Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Günlerdir sınırında yaşıyoruz aşkın Günlerdir uçurumunda Bu kaçıncı atışım kendimi Kollarından yalnızlığa Bu kaçıncı dargınlık Bu kaçıncı barışma Belli ki Sensizliğe sürgün artık bu gözler Sensizliğe sürgün bu dudaklar bu eller Şimdi yorgun bir çınar gibi kalbim Artık sana değil Sensizliğe yaslanacağım Hoşça kal güzçiçeğim hoşça kal Seni artık gözyaşlarınla ıslanmış Yastıklara bırakacağım Oysa yıllarca Yemyeşil bir orman köyünde sakladım gözlerini Dağ başlarında çoban ateşleri yaktım üşümeyesin diye Ellerine kör gecelerin karanlığında sarıldım Ve haykırdım En dipsiz kuyulara adını Ezberlettim seni kurtlara kuşlara Sense beni sokaklara vurdun Ve en zehir şarkılara Bilirsin Rüzgara bıçak Yağmura ateş Buluta kurşun işlemez Sende öylesine vurdun ki beni Artık bana Hiçbir acı kâr etmez Neylersin Önce melekler terk etti bizi Sonra masmavi düşler Öpüşler, gülüşler çiçekler Büyüsü kalmadı artık kavuşmaların Bundan böyle Bizi her köşede Bambaşka bir cehennem bekler Sende bundan böyle İçi boş şarkılarla avut kendini En ucuz şarkılarla yıka kirli ruhunu Açılırsın Taşlar yosuna sarılır bilirsin Sarmaşıklar duvarlara Geceler karanlığa Sende yalnızlığına sarılırsın Ve kadınsın Ağlayabilirsin gönlünce Gözyaşların pınarlar misali çağlar Ama unutmaki erkeğim ben Ve erkekler hep yalnız ağlar… Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 erkek yanlız ağlamak zorunda.çünkü manevi yönden zayıf adam damgası yer.ezik damgası yer.o saatten sonra hiç şansı yok.erkek yanlız ağlamasın da naapsın. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 erkekler için en zor şey ağlamaktır ..kadınlar gibi her önüne geldiği yerde ağlamazlar ve her zaman ağlamazlar..kadınlar gibi başkaları görsünler diede ağlamazlar..yani duygu sömürüsü yapmazlar..ve buyuzden ağlamak erkekler için zordur..ve ağlarlarsa tek başına iken kımse görmeden ağlarlar.. tabi kadınlar bunu farklı algılayıp erkeklerın taş yürekli olduğunu sanırlar ağladıklarını görmedikleri için.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bak sennn niye duygu smürüsü yapalımki ağlayarak? ben ağladımmı içim den gelmişse ağlarım başkalarını bilemem Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ben zten genel anlamda söledim "istisnalar kaideyi bozmaz." Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 kuru yanında yaş telaş yapmaz dimmii Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 şu bir gerçekki erkeklerden daha erkek bayanlar var ama sen onların içindenmisin bilemem çünkü seni tanımıyorum bu konu yorumsuz ???? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 tanımıyosun öylemi kenan tamam görüşmeyelim bidaha Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 erkek adam ağlamaz.........mış .. öyle diyorlar........... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 erkekler insan deilmi neden ağlamasın onlarda kalp yokmu bi sizdemi kalp var sanıyosunuz yoksa ..onu kım sölemişse artık onuda söleyen kesın bır bayandır..... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 valla bilemicem ben toplumun yalancıyım..eskiler ne derse doğru der bana göre erkek adam ağlamaz mış........... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 ewt eskiler boşa laf sölemezler doğr ama dediğim gibi onu söyleyen kesın bır bayandır bunu bir erkek söylemez.söyleyende yalan sölemiştir..çünkü erkeklerde ağlar ama erkekler ağlamaz derken belkıde kadınlar gıbı herşeye ağlamaz anlamındada sölemiş olabılırler... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 erkekler ağlamaz cümlesini söyleyen şahıs bence de kesin kadındır. hayatta tek derdi kendi rahatı konforu ve egosunun tatmini olan , bu yüzden de güce tapan ,en güçlü erkeği seçen klasik türk kadını söylemiştir bu lafı.çünkü erkek ağladığı zaman gidip teselli etmek lazım. moralini düzeltmek için iki pozitif laf etmek lazım.ooooo kim pışpışlicak onu şimdi.hayatı boyunca pohpohlanmış pışpışlanmış sıradan bir bayan uğraşır mı ağlayan erkekle. erkek korkar da , ağlar da.çünkü biz önce insan sonra erkeğiz. ama kadın erkeği işine geldiği gibi kabul etme ya da etmeme lüksüne sahip olduğu için sadece kadın. Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 kızlar her yerde aglar demişiz ben hayatta bi başkasının yanında yada olur omadık yerde aglamadım aglamam da erkeklerinde cok agladıgını gördüm sevgilisinden ayrılıp sınıfın ortasında aglayanlara kadar.................... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Ağlar... Erkeklerde ağlar, Ağlamaya değer birisini kaybettiklerinde... Erkeklerde ağlar, Bazen tükendiklerinde... Niye ağlamasın ki? Acımaz mı kalbi erkeğin hiç? Taş mıdır yüreği... Yok mudur kaybedecek ümitleri... Ve ağlamaz mı ardından Kaybettiğinde ümitlerini... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.