Φ molina Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 sewgilim bana cok aşık ama benden oncede biri sewmış.. bazen diyorumda acaba gercek aşkı o mu benmi?? bana bi tek sana aşık oldum dedi ama eski sewgilisinide cok sevmiş.. sizce cok takmalımıyım? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Bu sevgili meselesini neden sürekli takıntı yapıosun anlamış değilim.. Hem bana çok aşık diosun hem de acaba o mu gerçek aşkı diosun.. Sanki sevgilin senin ilk aşkın mı ? Hem sadece erkekler değil bayanlar da bi kaç defa aşık olabilir Kişiden kişiye meselesi.. Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Bencede baslik yanlis olmus erkekler kac kere asik olur degil insan kac kere asik olur olmaliymis. Ama bence bu konuyu kendine dert etmemelisin. Sen nasil digerlerinden farkli bir kisilige sahipsen her askta farklidir, biri digerinden fazla yada eksik degil sadece farkli. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 hayır... cok kıskancım ben.. delirebilirim. tedawi işe yararmı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Bence de var sende bişiler.. Bu kadarı normal diil Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Bence de var sende bişiler.. Bu kadarı normal diil allah o çocugun yarfımcısı olsun molinacıgım, ama haklısın ki erkek dedğin eline kız eli kjalbıne kız kalbı deymemıs olacak erkek dedıgın temız olacak tertemız bakir olmalı bı defa.. kalbı de senden önce hııııccc kullanılmamıs olmalı sonuna kadar haklısın yani desteklıyorum senı ben.. tedavı mı olucam dıyorsun ya onu da desteklıyorum tatlım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 of molina taunas gibi olmaya başladın hakkaten .. bırak şu takıntılarını bak ben nasıl bıraktım? hiçbirşey umrumda değil.. bence tedavi olmalısın işe yarar Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 biri var beni sevıyor acaba ona yonelırsem biraz kurtulurmuyum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 İnsan bir çok kere aşık olabilir, Tabi eğer aşık olmasını ve yaşatabilmesini bilirse... Siz sevgilinizdeki sevgiyi hissedebiliyorsanız eğer, Merak etmeyin size aşıktır... Ancak onun önceki aşkını kabul etmek zorundasınız. Unutmayın; Sizin yeriniz ayrıdır, o eski aşık olduğu kimsenin yeri ayrıdır. Kendinizi onunla kıyaslamayın ve bunu sevgilinize belli etmeyin. Yoksa siz kıyaslarken artık o da bunu kıyaslamaya başlar... Emin olun... Bunun sonucunda neler olur bunu ben de bilemem... Saygılarımla... Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Öyle görünüyorki bir kıyaslama içindesin,tam olarak olayın boyutunu bilemiyorum fakat erkek arkadaşın sana eski kız arkadaşı hakkında bir şeyler anlatmış olabilir bu sebepten ötürü sende farkında olmadan bir kıyaslama yapıyor olabilirsin bunun da sende rahatsızlığa neden olması gayet doğal diye düşünüyorum..Sonuç olarak bu sadece bir tavsiye "takmalımıyım" diye sormuşsun;şu an o senin erkek arkadaşın ve seninle birlikte yani takman gerekmiyor Her anını mutlu bir şekilde geçirmen dileğiyle Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Öyle görünüyorki bir kıyaslama içindesin,tam olarak olayın boyutunu bilemiyorum fakat erkek arkadaşın sana eski kız arkadaşı hakkında bir şeyler anlatmış olabilir bu sebepten ötürü sende farkında olmadan bir kıyaslama yapıyor olabilirsin bunun da sende rahatsızlığa neden olması gayet doğal diye düşünüyorum..Sonuç olarak bu sadece bir tavsiye "takmalımıyım" diye sormuşsun;şu an o senin erkek arkadaşın ve seninle birlikte yani takman gerekmiyor Her anını mutlu bir şekilde geçirmen dileğiyle bnm eskı erkek arkadasımda böle bısı olmustu benden önce hoslandıgı sadece 1 kız vardı ılk benle cıkmıstı ben de o kıza takmıştım kafamı kızı tarıf et dedım gülünce yüzü