Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kadın kılavuzu yada erkek kılavuzu :)

sizce herşey çok sıradan olmazmıydı.birbirini anlamaya çalışmak, tanımaya çalışmak daha heyecan verici değil mi?

Gönderi tarihi:
Iste bazilari boyle,herseyin kolayi olsun...

Armut pis agzima dus,hatta cignen migdeme gir :)

yaniiiiii :lol::lol:

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar ben bu kızları anlamıyorum bı dedıkelrı bı dedıklerını tutmuyor,dedıklerı şeyler ile davranışları hiç bı zaman uymaz,bir gün aşkından ölüyomuş gibi davranırlar,ertesi gun 2 yabancı gibi anlam vermek zor.Bende düşündüm acaba ben bu kadınları yanlışmı değerlendiriyorum ya da kullanma kılavuzu varda benmi bilmiyorum...Acaba Kadınları kullanma kılavuzu varmıdır?
Gönderi tarihi:

dostum sorun kadınlarda değil sorun sende...:)ne zaman ki kadınlara tamamıyle onyargılardan arınmış,, ufak bir bebeğin boş zihin yapısıyla bakmaya başlarsan o zaman rahatça anlarsın...anlaşılmıcak bişey yokki zaten ...herkes gayet açık ve net anlıyana...

ınsanlar birbirini anlayamıyor çünkü geçmiş tecrübelerınden kalan önyargılar,o an karşısındakı ne hissettiği duygular vs. insanın gözlerini kapatıyor....

nezaman ki her gün yeniden doğarsak ve hayata bir bebeğin gözleriyle bakmaya başlarsak sadece kadınları deil herşeyi anlıcaz sanırım...biraz felsefe oldu galıba,bu saatte böle napalım:))

KİMBİLİR BELKİ DE YANILIYORUM:)

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar ben bu kızları anlamıyorum bı dedıkelrı bı dedıklerını tutmuyor,dedıklerı şeyler ile davranışları hiç bı zaman uymaz,bir gün aşkından ölüyomuş gibi davranırlar,ertesi gun 2 yabancı gibi anlam vermek zor.Bende düşündüm acaba ben bu kadınları yanlışmı değerlendiriyorum ya da kullanma kılavuzu varda benmi bilmiyorum...Acaba Kadınları kullanma kılavuzu varmıdır?

anlayamıyorum demişsiniz,anlamaya çalıştınızmı,kadın ve erkeğin genetık ve beyın çalışma farklılığı vardır..olaylara çok farklı yaklaşırlar..bu farklılıkların ne olduğunu araştırısanız ve kadın psikolojısı üzerıne yazılar okursanız emınım anlamada daha kolaylık çekıceksınız..saygılar

Gönderi tarihi:
tabiki anlamaya çalıştım ama mümkün olmadı nedense ?

komıksın be ernestito:))) bosver dostum ya ınan bana cok samımı soyluyom anlamak ıcın ne kadar AZ çaba gösterırsen kadınları okadar ii anlarsın...

Gönderi tarihi:
tabiki anlamaya çalıştım ama mümkün olmadı nedense ?

farklılıkların farkında olarak ve empati ile yaklaşırsak anlayabıleceğimizi düşünüyorum.tabı bu şahsı fıkrım...olaya tek taraflı bakmak doğru değildir,bayanlarda aynı durumdan şikayetçidir hep...dün gece kız arkadaşımla uzun süre bunu konuşduk..oda sözlüsünü anlayamadığını söylüyordu..olaya erkeklerın genetık farklılıklarından başladık ve bu durumda bır erkek nasıl düşünür dıye konuşduk,sonuçta arkadaşım hatasını anladı ve meseleleri haloldu :) fakat şunuda eklemelıyım,bir ilişkide dürüst olmayan ve çıkarını düşünen bır sevgiliniz varsa işde o zaman anlamak zor olabılır ne düşündüğünü :)

Gönderi tarihi:
yani 2 tarafta birbirini anlamıyor

evet :) farklılıkları kabul etmek anlamaya başlamanın ilk adımıdır.örn:kızlar telfona konuşmayı çok sever erkekler sevmez,ve bundan sorun çıkar.bırı nıye aramıyosun der,erkekde ya o kadar konuşmayı sevmıyorum der :D basıt bi örnek.oysa ortak noktada buluşulsa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.