focalim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yok ben tanımıyom zaten..Polat kim? Ben kekimi yiyim bari napim.. Gece yağmurum süper olmuş valla..Ama yarısını kim yedi yaaaa Gülsüncüm çayda harika valla (
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.