Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 peki 40 tane akıllı neden çıkaramamış? buyrun açıklayın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gel sen deliyle deli olma.. Boşver Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 koprum valla ben zaten deliyim boşver :D Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 peki 40 tane akıllı neden çıkaramamış? buyrun açıklayın atmamıştır o taşı, yoksa çıkarırlardı atar gibi yapmıştır, göz yanılsaması Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 yok yok atmışlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 yok yok atmışlar kırk akıllı bulunamamış olabilir mi? akıllı sayısı 38 de falan kalmıştır, aman ne biliiim işteeee burada kelime oyunu yok di mi ne bilim mesela kıt akıllı falan gibi, 40 akıllı mesela... Öyle bişi yoktur yani herhalde ama olaki aradığın cevap buysa hani üstteki cevabım buna da uyar ... hani bir de delinin ipiyle kuyuya inilmez gibi bi söz var ya, buradaki kuyuya inmek için de delinin ipinden başka ip yoktur belki o nedenle akıllılar delinin ipiyle de kuyuya inmeyeceklerinden çıkaramamışlardır meselaaaa bu da mı olmadı? yeşilsu, sen deli değilsindir herhal di mi , yani eğer oyleysen beni boşuna uğraştırma Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 tamam buldummm yaaaaa ya da oyle sanıyorum soru şu di mi... DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ, PEKİ 40 TANE AKILLI NEDEN ÇIKARAMAMIŞ? Şİmdi biz bu sorunun üzerine derinlemesine eğilirsek aslında akıllıların olayımızla bi ilgisi olmadığını görürüz. Yani ortada 40 tane akıllı falan yok. Bunlar delinin uydurması... Kuyuya bir tane taş atıyor, sonra oradan 40 tane akıllı çıksın diye bekliyo... Boyle bişi mumkun degil... çünkü deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı atmamış ki, 40 akıllı atsaymış, 40 akıllı çıkarabilirmiş, ama taş atmış o yüzden sadece taş çıkarabilir Delinin kuyudan 40 akıllı çıkarabilmesi için kuyuya 40 tane akıllı atması lazım ki, 40 akıllı çıkarabilsin dimi amaaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 İlahi Gloria cevap bu değilse eğer siz de bana bundan sonra gloria demeyin bence Benim mantıkla bi baksana, o zaman bu cevap gayet mantıklı oluyor... Bi de cevap bu degilse bana gloria demeyin dedim ya acaba o durumda Gloria yerine ne demek gerekir ki sen bu meseleyi bi düşünsene, uygun bişi buluverirsin sen benim için di mi Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 tamam buldummm yaaaaa ya da oyle sanıyorum soru şu di mi... DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ, PEKİ 40 TANE AKILLI NEDEN ÇIKARAMAMIŞ? Şİmdi biz bu sorunun üzerine derinlemesine eğilirsek aslında akıllıların olayımızla bi ilgisi olmadığını görürüz. Yani ortada 40 tane akıllı falan yok. Bunlar delinin uydurması... Kuyuya bir tane taş atıyor, sonra oradan 40 tane akıllı çıksın diye bekliyo... Boyle bişi mumkun degil... çünkü deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı atmamış ki, 40 akıllı atsaymış, 40 akıllı çıkarabilirmiş, ama taş atmış o yüzden sadece taş çıkarabilir Delinin kuyudan 40 akıllı çıkarabilmesi için kuyuya 40 tane akıllı atması lazım ki, 40 akıllı çıkarabilsin dimi amaaaa ben katılıyorumm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Tabi canım mantıklı seninkii... Eger deilse de İzabella deris artıkın Gerçi senin gerçek ismin çok daha güsel Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ya valla koptum gülmekten gloria valla çok mantıklı konuşmuşsun ama ben o soruyu iş olsun diye sormuş tum :D: ama süpersinn Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 bu arada ben deli değilim ama deli gibin bişeyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 kıs sen benim ablamı ne die boşa yoruyosun.. İş olsun die sormuşmuş Onun çözmesi gereken daha en sorular var bilion mu sen Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 işte delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.. sölemeseydim daha devam ederdi herahalde Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ama cevapta mantık var gercektende:P Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 evet inkar etmedimki çok mantıklı yaklaşmış gloria Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bence bu soruya cevap bulunabilmesi için 40'tan fazla kişiden cevap gelmesi gerekiyor. 