Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 sevdiğim insan tarafından bir hiç yerine konmak ne kadar acı ne kadar kötü anlatamam sizce çok mu saçmalayıpta evlenme teklifini ben ettim? ama şuan içim acıyor anlatamam.. reddedilmek ve pişmanlık duygusunun tam ortasındayımm Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 reddettimi ki?e canım sende emin olmadan neden ettinki.senin için çok üzüldüm... ama sıkma canını hayırlısı bölemiş de...belki buda senin için yeni bir başlangıç olur... kızlara tavsiyem...kimse erkeklere hiçbişe teklif etmesin.araştırmalarıma göre kabul bile etseler kızdan soğuolarmış.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ya biz 4. senenin içindeyiz ve artık evlenmek lazım diye düşündüm ve çok sevdiğimden ben yaptım bu teklifi ama keşke yapmamış olsaydım bütüm hayallerim yıkıldı.. ve kendimi eylenilecek kız yerine koydu beni..ve bugün tekrar hiç bişi yokmuş gibi konuştu..onu bukadar tepeme çıkaran benim adam yerine koyanda benim ama artık asla..kendime yeni bi sayfa açıyorum bundan sonra..yeni aşklar ne biliim ya Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 yazık sana yeminle kıyamam...çok üzüldüm yha.sevgilinde bi alemmiş yani...niye 4 senedir çıkıomuş madem nolcak sonsuza jadar bölemi kalcakmışınız...alla alla yha.boşver annem sen onu.ii olmuş gerçek yüzünü görmüşün... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 evet gerçek yüzünü gördüm ve erkeklerden bir kez daha nefret ettim Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 sana katılıom...nefret edilesi bi çoğu... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ya anlamıyorum neden hep bu tür insanlar beni bulur ve bana acı çektirir Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bence bu soruyu bir sürü kız kendine soruo...bende dahil omak üzere... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 benim için bitmiştir.. yeni aşklara yelken açıcam en iyisi bu yada olmaması bilmiyorum açıkcası Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 siizn bugun yaşadığınız şeyi biz 30 yaşına gelene kadar 30 kere yaşıyoruz.çok da büyütülecek bişey yok. nasıl olsa illa ki cep telefonunuza gizli nolardan çaldıran, iş yerinden akrabalardan asılan, sokağa çıkınca peşinize takılan falan olur iki günde moraliniz yerine gelir. biz red edilince 8 ay kimse suratımıza bişe bakmaz.biizm atlatmamız çok daha zor oluyo. eee naapalım hayat acımasız hep biz mi red edilicez. bizi anlarsınız belki biraz. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bence bi süre duygularını nadasa bırak.4 sene çok uzun bi süre.insan bi süre sonra ben olmayı unutuo ilişkilerde...biz olmak kolay gelio saırım.zaten ayrılık sonrası insanı en çok yıkanda bu.kendini dinle bence sadece.bu sana iyi gelecek... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 cnm belki de onunla dalga geçtiğini falan düşünmüştür o yüsden ciddiye almış gibi gözükerek kendini komik duruma düşürmek istememiş olabilir 4 seneyi bi anda heba etme bence açık açık konuş onunla öyle ver cevabını Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bence bi süre duygularını nadasa bırak.4 sene çok uzun bi süre.insan bi süre sonra ben olmayı unutuo ilişkilerde...biz olmak kolay gelio saırım.zaten ayrılık sonrası insanı en çok yıkanda bu.kendini dinle bence sadece.bu sana iyi gelecek... Canım ben bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle sakın yanlış kararlar verme senin onu çok sevdiğinide biliyorum onun için canına bile kıydığınıda biliyorum (bidaha yapma sakın ) o yüzden yanlış birşey yapma kendini dinle biraz karşı tarafı ölç tart erkeler kadınları kendileri gibi sanırlar hiç üzülmezler ama asıl kadın ayrılınca severek bide üstüne 15 kilo verdiğini kendimden bilirim üzüntüden sende iyi biliyorsun o yüzden senin aklına gelicektir hep aklında olucaktır ama bir yere kadar onada zaman ver bakalım oda senin farkını görsün bu zamanda senin gibi aşık nerde görülmüş ,neden kabul etmemiş ögren nedeni vardır herhalde sakın yanlış bir şey yapma seni seviyorum tatlısı sen çok sevimli iyi bir kızsın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 reddeilmek,erkeklerden nefret etmek ,yeni aşklara yelken açmak vs.... ya anlamıyorum neden hep bu tür insanlar beni bulur ve bana acı çektirir nasıl bir 4 sene geçirilmiş ki hiç tanıyamamışsın.......ilginç neyse erkekler "eee" ekekler "kaka" boşver, yaşa keyfini çıkar hayatın madem öyle. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim hepinize... belkide sizler haklısınız4 yıl sonuçta birden silinmiyo bakalım neler olucak..zamana bırakıyorum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 siizn bugun yaşadığınız şeyi biz 30 yaşına gelene kadar 30 kere yaşıyoruz.çok da büyütülecek bişey yok. nasıl olsa illa ki cep telefonunuza gizli nolardan çaldıran, iş yerinden akrabalardan asılan, sokağa çıkınca peşinize takılan falan olur iki günde moraliniz yerine gelir. biz red edilince 8 ay kimse suratımıza bişe bakmaz.biizm atlatmamız çok daha zor oluyo. eee naapalım hayat acımasız hep biz mi red edilicez. bizi anlarsınız belki biraz. bikere bizler senin yaptığın gibi uyduruk şeylerden bahsetmiyoruz.sen hayatında sevilmeyip, sevmediğin için sana dalga geçmek kolay ben 4 yılımdan bahsediyorum sen tutmuş ne diyorsun..benim sinirlerimi bozma bence Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ya anlamıyorum neden hep bu tür insanlar beni bulur ve bana acı çektirir Sayın YeşilSu... Sizi forumda takip ediyorum ancak birbirimize pek bir danışmışlığımız olmadı... Neyse... Hakikaten dertli birisiniz, kusura bakmayın... Yani nasıl desem, Neşeniz var belli, Ancak hüznünüz de içinde kendini belli ediyor... Neden hep bu tür insanlar sizi bulur? Bunun cevabı yine "Siz"siniz... Tercihleriniz... Bakın; Sevgi'nin temeli nedir biliyor musunuz? "Açlık" İsterseniz buna eksiklik deyin... Sevilmeyi isteyen her insan, mutlaka eksiktir... Ve her insan mutlaka sevilmeyi ister... Eksik olmayan insan yoktur, çünkü "Sevgi"de "Acı"da insanın en temel "İhtiyacı"dır... Kimse bu ikisi olmadan sağlıklı bir yaşam süremez... Ancak insanların bu eksiklikleri hep birbirinden farklı farklı oluyor... Sizde o size acı çektiren kimseleri bu yüzden buluyorsunuz. Size acı çektiriyorlar, çünkü sizin "Sevgi" arayışınızda "Eksik" olan tarafınıza o kimseler sahip... Başkaları değil... "Neden hep ben?" Bunun nedeni o kimseler değil emin olun... Bunun nedeni, sizin ne olduğunuz. Sevgide neye ihtiyaç duyduğunuz... Size acı veren o ilişkilerinizi bir sorgulayın. "Neden bunları seçtim?" Sonra devam edin. "Bunlar bana -Sevgi- dediğim şey adına neler yaşattılar? Yani bunlara bakarak -Sevgi-den ne anlıyorum? Beni nasıl tamamladılar, hangi yönümden?" Ve bir daha devam edin; "Neden hep böyleleri beni buluyor?" İşte şimdi cevabı buldunuz... Üzülmenize gerek yok artık... Size, kritiğinizi yapardım ama göründüğü kadarıyla ancak bu kadar yapabiliyorum Çünkü ilişkinizdeki ayrıntıları ve üzüntünüzün temel nedenlerini ya da ihtiyaçlarınızı bilmiyorum... Ama merak etmeyin; Öyleleri sizi bulmuyor, Siz onları öyle oldukları için seçiyorsunuz, seviyorsunuz... İnsan benliği biraz mazoşisttir ancak kişi bunun farkında değildir... Saygılarımla... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim..bende sizi takip ediyorum aslında.. haklısın kendime önce bunları sormam lazım Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim..bende sizi takip ediyorum aslında.. haklısın kendime önce bunları sormam lazım Evet... Önce tercihlerini niçin o yönde kullandığını bilmen gerekli... Yani hayatına giren "Niye hep böyleleri beni buluyo?" dediğin insanları niçin hayatına soktun? Yani bunu "Mutlu Biten" birlikteliklerin için bile yapmalısın... Hatta nasıl biteceğini bilmediğin ve devam ettiğin birlikteliklerin için bile... Çünkü kendi tercihlerinin ve kendinin farkında olmalısın... Tercihlerini niçin o yönde kullandığını anlayabilirsen Hem acın çok çok hafifler ve hatta söner, Ve hemde aynı acıyı çekme ihtimalin azalır Çünkü seni bu türlü üzüntülere götüren süreci özümsemiş ve anlamış olursun. Hani deriz ya "Dilim bir kere yandı, aynı hatayı yapmam bir daha!" Bunda hep senin yukarıda yaptığın gibi genelleme hatasına düşeriz; "Bütün erkeklerden/kızlardan nefret ediyorum..." Oysa ki kimse birbirinin aynısı değildir. Diliniz genel olarak bir "Erkek/Kız"dan mı yandı, Yoksa sizin o kimseyi niçin seçtğinizden mi, tercihinizden mi? Dediğim gibi; Öncelikle kendinize, sizi bu duruma getiren süreçte Tercihinizi niye o kimseden yana kullandığınızı bir sorun... Sizi sevmesi, ilgi göstermesi ya da bazı mizaçlarının ya da karakterinin ne olduğu değil burada sizin onu seçmenizdeki neden... Bu sorgulamayı yaparken şunu ortaya çıkarmak istiyoruz; Sizi hangi yönlerden tamamlıyordu? Unutmayın, Sizi ondan farklı kılan ve şu an acı çekmenize neden olan şey; Onun sizin sahip olmadığınız ve sizi tamamlayan ancak aynı zamanda hoşunuza da giden tavırları, kabulleri ve kimliğidir. Zaten onu aslında bu yüzden sevmişsinizdir. Eğer bu teşhisi doğru olarak yapabilirseniz Farkedeceksiniz ki acınız tamamen yok oluyor ve hatta daha güzel bir sevgiye hazır hale geliyorsunuz... 