kızaran bı tıptı dıye tarıf ettı sonra yakın bır arkadasımız olan kız da onun tarıfıne uyuyordu o da o yakın arkadasımız kızı begenıyordu olaylar silsilesi pesını bırakmadı hep o kızı benden daha ozel gördü sanıyorum hep ımalar ederdı aslında molina bı bakıma haklı adam kıskandıracak hareketler yapıyorsa bu bıle yetıyor sinirlenmeye.. cok fena . adamınla otur konus derım bu konuyu bahsetmesın ondan sana hoslanıyorsa da söylesın acıkca Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 arkadaslarcok saolun ama işte nasılsa benim diyince olmuyor. mesliko erkek arkadasım dediki ilk sana aşık oldum dedi inandım buna ama eski kız arkadası cok koşturmuş peşinden bende öyle olmadı , oof kolay elde edildim diye takıyorum Alıntı
Φ amrel Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 çok kez oldıgını sanır aslında bi kez olur anlamasıda kolaydır yanınızdayken anlamsız gülüyo ve kendini huzurlu hissediyorsa aşıktır Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 sewgilim bana cok aşık ama benden oncede biri sewmış.. bazen diyorumda acaba gercek aşkı o mu benmi?? bana bi tek sana aşık oldum dedi ama eski sewgilisinide cok sevmiş.. sizce cok takmalımıyım? Molina.. Son kıskançlık vakkasından sonra bırakmamış mıydın sen bu yafukluyu.. Ki hatırladığım kadarıyla senden önce birini sadece sevmemişti.. Bir de şee (***) etmişti... Ne ara yeni yeni vakkalara takılmaya başladın sen... Daha tutarlı bir molina bekliyorum benn... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 molinacım erkek 1 sefer aşık olur ve b,irdaha asla olmas adı üstünde erkek yaff Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 son olmak en güzeli sen kaç defa aşık oldun ki?sonuçta erkeklerde insan... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 evet son olmak daha ii katılıom Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 arkadaslarcok saolun ama işte nasılsa benim diyince olmuyor. mesliko erkek arkadasım dediki ilk sana aşık oldum dedi inandım buna ama eski kız arkadası cok koşturmuş peşinden bende öyle olmadı , oof kolay elde edildim diye takıyorum kolay mı elde edıldın ben kendım tavladım be ne dıyorsun hehe cocuk kaprıs yaptı ben tavladım ooooh daha guzel wala gördüm begendım gıttım aldım daha hawalı Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 ben sorunluyum cunku,bende ondan once aşık oldum baskasına.. offf cidden son olmakla idare etcez artık.. hem erkek bu dimi 10 kerede olur Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 erkeğin veye bayanın kaç kere aşık olduğu önemli deil enson kime aşık olduğu önemlidir...gerisi hikaye sana aşıksa zaten eskisi bitmiştir onun için düşünmeye kafa yormaya değmez..sen o anı yaşamalı geleceğini düşünmelisin geçmişle deil geleceğinle yaşamalısın benceeeeee. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 sen kaçkere aşık oldun kenan? Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 en köü şey nedir bilirmisiniz,insanın kendinin problemlisi.. farkındayım iyi değilim Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Molina.. Son kıskançlık vakkasından sonra bırakmamış mıydın sen bu yafukluyu.. Ki hatırladığım kadarıyla senden önce birini sadece sevmemişti.. Bir de şee (***) etmişti... Ne ara yeni yeni vakkalara takılmaya başladın sen... Daha tutarlı bir molina bekliyorum benn... Bence daha fazla kurcalama istersen E.B.Ceren... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 bana deselerdi birgün erkeklere bi üzülücen bi üzülücen vallada inanmazdım billada ve fakat bu başlıkları gördükçe ve okudukça vahhh vahhhhh zavallı erkekler diyesim geliyor.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 daha da cook vahlıcaklarrrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.