Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Admin Kol Düğmeleri - (Kol düğmesindende şarkımı olur demeyin... dinleyin mutlaka)
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Boşuna uğraşmayın Sayın Admin ve Sayın Birce... Parça budur: Benden Öte Benden Ziyade... http://youtu.be/ZrMa481y4PM
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Boşuna uğraşmayın Sayın Admin ve Sayın Birce... Parça budur: Benden Öte Benden Ziyade... Ayrim yapamiyorum ben Tengeriin boşig hepsi birbirinden güzel eserler unutamadıklarımız.. Unutamadım
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Ah Tuti Mucize Guyem Eski Türkce sanirim anlayamiyorum ama cok hosuma gidiyor..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 17 yıl Barış Manço deyince aklima Cem karaca Cem karaca deyince Barış Manço ,, gercekten sesleri kadar kendileride güzel insanlarmis nur icinde yatsinlar
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 17 yıl Alla beni pulla beni Bütün eserlerini severim ama "kol düğmeleri" ve bunu ayrı bir severim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.