Φ ernestito Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Arkadaşlar ben bu kızları anlamıyorum bı dedıkelrı bı dedıklerını tutmuyor,dedıklerı şeyler ile davranışları hiç bı zaman uymaz,bir gün aşkından ölüyomuş gibi davranırlar,ertesi gun 2 yabancı gibi anlam vermek zor.Bende düşündüm acaba ben bu kadınları yanlışmı değerlendiriyorum ya da kullanma kılavuzu varda benmi bilmiyorum...Acaba Kadınları kullanma kılavuzu varmıdır? Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 olsada anlıyamayız ki sürekli güncelliyolar kendilerini ya zaten bi babannemi anlasam yeter bana Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 haklısın bende bazen annemi bile hiç anlamıyorum...ister sokaktaki kız olsun istersen annen hepsi anlaşılmaz hepsi karmaşık,bu ne yaa kuralmı? Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 ahh bi bilsem ama şuan ençok babannemi anlamak istiyorum... delirtiyo beni Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Diyorum ya ister babanne olsun ister sevgilin bi türlü çözemiyorsun sanki havuz problemi Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 neyse belki anlıyan birileri vardırda yardımcı olur......... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 miadıda var son kullanma tarihide..ne saçma ne demek kadınların kullanma kılavuzu varmıdır....bu yorum hiç hoş olmamış... Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 kleo ne kızıyosun siz kadınları anlamak hıc kolay değil bizde biliyoruz kullanma kılavuzunuz olmadıgını sadece anlayan varmı bu kadınları sormak için böyle bir mecazi başlık kullandım... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 kleo ne kızıyosun siz kadınları anlamak hıc kolay değil bizde biliyoruz kullanma kılavuzunuz olmadıgını sadece anlayan varmı bu kadınları sormak için böyle bir mecazi başlık kullandım... kadınlar kullanılmas cok ayıp cokkk Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 zaten kullanmak icin kilavuz istemiyoruz anlamak icin istiyoruz demi yaa Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 zaten kullanmak icin kilavuz istemiyoruz anlamak icin istiyoruz demi yaa hiç dinlemeyi denedinmi? Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 denedim ama soyledikleriniz yaptiklarınızla tam örtüşmüyor Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bencede cok haklisin...Cunku bende oyleyimde tum kızlar öle gıbı erkekler de öyle olanları var ama onlara ne demelı Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sonunda bana hak veren birisi cikti saol Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Eğer böle bi kılavuz çıktıysa piyasaya yapılcak şey belli. Derhalll toplatalım piyasadan Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 yapin ne olur Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sizi anlamak ugruna veririz artik sizde guzelce yersiniz Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 hiç dinlemeyi denedinmi? konuşsalar dinlicez. konuşmuyolar ki. ağzından kerpetenle laf alıyoruz.en sonunda sabrımız taşıyo çekip gidiyoruz. biz gidince konuşuyosa bilmem. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 "erkek bizi anlamaya uğraşsın,çok emek versin çok ***** çeksin.*********** çok uğraşsın ama hiç bi zaman anlayamasın" siyaseti güttükleri yönünde.işleri güçleri ego tatmini.ve bilinç altları aslında anlaşılmak istemiyor.kadının işi gücü egosunu tatmin etmek. erkek kadını anlarsa kadın kendisini çözülmüş ve savunmasız hisseder. hem biz onları anlamayınca "ama beni hiç anlayamıyorsun" diye dırdır edebilme ve üzerimizde baskı kurabilme olanağına da kavuşuyolar. bir taşla iki kuş..sandığımızdan çok daha zekiler. anlamaya hiç uğraşmamak ama anlamaya çalışıyor görünüp anlayamamamış gibi yapmak lazım. kadın rol yeteneği olmayan kalas gibi düz ve net adamı sevmez. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Eğer böle bi kılavuz çıktıysa piyasaya yapılcak şey belli.Derhalll toplatalım piyasadan aman abla ne gerek var toplatmaya .... nasılsa o klavuzu almaları, okumaları ve anlamaları için geçen sürede klavuzun yenilenmiş baskıları piyasaya çıkar.ondan sonra filmi tekrar başa sarma faslı başlar. bu böyle uzarrr gider..... malum anlamak istemeyerek yola çıktıkları için anlamaya uğraşmalarıda pek az zaman almayacak gibi geliyor oysaki gerçekten istedikten sonra yapılamayacak şey yok değil mi? insan yeter ki istesin Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 denedim ama soyledikleriniz yaptiklarınızla tam örtüşmüyor niye biz dengesiz miyiz?alla alla... valla bi dinleyen olursa ben anlatim ne istiyoruz.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ne kadar saçma bende beğenmedim bunu..kadınları kullanıyormusunuz yani bide kullanma klavuzu istiyolar sizce bayanlar doğru bişeymi sölemiş arkadaş ? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 niye biz dengesiz miyiz?alla alla... valla bi dinleyen olursa ben anlatim ne istiyoruz.. hep böyle anlamayan varsa anlatiim derler, çok şey yazarlar ama aslında hç bişey yazmazlar. düşmana cephane vermeyecek kadar uyanıklar.bence kadın erkeğin anlamaya çalışmasını ama hiç bir zaman anlayamamasını istiyor her zaman tam anlayacak noktada öyle bir saçma hareket yapıyor ki hiç bir zaman anlayamıyoruz.çünkü kötü niyetliler. ve kesnlikle anlaşılmak istemiyolar.anladığımız zaman savunmasız kalacaklarını düşünüyolar bilinç altında. anlamaya çalışmayın ama anlamaya çalışıyormuş gibi yapın. Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 burdaki kullanma kılavuzu sizi anlamak için ne yapmalıyızo anlamda söylenmiş bir kelime yoksa kimsenin kadınları kullandığı yok... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 kadınları elektronik bir eşya olarak görüp kullanma kılavuzu arayan zihniyeti esefle kınıyorum.Off be en kral feministlere taş söktürürüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.