Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Batı Yakasının Hikayesi Modern bir romeo-juliet versiyonu Her yönden son derece başarılı olan bu muhteşem yapım, müzikal filmler kategorisine bugüne kadar geçilemeyen bir standart getirdi. Unutulmaz şarkılar (Maria, America, Somewhere ve Tonight) ve muhteşem bir koreografi eşliğinde Romeo ve Juliet'in trajedisini anlatan filmin arka planında, birbirine düşman ve rakip iki sokak çetesi Köpekbalıkları ve Jetler yeralıyor. Jets'in üyesi Tony'nin (Richard Beymer) Sharks'ın liderinin kız kardeşi Maria'ya (Natalie) aşık olmasıyla iki grup arasında bir şiddet patlaması olur ve filmin kalpleri kıran finalinde pek çok masun kan dökülür. Yönetmen:Jerome Robbins, Robert Wise Oyuncular:Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno, George Chakiris, Simon Oakland Seslendirme:İngilizce Altyazı:Türkçe, İngilizce Bölge:2 Süre:Yaklaşık 151 Dakika Sistem:Pal Ses:Dolby Digital 5.1 Ekran Oranları:16:9 Geniş Ekran Yapım Yeri ve Yılı:ABD;1961 Özel Seçenekler: West Side Story Anıları Yapım Tasarım & Hikaye Tasarımları Montaj Yapım Tasarım Galerisi Hikaye Tasarımı Galerisi Sahne Arkası Fragmanlar Aldığı Ödüller:(1962) En İyi Müzikal Film Altın Küre Ödülü En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Altın Küre Ödülü En İyi Film Oscar Ödülü En İyi Yönetmen Oscar Ödülü En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar Ödülü(GEORGE CHAKIRIS) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar Ödülü(RITA MORENO) En İyi Görüntü Yönetmeni Oscar Ödülü En İyi Kurgu Oscar Ödülü En İyi Orijinal Müzik Oscar Ödülü En İyi Ses Oscar Ödülü En İyi Sanat Yönetmeni Oscar Ödülü En İyi Kostüm Tasarımı Oscar Ödülü En İyi Uyarlama Senaryo Oscar Ödülü Adaylığı
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Sinema tarihindeki ana filmlerden birisi. Çok güzel bir film zevkle izlemiştim.... Saygılar
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl ya ben o gün akşam annemi aradım, anne kız dedim açsana trt2'yi Batı Yakasının Hikayesi var dedim... verdiği tepkiyi yazınca bu filmin ailemizdeki yerini anlayacaksını sanırım... ''ayyyy.... vallaha mı?'' -çötönk... (bu çötönk sesi telefonun suratıma kapandığında çıkardığı sestir...) Saygılar...
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl ya ben o gün akşam annemi aradım, anne kız dedim açsana trt2'yi Batı Yakasının Hikayesi var dedim... verdiği tepkiyi yazınca bu filmin ailemizdeki yerini anlayacaksını sanırım... ''ayyyy.... vallaha mı?'' -çötönk... (bu çötönk sesi telefonun suratıma kapandığında çıkardığı sestir...) Saygılar... Tam orta yerimden yardın beni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.