Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2024 Ara 30 Yazar Admin En Son Bisiklet Haberleri (Elektrikli veya Düz Bisiklet)
Gönderi tarihi: 13 HaziranHzr 13 Yazar Admin Olto ile Tanışın: İki Kişi İçin Geleceğe Yönelik E-Bisiklet İki kişiyi taşıyabilen şık ve modern bir e-bisiklet arıyorsanız, Olto tam size göre olabilir. Retro-fütüristik P1 e-bisikletinin arkasındaki şirket olan Infinite Machine tarafından üretilen Olto, şehir içi işe gidip gelenler için tasarlanmıştır. Bu bisiklet, tek bir şarjla 40 mile kadar menzile sahiptir. 33 MPH azami hıza ulaşabilir, ancak bisiklet yollarında sürerken güvenlik için 20 MPH ile sınırlıdır. Tasarım, fütüristik ve retro havanın harika bir karışımıdır. Tesla'nın Cybertruck'ı ile Tron'un neon dünyası arasında bir şey hayal edin. Kesinlikle yolda öne çıkıyor. En iyi parçalarından biri mi? Olto, iki kişiyi rahatça sığdırabilir. Ayrıca modülerdir, yani çocuk koltukları, sepetler veya raflar gibi ihtiyaçlarınıza uygun ekstralar ekleyebilirsiniz. Pil bir diğer önemli özellik. Çıkarılabilir ve tek elle kolayca çıkarılabilir. Gece boyunca şarj edebilir veya sadece bir saatte %50'lik hızlı bir artış elde edebilirsiniz. Pili çıkarmak, bisikletin en pahalı parçası olduğu için güvenliğini sağlamaya da yardımcı olur. Olto'da güvenlik sıkıdır. Infinite Machine buna "neredeyse hırsızlığa karşı dayanıklı" diyor. Her bisiklet internete bağlanır ve GPS ile gerçek zamanlı olarak takip edilir. Bisikletinizi izlemek için bir uygulama ve ayrıca ekstra takip için bir AirTag ekleyebileceğiniz bir yer bile var. Park ettiğinizde bisiklet direksiyonunu ve tekerleklerini otomatik olarak kilitler. Birisi onunla uğraşmaya çalışırsa bir alarm çalar ve telefonunuzda bir bildirim alırsınız. Telefonunuz anahtar görevi de görür, böylece ekstra cihazlar taşımanıza gerek kalmaz. Tek dezavantajı mı? Fiyatı. Olto'nun fiyatı 3.495 dolardır ve bu e-bisikletler için yüksek bir fiyattır. Ancak son teknoloji özellikler ve benzersiz bir stil istiyorsanız buna değer olabilir. Ön siparişler şu anda açık ve teslimatların bu yılın sonlarına doğru yapılması bekleniyor.
