Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 arkadaşlar çoklu msn yaması yükledim msn min şekli değişti ve ben hala çoklu oturum açmış değilim..lütfen yardımlarınızı bekliyorum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 sil baştan kur deiştiyse, windows liwe kullanıyosan çoklu msne yaması yapacagın şey ilk kutucuğu işaretleyip uygula demen ama bunu msnen kapalıyken yap daha sonra çoklu msne açabilirsin kabul etmezse eğer saat yanındaki msne ikonunada sağ tıkla çıkış de yamayı bu sefer uygula ÇOKLU MSN YAMASI Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 kaldrıp farklı biyerden tekrar yükle Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 yüklüyorum ama 10 saniye açık kaldıktan sonra tekrar kapanıyo sinir oluyorum ..neden kapanıyoo? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.