Φ Senyour Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Ya onu ben dicektim yaa .. Neyse ha sen ha ben ha sen ha ben dimi ama Alıntı
Φ horoskop Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 vahşi doğasına döner. Alıntı
Misafir ısmını vermek ısteme Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 sevgılim askerde sürekli kavga edıyoruz aşırı sınırli herseye kızıyo bıyere gıtmeme gec uyumama yemek yememe hep bunlar yüzünden tartışıyoruz hep altdan alan ben oluyorum ne yapmam lazım onu cok sevıyorum knusamadımız zmn kavgalarımızı bıle özlüyorum ne yapmam lazım Alıntı
Misafir sewil Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2014 uzaklık küçük aşkları öldürür.. büyük aşkları güçlendirir.. tıpkı rüzgarın mumu söndürüp,ateşi körüklediği gibi... sen aşkının buyuk olduğuna inanıyosan sorun yok ama ama aksine bişey varsa senin için üzgünüm..yandınnn , bunun için biraz çaba sarf etmelisin onu orda ilgisiz hele hele mektupsuz sakın bırakma derım.onun orda isteyebileceği en önemli şey mektuptur ve ilgidir.bunları yaparsan aşkından şüphe etme canı başka bişey istesede yapamaz zaten.. sanmam benımde sewgılım askerdeydı we hala askerde bak 8 ay oldu ayrıldık donck 3 ay snra ama dedı dgru adam gıbı adamsa sewıyosa sıkıntı yok Alıntı
Misafir yardım! Gönderi tarihi: 17 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2015 Sevgilim askere gideli 4 ay oldu acemelikte her hafta sonu yanına giderdim ustalğını Tekirdağ Çorluda yapıyor aramız berbat durumdayz bugün bana umurumda değilsin annem babamda öyle tek sorunum şu askerliğin bitmesi dedi sevgisinin azalmadgnı ve geldiğinde düzelicegini söyledi sivil hayatından örnek verdi ama ya düzelmezse korkusu var artık eskisi gibi sevildgmi hisetmiyorum umursamaz bir insan oldu çıktı bu konuda deneyimleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfen şimdiden teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.