Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 54
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 6 yıl sonra...
Misafir ısmını vermek ısteme
Gönderi tarihi:

sevgılim askerde sürekli kavga edıyoruz aşırı sınırli herseye kızıyo bıyere gıtmeme gec uyumama yemek yememe hep bunlar yüzünden tartışıyoruz hep altdan alan ben oluyorum ne yapmam lazım onu cok sevıyorum knusamadımız zmn kavgalarımızı bıle özlüyorum ne yapmam lazım

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

uzaklık küçük aşkları öldürür..

büyük aşkları güçlendirir..

tıpkı rüzgarın mumu söndürüp,ateşi körüklediği gibi...

sen aşkının buyuk olduğuna inanıyosan sorun yok ama ama

aksine bişey varsa senin için üzgünüm..yandınnn , bunun için biraz çaba sarf etmelisin onu orda ilgisiz hele hele mektupsuz sakın bırakma derım.onun orda isteyebileceği en önemli şey mektuptur ve ilgidir.bunları yaparsan aşkından şüphe etme canı başka bişey istesede yapamaz zaten..

sanmam benımde sewgılım askerdeydı we hala askerde bak 8 ay oldu ayrıldık donck 3 ay snra ama dedı dgru adam gıbı adamsa sewıyosa sıkıntı yok

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgilim askere gideli 4 ay oldu acemelikte her hafta sonu yanına giderdim ustalğını Tekirdağ Çorluda yapıyor aramız berbat durumdayz bugün bana umurumda değilsin annem babamda öyle tek sorunum şu askerliğin bitmesi dedi sevgisinin azalmadgnı ve geldiğinde düzelicegini söyledi sivil hayatından örnek verdi ama ya düzelmezse korkusu var artık eskisi gibi sevildgmi hisetmiyorum umursamaz bir insan oldu çıktı bu konuda deneyimleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfen şimdiden teşekkür ederim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.