Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun yeşilsucuğum HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN....
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 17 yıl Saygı ve sevgiyle hep size açılan o kapıdan geçerek,anı defterine ilmek ilmek yazıyorum.... Selam yeşilsu'yum Beni karşılayacak kimsede yok gönül bahçesinde.........,,, Sana söylemek istediğim çok şeyler var.....ama yeri değil.....,,, yinede birkaçını söyleyim.........Çünkü karşımda değilsin, bakışlarına tutsak edilmemişim......,,,, İşte sen geldinmi aklıma yüreğimin kilidini kaparım..... Sana birşey olursa inan bu dünyayı yakarım..... -----------türkülerle yüreğimi dağlarım.... -----------diyarlarda yeşilsu diye diye ağlarım.... Vee istediğimi yazar yazar birşey diyeceksen bana ----------bende kulaklarımın kepengini kaparım....
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl alemsin heee ) teşk ederim yazdığın için yeşilsu die die ağlar gezersin he
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl teşekkür ederim deniz kızı seninde kutlu olsun sevgililer günün..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl Selam güzel kokulu çiçeğim................,,, Nerelerdesin..............,, Seni her gördüğümde sanki papatya kokusunu almış gibi küçüklük yıllarımdaki heyecanlar geliyor aklıma...,,
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2014 11 yıl Arkadaşlarımdan kimsecikleri göremiyorum nereye gittilerrr ??????
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.