Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yaklaşık 15 dakika önce karşı caddede olan bir trafik kazasının görüntüleri bu altta size göstereceklerim, çok şükür ki hayatını kaybeden kimse yok, şimdilik belki şanslılardı, ama her zaman şans yanımızda olacak anlamına gelmez bu, o nedenle sevgili arkadaşlar, lütfen trafik kurallarına sıkı sıkıya uyalım, uymayanları uyaralım, emniyet kemerinin hayat kurtardığını unutmayalım :( Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının %90'ını biz insanların hataları sonucu olmaktadır. Lütfen daha dikatli olalım :clover:

dscf0310xa5.jpgdscf0311ux6.jpgdscf0334oa4.jpgdscf0335vp5.jpgdscf0336nm4.jpgdscf0339py3.jpgdscf0344ff8.jpgdscf0348ti7.jpgdscf0370jh1.jpgdscf0373mj8.jpgdscf0383tj0.jpgdscf0385xw6.jpgdscf0386ws0.jpgdscf0389ox2.jpgdscf0393kn8.jpg

Kazanın hemen sonrasında an be an görüntülediğim bu resimlerin daha 4. karesinde emniyet görevlilerinin, 29. karesinde ise sağlık görevlilerinin olay yerine müdahale ettikleri ve tüm bu yaşanılanların yaklaşık 10 dakika içinde gelişip, sonuçlandığını gözlerime inanamayarak izledim desem yalan olmaz. Herşey öyle çabuk olup bitti ki... Ama tabii gözden kaçmayan ve hiç bir zaman değişmeyecek olan bir gerçek var ki kaza yapan arabayı izlemek için duran diğer taşıt söförlerinin düşüncesizliği... Bir anda trafik alt üst oldu... Düşünmeden edemedim, "Acaba bu insanlar sırf meraklarını tatmin etmek uğruna, ambulansın olay yerine erken müdahale etme imkanını ne kadar zorladıklarının farkında degiller mi?"

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslında butun bu goruntulerı cekerken neyi cektigimi bile bilmiyordum biliyor musun, oraya ambulansın geldigini gördüm ama yaralı mı ölü mü, kimin için geldiler hepsini fotoğrafları yükledikten sonra gördüm... Makinemin özellikleri sayesinde olaylar sanki burnumun dibinde gibi olmuş olsa da benden en az 100 metre ileride yaşanan şeylerdi... Görüntüleri yükledikten sonra bakmak için korkmadım dersem yalan olur... Neyse ki umduğum gibi olmadı...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.