Zıplanacak içerik

DUA EDİN!. DÜNYA PİYASALARI ÇÖKMESİN.. (Dünya “kuantum bilimin” sınırlarını tartışırken, laik T.C ’nde devletin tepesinde oturanlar“dua ile dertlere.)

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlar...

Dua etmenin “her türlü” gücüne inanan bir yapımız var ve artık sorunlarımıza çareleri dualarda arar olduk..

Biliyorum ki; Allah’ın verdiği akıl ile halkın verdiği görevi birleştirip, oturdukları koltuklarda “yapılması gerekenleri” yapmayanların, iş işten geçtikten sonra halkın karşısına geçip, dalga geçercesine; “dua edin” demeleri...

Sen ilk önce koltuğunu doldur, Allah’ın verdiği aklı kullan, çözümler üret; sonrasında “bütün iyi niyetinle” sonucu bekle..

Uzun lafın kısası: dünya “kuantum bilimin” sınırlarını tartışırken, laik Türkiye Cumhuriyeti’nde devletin tepesinde oturanlar “dualar ile dertlere çare olmaya” çalışıyorlar, vay güzel ülkem vay!

Biliyorsunuz ekonomi dünyasında KARA PAZARTESİ diye bir deyim ve yaşanmış bir olay vardır...

Günümüz Türkiyesinde bu durum a oldu a olacak...

“Kara Pazartesi” için henüz “yeterli veri” yok...

Pazar günü bazı gazetelerde “haftanın ilk günü piyasalar” için çok kötü olacak “algılaması içinde” haberler gördüm.

Sistemin ana bileşenlerinden “çatırdadığını” düşünmekle birlikte, özellikle bugün için elimizde “çok kötü” dedirtecek veri yok.

Cuma akşamı Dow Jones’u 13,200 altından yeniden topladılar, dolar-yen 117,80 üstünde ve brent petrol 70 dolar üstünde taban yapmayı deniyor...

DUA EDİN DÜNYA PİYASALARI ÇÖKMESİN... :)

Gönderi tarihi:
Uzun lafın kısası: dünya “kuantum bilimin” sınırlarını tartışırken, laik Türkiye Cumhuriyeti’nde devletin tepesinde oturanlar “dualar ile dertlere çare olmaya” çalışıyorlar, vay güzel ülkem vay!

yani bizim aslanlar gibi üniversitelerimiz ve ondan daha aslan olan yöneticileri ''kuantum bilimi'' ile veya ''sınırı'' ile ugraştıda kim mani oldu ki...

:)

tabi hata onların!!..millete kızdıklarından dertlerine çare olmuyor, sorunlarını gidermiyorlar, aslında çözdüler meseleleride siz bakmayın.

onlar dua etmeyecek bir halk bekliyorlar galiba...

:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ANKARA'nın göbeğinde; Mamak Refet Bele İlköğretim Okulu'nda görevli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Fatih Daldal , derslerden önce ve sonra okumaları için öğrencilere üzerlerinde duaların yazılı olduğu kâğıtlar dağıttı. Kâğıtlarda öğrencilere hafıza zayıflığı duğası oğretiyor...

Bismillahirrahmanirrahim, allahümmeğfirli verhamni ve afini vehdini verzügniyelhalale...

Şimdi anladınızmı dünya ne ile uğraşıyor Aslan34 gibileri ne ile uğraşıyor..

Ne anlattığının ve neye güldüğünün farkında bile değil...

Yazık...

Çok yazık..

Gönderi tarihi:

bence arkadas guzel bi noktaya deginiyor.

sana gelince bahsettigin vatandasin su an buyuk bi ihtimalle poposunda pireler ucusuyodur..

senin ugrasmana ne demeli?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Benim uğraşım boşluk doldurmak...

Ne de olsa koşulları verime oldukça müsait bir ülke yani...

Ama lafım size değil bunu bilin..

Çnkü sizinle uğraşçak hiç vaktim yok...

