Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hızla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir. Pakize Suda Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Hakli valla.... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 kadın erkeğin kendisini çözemeye çalışmak için kafa patlatmasını ama keisnlikle ve kesinlikle anlayamamasını ve meraktan çatlamasını istiyor bence.o yzüden anlamaya çalışmamalı ama anlamaya çalışıyor görünmeliyiz. anlamaya çalışmıyor görünrüsek de ilgisiz olduğumuzu düşünür. ilgilenen çok adam olduğu içöin andına havada kaparlar. kadının işi gücü gizem yapmak.ama bu çok büyük bir hata. kadınlar huzuru sevemzler. sıkıcı bulrular. bilinmeyeni cazibeli ve heyecan verici bulurlar ama erkekler bilinmeyeni tehlikeli bulrular ve uzak dururlar.tehlike huzur bozar çünkü. gizemli kadın güvenimizi kazanamıyor. güvenmediğimiz kadına aşık olmayız ve çerez olarak görürüz.bunu anlata anşata dilimde tüy bitti ama kimsenin anladığı yok. Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Bu başlığı görünce aklıma bir fıkra geldi paylaşmak istedim. Not:fıkra kişisel fikirlerimden tamamen uzaktır Kadınları Anlamak Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina "Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis. adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs..." "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sıkılmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gulmus ve "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir,baska bir dilek dusun" demis. Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda, Dort kere evlendim ve bosandim.Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum...Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini,bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini... onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermis: "Köpru iki şeritli mi olsun dört şeritli mi...??? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hızla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir. Pakize Suda Bu başlığı görünce aklıma bir fıkra geldi paylaşmak istedim.Not:fıkra kişisel fikirlerimden tamamen uzaktır Kadınları Anlamak Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina "Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis. adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs..." "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sıkılmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gulmus ve "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir,baska bir dilek dusun" demis. Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda, Dort kere evlendim ve bosandim.Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum...Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini,bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini... onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermis: "Köpru iki şeritli mi olsun dört şeritli mi...??? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 hawaiye köprü yapmak çok daha kolay kadın mııı ben kendımı tanıyorum bızım ıcın erkeklerı tanımakk zorr........ Alıntı
Φ kimyon Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Bu başlığı görünce aklıma bir fıkra geldi paylaşmak istedim.Not:fıkra kişisel fikirlerimden tamamen uzaktır Kadınları Anlamak Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina "Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis. adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs..." "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sıkılmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gulmus ve "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir,baska bir dilek dusun" demis. Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda, Dort kere evlendim ve bosandim.Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum...Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini,bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini... onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermis: "Köpru iki şeritli mi olsun dört şeritli mi...??? bunu yazan arkadaş aslında kadınların aslında kolay mutlu olduklarını bilen bir arkadaşmış öyle yazmış kendisi.http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=1088 kadınları mutlu etmeyi bilen birinin onları anlayamaması tuhaf doğrusu Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 bunu yazan arkadaş aslında kadınların aslında kolay mutlu olduklarını bilen bir arkadaşmış öyle yazmış kendisi.http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=1088 kadınları mutlu etmeyi bilen birinin onları anlayamaması tuhaf doğrusu erkekleri de aslında mutlu etmek kolaydır her ıstedıgıne amin dersenız olcak gıbı olur kadınlarında öyle görunur ama bır yere kadar hepsı mısal bazı kadınlar erkegını aldatınca erkegın bas bas bagarmasını ısterken bazıları da dıger erkege gıdıp kaba kuvvet uygulamasını ısteyebılır o acıdan kadınlar anlasılamazlardır bahsi gecen arkadası da zan altında bırakmamalısın cunki hıc bır erkek kadınları anlayamaz tam manasıyla. Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 kimyonbunu yazan arkadaş aslında kadınların aslında kolay mutlu olduklarını bilen bir arkadaşmış öyle yazmış kendisi.http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=1088 kadınları mutlu etmeyi bilen birinin onları anlayamaması tuhaf doğrusu mutlu etmek ve anlamak arasında doğrusal yönlü bir ilişki söz konusudur. bakın sizin anlayacağınız anlamda şöyle izah edeyim olayı,basit bir toplama işlemiyle Y=B0+B1X+E Y=açıklanan bölüm B0,B1=parametreler X=bağımsız dışsal açıklayıcı E=hata terimi Y burda kadını mutlu etmek olsun. yapılan şey x değişkenine farklı değerler yüklemek bunların sonucunda elde ettiğimiz değerlerin toplamı bize Y değerini verecektir... x erkeğin kadını mutlu etmek için yaptığı eylem türleri. erkek x için farklı yöntemler ve denemeler yaparken kadında bu işlem karşılığında Y değerinde tepkiler vermektedir fakat burda unutulan kısım erkekte kadında birer sosyal varlık ve aynı olaylara verdikleri tepkiler günden güne çok farklılık gösterebilir.. yani partnerinizi dün mutlu eden şey bugün etmeyebilir(ruhsal değişiklikler söz konusu) dolayısıyla bu denklemde E gibi bir hata terimi var..işte bu hata terimi günlük konuşma diline çevrilmiş haliyle "beni anlamıyorsun veya beni anlamaktan uzaksın".. :) Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 kadınları anlamak öyle kolay değildir sanırım.. anlamak uzun sürer Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 .(anlamak için kafa patlatmamızı ama anlayamamamızı istiyolar..onları çözersek kendilerini savunmasız hissederler) valla ben anlamaya uğraşmıyorum. çünkü anladım.sadece anlamaya çalışır görünüyorum o kadar. ben sadece kimin sevgilisi var kimin yok, kim benden hoşlanır kim hoşlanmaz onu anlamaya çalışıyorum. abartılı hareketelr yapmadıkları sürece onu bile anlayamam. çünkü anlaşılmak istemiyolar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.