Gönderi tarihi: 9 TemmuzTem 9 Yazar Admin Bu Fiyata Bu Kadar Hızlı Bir Elektrikli Bisiklet Görmemiştim6 kW'lık motoru ve akıl almaz torkuyla, bu inanılmaz derecede güçlü canavar, hem heyecan verici hem de korkutucu görünüyor.Her ürün editörlerimiz tarafından özenle seçiliyor. Bir bağlantıdan satın alırsanız komisyon kazanabiliriz. Daha fazla bilgi edininElektrikli bisikletler hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun, son birkaç yıl, yüksek güçlü bisikletlerin kalıcı olduğunu açıkça gösterdi. Daha doğrusu, yer değiştireceklerini.Pedal sürmeyi tercih eden bir New Yorklu bisikletçi olarak, genellikle bisiklet yollarından kaçınırım. Aralarından geçen o kadar çok elektrikli araç var ki, arabaların arasında kendimi daha güvende hissediyorum.Yine de, gördüğüm o kadar çok çılgın bisiklet var ki, Nireeka'nın son iki tekerleklisini sokakta hızla ilerlerken görsem nasıl tepki verirdim bilmiyorum.Spectrx adıyla anılan bu model, şaşırtıcı bir fiyata inanılmaz bir hız ve tork vaat ediyor.Hız tutkunuNe düşündüğünüzü biliyorum: Öne geçmeyi bırak Steve, ne kadar hızlı gidiyor?Şimdiye kadarki en hızlı olmasa da Spectrx, 206 lb-ft tork üreten 6 kW'lık bir ortadan tahrikli motora ve 80 km/sa azami hıza sahip.Bu, onu Kanada merkezli markanın yedi yıllık oldukça çılgın ama genel olarak beğenilen e-bisiklet üretim tarihindeki en hızlısı yapıyor. Ayrıca, 3.000 dolarlık fiyat aralığında gördüğüm diğer tüm e-bisikletlerden belirgin şekilde daha hızlı.Bu tür bir tork ve hız üretmenin iki anahtarı var.Birincisi, geleneksel kaset ve vites değiştiriciden kaçınılması ve bu motorun çıkardığı dumandan etkilenmesi muhtemel görünüyor.Spectrx, motosiklet tarzı bir arka dişli ve yüksek mukavemetli bir elektrikli bisiklet zinciri çalıştıran hibrit bir aktarma organına sahip. Görünüşü de kulağa geldiği kadar şık.Diğer bir unsur ise, motosiklet hafif olmasa da beklediğinizden daha hafif olması. Büyük ölçüde karbon monokok şasi sayesinde ağırlığı yaklaşık 30 kilogram. (Daha güçlü, kalın lastikli "Kalın" versiyonu 35 kilogram.)Bu ağırlık tasarrufu sağlayan şasinin bir diğer avantajı da, Nireeka'nın 50 ila 120 kilometre menzil sağladığını söylediği 1.260 Wh'lik bir ünite olan bataryadan daha fazla güç alabilmesi.Yetenekli bileşenlerBu kadar torklu ve hızlı bir motosikleti kontrol etmek için ihtiyaç duyacağınız kaliteli bileşenlerin listesi de cabası.Bu amaçla Spectrx, Tektro ABS disk frenler, "doğal his" veren pedal desteği sunan tork ve kadans sensörleri ve entegre far ve arka lambalara sahip.Çubukların arasında, sürüş ölçümlerini kaydetmek ve pil ömrünü izlemek gibi tipik e-bisiklet işlevlerini yerine getiren bir uygulamayla eşleşen tam renkli bir ekran da bulacaksınız.Spectrx ayrıca Kenda lastiklere ve 140 mm ayarlanabilir ön ve arka süspansiyona sahip.Yine de, markanın sosyal medyasında veya Indiegogo sayfasında onu bu şekilde kullanan birini bulamayacağınız için ona e-dağ bisikleti demekten vazgeçtim.Bunu yaptığınızda tek şeritli yoldan yuhalanırsınız diye tahmin ediyorum.Bununla birlikte, "Rahat Sürüş" için belirlenmiş sürüş modlarından biriyle bile, trafiğe çıkmak için yasal olamayacak kadar hızlı görünüyor, bu yüzden nerede sürmeniz gerektiğinden emin değilim. Çakıl patikalarda, yangın yollarında veya papaz evinin etrafında dönerek.Bana bir iyilik yapın ve -açıkçası sorumsuz kitle fonlaması videosunun başındaki adamın aksine- bir kask takın. Spectrx çeşitli renklerde mevcut olsa da, hiçbiri kaldırıma saçılmış beyninizle boy ölçüşemez.Stok Durumu ve FiyatlandırmaTemel model Nireeka Spectrx Plus şu anda Indiegogo üzerinden 3.099 dolara sponsorlu olarak satın alınabiliyor.Nireeka Spectrx Fat'ın fiyatı 3.299 dolar. Her iki bisiklet için de tahmini kargo tarihi Ekim 2025.Nireeka Spectrx PlusIndiegogo'da 3.099 dolarKaynak: Gear Patrol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.