Nasıl olsa sizin hayrıcalığınız var ve siz biletlisiniz...

Gönderi tarihi:

canimsin dipnot

bizde isguc yok diye buralardayiz

hadi sana kolay gelsin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Haklısın..

Burası işi gücü olmayanlara göre değil...

Sizede kolaylıklar diliyorum...

Doğru bir iş bulman konusunda size dua edeceğim...

Biliyorsun bu işler artık böyle halledilir oldu...

Benimde duadan başka yapacağım birşeyim yok inanın...

Haydı bol şans...

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar bu ülkenin üniversite yönetmekle görevli adamları insanları fişlemekle meşgulken ne diye bilimsel işlerle ugraşsın ki.

kimseye çamur atmaya gerek yok.

üniversiteler bilimin merkezi olacaksa -ki öyledir- öncelikle belli bir düşüncenin tekelinden kurtulmalıdır. her düşünceyi kendi içerisinde barındırmalıdır.

bizim üniversitelerin asli vazifesi bilim falan degil, saga sola çamur atmadan önce bunu bilmek lazım.

Gönderi tarihi:
ya arkadaşlar bu ülkenin üniversite yönetmekle görevli adamları insanları fişlemekle meşgulken ne diye bilimsel işlerle ugraşsın ki.

kimseye çamur atmaya gerek yok.

üniversiteler bilimin merkezi olacaksa -ki öyledir- öncelikle belli bir düşüncenin tekelinden kurtulmalıdır. her düşünceyi kendi içerisinde barındırmalıdır.

bizim üniversitelerin asli vazifesi bilim falan degil, saga sola çamur atmadan önce bunu bilmek lazım.

Gercekten bizim üniversiteler bilimi engelliyorsa .?

Demekki bilimi engellenen yagmur duasina kostugu zamanda onlari yadirgamiyacagiz ..

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:
Gercekten bizim üniversiteler bilimi engelliyorsa .?

Demekki bilimi engellenen yagmur duasina kostugu zamanda onlari yadirgamiyacagiz ..

:shuriken: yamyam frankfurt

sorunun püf noktasını yakaladıgınızı pek sanmıyorum.

selametler.

Gönderi tarihi:
“Kara Pazartesi” için henüz “yeterli veri” yok...

Pazar günü bazı gazetelerde “haftanın ilk günü piyasalar” için çok kötü olacak “algılaması içinde” haberler gördüm.

Sistemin ana bileşenlerinden “çatırdadığını” düşünmekle birlikte, özellikle bugün için elimizde “çok kötü” dedirtecek veri yok.

Cuma akşamı Dow Jones’u 13,200 altından yeniden topladılar, dolar-yen 117,80 üstünde ve brent petrol 70 dolar üstünde taban yapmayı deniyor...

DUA EDİN DÜNYA PİYASALARI ÇÖKMESİN... :)

Dünya kuantum biliminin sınırlarını keşfedebilir fakat piyasa krizlerini, buhranları halledecek bir yöntem yok sistem içinde. Bunlar yaşanacak, buhran, kriz ne derseniz sistemin olmazsa olmazlarındadır bunlar. Bu gün olmazsa yarın yarın ertelersen öbür gün ya da yıl. Kaçış yok. Kara salılar, çarşambalar hep olacaktır, sistem oldukça.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Dünya kuantum biliminin sınırlarını keşfedebilir fakat piyasa krizlerini, buhranları halledecek bir yöntem yok sistem içinde. Bunlar yaşanacak, buhran, kriz ne derseniz sistemin olmazsa olmazlarındadır bunlar. Bu gün olmazsa yarın yarın ertelersen öbür gün ya da yıl. Kaçış yok. Kara salılar, çarşambalar hep olacaktır, sistem oldukça.

Aaa tepkisel koşullanma öylemi..

Kusura bakmayın biz bu kadar rizacı olamayız...

Bu cevabınızın empromize olarak değerlendiriyorum...

Saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.