Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben bu kızları anlamıyorum bı dedıkelrı bı dedıklerını tutmuyor,dedıklerı şeyler ile davranışları hiç bı zaman uymaz,bir gün aşkından ölüyomuş gibi davranırlar,ertesi gun 2 yabancı gibi anlam vermek zor.Bende düşündüm acaba ben bu kadınları yanlışmı değerlendiriyorum ya da kullanma kılavuzu varda benmi bilmiyorum...Acaba Kadınları kullanma kılavuzu varmıdır?

Gönderi tarihi:

miadıda var son kullanma tarihide..ne saçma

ne demek kadınların kullanma kılavuzu varmıdır....bu yorum hiç hoş olmamış... :angry:

Gönderi tarihi:
kleo ne kızıyosun siz kadınları anlamak hıc kolay değil bizde biliyoruz kullanma kılavuzunuz olmadıgını sadece anlayan varmı bu kadınları sormak için böyle bir mecazi başlık kullandım...

kadınlar kullanılmas cok ayıp cokkk :angry:

Gönderi tarihi:
zaten kullanmak icin kilavuz istemiyoruz anlamak icin istiyoruz demi yaa :mellow:

hiç dinlemeyi denedinmi?

Gönderi tarihi:

Eğer böle bi kılavuz çıktıysa piyasaya yapılcak şey belli.

Derhalll toplatalım piyasadan :w00t:

Gönderi tarihi:
hiç dinlemeyi denedinmi?

konuşsalar dinlicez.

konuşmuyolar ki.

ağzından kerpetenle laf alıyoruz.en sonunda sabrımız taşıyo çekip gidiyoruz. biz gidince konuşuyosa bilmem.

Gönderi tarihi:

"erkek bizi anlamaya uğraşsın,çok emek versin çok ***** çeksin.*********** çok uğraşsın ama hiç bi zaman anlayamasın" siyaseti güttükleri yönünde.işleri güçleri ego tatmini.ve bilinç altları aslında anlaşılmak istemiyor.kadının işi gücü egosunu tatmin etmek.

erkek kadını anlarsa kadın kendisini çözülmüş ve savunmasız hisseder.

hem biz onları anlamayınca "ama beni hiç anlayamıyorsun" diye dırdır edebilme ve üzerimizde baskı kurabilme olanağına da kavuşuyolar. bir taşla iki kuş..sandığımızdan çok daha zekiler.

anlamaya hiç uğraşmamak ama anlamaya çalışıyor görünüp anlayamamamış gibi yapmak lazım. kadın rol yeteneği olmayan kalas gibi düz ve net adamı sevmez.

Gönderi tarihi:
Eğer böle bi kılavuz çıktıysa piyasaya yapılcak şey belli.

Derhalll toplatalım piyasadan :w00t:

aman abla ne gerek var toplatmaya ....

nasılsa o klavuzu almaları, okumaları ve anlamaları için geçen sürede klavuzun yenilenmiş baskıları piyasaya çıkar.ondan sonra filmi tekrar başa sarma faslı başlar. bu böyle uzarrr gider.....

malum anlamak istemeyerek yola çıktıkları için anlamaya uğraşmalarıda pek az zaman almayacak gibi geliyor ;)

oysaki gerçekten istedikten sonra yapılamayacak şey yok değil mi? insan yeter ki istesin :unsure::blush::blushing:

1515ml8.gifpost1761156114460nw0.giflittleangelpb0.gif

Gönderi tarihi:
denedim ama soyledikleriniz yaptiklarınızla tam örtüşmüyor

niye biz dengesiz miyiz?alla alla... :angry: valla bi dinleyen olursa ben anlatim ne istiyoruz.. -_-

Gönderi tarihi:
niye biz dengesiz miyiz?alla alla... :angry: valla bi dinleyen olursa ben anlatim ne istiyoruz.. -_-

hep böyle anlamayan varsa anlatiim derler, çok şey yazarlar ama aslında hç bişey yazmazlar.

düşmana cephane vermeyecek kadar uyanıklar.bence kadın erkeğin anlamaya çalışmasını ama hiç bir zaman anlayamamasını istiyor

her zaman tam anlayacak noktada öyle bir saçma hareket yapıyor ki hiç bir zaman anlayamıyoruz.çünkü kötü niyetliler. ve kesnlikle anlaşılmak istemiyolar.anladığımız zaman savunmasız kalacaklarını düşünüyolar bilinç altında. anlamaya çalışmayın ama anlamaya çalışıyormuş gibi yapın.

Gönderi tarihi:

kadınları elektronik bir eşya olarak görüp kullanma kılavuzu arayan zihniyeti esefle kınıyorum.Off be en kral feministlere taş söktürürüm

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.