4 yıllık ilişkinizden çektiğiniz acının başka bir tedavi yolu yoktur ne yazık ki Saygılarımla... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu dediklerin çok güzel ve çok anlamlı.tercihim onun konuşmaları ve davranışları üzerine ondan taraf oldu.ve gün geçtikçede sevdim.genelleme yapmak yanlış biliyorum ama kendim ettim kendim buldum yani Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu dediklerin çok güzel ve çok anlamlı.tercihim onun konuşmaları ve davranışları üzerine ondan taraf oldu.ve gün geçtikçede sevdim.genelleme yapmak yanlış biliyorum ama kendim ettim kendim buldum yani Demek istediğim şey "Ona aşık olmak senin tercihin aslında" Ama yine de "Kendim ettim kendim buldum" düşüncesinin altında ezme kendini. Çünkü sen ne kadar eksiktiysen, o da o kadar eksikti. Yoksa 4 sene birlikte olmazdı seninle. Sen yukarıda yazdıklarımı iyi bir düşün... Gün geçtikçe sevmenin nedeni, Onu sevmenin hoşuna gitmesinden kaynaklanıyor... Zaten zamanla daha fazla sevmek alışkanlık oluyor... Her yeni bir heyecanda, birgün öncesinden daha fazla severmiş hissine kapılıyorsun... İşte bu heyecanın bitmesi yıkmış seni... Anladığım kadarıyla sen fedakar birisin ilişkilerinde. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Demek istediğim şey "Ona aşık olmak senin tercihin aslında"Ama yine de "Kendim ettim kendim buldum" düşüncesinin altında ezme kendini. Çünkü sen ne kadar eksiktiysen, o da o kadar eksikti. Yoksa 4 sene birlikte olmazdı seninle. Sen yukarıda yazdıklarımı iyi bir düşün... Gün geçtikçe sevmenin nedeni, Onu sevmenin hoşuna gitmesinden kaynaklanıyor... Zaten zamanla daha fazla sevmek alışkanlık oluyor... Her yeni bir heyecanda, birgün öncesinden daha fazla severmiş hissine kapılıyorsun... İşte bu heyecanın bitmesi yıkmış seni... Anladığım kadarıyla sen fedakar birisin ilişkilerinde. evet anladım benim kendi tercihim..zaten gün geçtikçe daha çok seviyordum.alışkanlıkta oldu tabii.belki dediğinde haklısın heyecanın bitmesi yıkmış olabilir beni .. evet fedakarım ama bi işe yaramıyo .. söylediklerini iyi düşünücem Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bikere bizler senin yaptığın gibi uyduruk şeylerden bahsetmiyoruz.sen hayatında sevilmeyip, sevmediğin için sana dalga geçmek kolay ben 4 yılımdan bahsediyorum sen tutmuş ne diyorsun..benim sinirlerimi bozma bence ben de 100 kişiden hoşlanıyorum red edilip ***** olmayayaım diye 98 ini unutmak zorunda kalıyorum 2 tanesiyle güç bela konuşuyorum.onunda biri kesin red eder.. hep biz mi sevdiğimizi unutmak zorunda kalıcaz.biraz da siz sevdiğinizi unutmak zorunda kalın, ne yani noolmuş hep biz mi *****l olucaz biraz da siz ***** olun.. seninle niye dalga geçeyim. hiç de dalga geçmiyorum.red edilmek çok onur kırıcı.hayat çok acımasız.biz 30 yaşına gelene kadar 30 kere yaşıyoruz bunu ve her defasında da karşı tarafın tercihelrine saygı duymak zorunda kalıyoruz. noolmuş yani.kimse seninle evlenmek zorunda değil.sen de karşı tarafın tercihlerine saygı duymak zorundasın. ama siz haftada 4 kişiden ilgi görüyosunuz. 2 günde unutursunuz.red edilince biizm gibi 1 yıl kimse suratına bakmasa nasıl unuturdun acaba.kızısınız yiyin için halinize şükredin. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 hımmm ya bende bir kızdan evlenme teklifi aldım evlenmedim tabi bir his yoktu ona karşı beslediğim..... sadece arkadaşımdı ben nerden bileyim beni sevdiğini.... alla alla... zorla güzellik olmaz sana gelince yeşil su şiş yeşilsu üzülme şiş arkidişim.. tamam mı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam kaan bebeto üzülüyorum ama burda mutluyum en azından sizinle paylaşıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.