41. kişi doğru cevabı verecektir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ya valla koptum gülmekten gloria valla çok mantıklı konuşmuşsun ama ben o soruyu iş olsun diye sormuştum ama süpersinn işte delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.. sölemeseydim daha devam ederdi herahalde tamam işte bizde soruyoruz mantıklı mantıklı, deli diiilsin demi diyee? Biliyoz da soruyoruz işte ama cevapta mantık var gercektende evet inkar etmedimki çok mantıklı yaklaşmış gloria Tabi canım mantıklı seninkii... Eger deilse de İzabella deris artıkın Gerçi senin gerçek ismin çok daha güsel Neyse yırttık yine, İsabella da güzelmiş ama Gloria hala gecerliliğini koruyor, bu İsabella seçeneğini başka bir zaman için değerlendireceğiz artıkınnnn Bence bu soruya cevap bulunabilmesi için 40'tan fazla kişiden cevap gelmesi gerekiyor.41. kişi doğru cevabı verecektir. Galiba 41. kişiye gerek kalmadan halledebildik durumu, kuyuya taş atan deliyi bilmem ama bizim delinin aklına yattı verilen cevap (Yeşilsu'cumm alınmıyon di mi deli dedim diye sana, şakaaaaaaaa ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Süpersin Gloriacım Bir alternatif; delinin deli akıllıların akıllı olması göreceli olabilebilir,deli kime göre deli,akıllı kime göre akıllı,akıllıların deli,delinin akıllı olmadığı ne malum,ya da akıllıların deli,delinin akıllı olmadığı ne malum,bu durumda kuyuya taşı atan akıllıysa 40 delinin çıkaramaması pek normal,ama durum böyleyse bile 40 deli bir araya nasıl gelebilmiş,hiç sormayın bilemeyeceğim,ya da zaten gelememiş mi,ayrıca deli olan kişi akıllıysa neden taşı atıyor,hangi maksatla bu da ayrıca bir merak konusu,bence deliye deli,40 akıllıya da akıllı demek için delinin deli raporunu,40 akıllının da akıllı raporunu görmek gerek,ama bunu kim verecek ve nasıl güvenebiliriz :wacko: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Süpersin Gloriacım Bir alternatif; delinin deli akıllıların akıllı olması göreceli olabilebilir,deli kime göre deli,akıllı kime göre akıllı,akıllıların deli,delinin akıllı olmadığı ne malum,ya da akıllıların deli,delinin akıllı olmadığı ne malum,bu durumda kuyuya taşı atan akıllıysa 40 delinin çıkaramaması pek normal,ama durum böyleyse bile 40 deli bir araya nasıl gelebilmiş,hiç sormayın bilemeyeceğim,ya da zaten gelememiş mi,ayrıca deli olan kişi akıllıysa neden taşı atıyor,hangi maksatla bu da ayrıca bir merak konusu,bence deliye deli,40 akıllıya da akıllı demek için delinin deli raporunu,40 akıllının da akıllı raporunu görmek gerek,ama bunu kim verecek ve nasıl güvenebiliriz :wacko: sanırım senin raporunu ben verebilirim gibime geliyo galiba sanırsam ki ama pek de emin degilim, cunku ben, bana, benim raporu verenin de aklından şüpheye düştüm şimdi senin bu yazdıklarını okuduktan sonra, bu durumda bilemiycemm ben de yorum yapamıyorum bu konu hakkında... ne bilimm istersen şu hunilerden birini sana verim, kafana tak, ben oyle yapıyorum, kafam üşümesin diyeee... hahh ben şu dore renkliyi kullanıyorum, ayakkabılarımla o uyum sağlıyo daaa, sen de artık seç birini ve hemen tak bence bunlar da kulaklarımaza takmak için küpelerimizzz... Unutmamak lazım di mii canımmmm? istediğinii alabilirsinnn tamam hadi gidip içelim şimdii azcıkk, içimiz ferahlasın biraz da danssss YEŞİLSU, SEN DE SEÇ BİTANEEE bu emotionun konuyla bi alakası yok sadece cok begendimm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ben de bir gariplik hissediyordum zaten,demek ki kafam üşüyormuş,o zaman benim de beyaz ayakkabımla beyaz çantama uysun,beyaz olanı seçeyim,küpenin de pembesi daha bir cafcaflı gibi, o benim olsun,sağol canım Gloriacığım çok düşüncelisin valla kafamı üşütecektim biraz da salıncakta sallanıp tramplende (tramplen miydi adı bunun,gece gece hatırlayamadım,ya da başka sebepten mi ) zıplasak mı beraberce bir de öpücem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 doğru hatırlamışsın sanım tramplen onun adı... bak gördün mü huniyi kafana takınca ne kadar iyi oldu ama ne çok eğlendik demiii? tramplen de zıplamak da bi başka eglenceli oluyo canımmmm şimdi ben sana harp çalmak isterim, yorulduk biraz dinlenelim, ben çalim sen söyle olur muuu? sesin ne kadar güzell senin leylacımm yaaaa hayran oldummmmmm bu arada benim meşhur sarılma smileyim kayıp bulamıyorum gerçi başka bişi buldum ona benzer ama yine de eskisini özledimm, bi sarılcam sanaaaa ee şimdi napcazzz, tv izleyelim mi yok yok azcık gazete kitap okuyup, uyuyalım bence yatalım bence, ezan da okunuyo zaten, sabah olmak üzere uyku vaktiii leylaaaaa, leylacımmm, kalk ordan yaaa, boynun tutulcak bakk huniyi gece uyurken de tak, iki ucuna lastik geçirir, çenenin altından bağlarsan, düşmüyo, ben denedim iyi geceler tatlım.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 yok alınmıyom gloria zaten bende seçtim huniyi küpelerimide taktım deli deli küpeli oldum alemsiniz ya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 yok alınmıyom gloria zaten bende seçtim huniyi küpelerimide taktım deli deli küpeli oldum alemsiniz ya oradaki 4. huni kleo'nun heee!!! kimse dokunmasın gelip de bulamazsa cok kızar sonra size, ona göre, küplere binerrrr, benden soylemesi aynı böyle oluyo, korkunçççç ama leylayla beni çok seviyo, bize hiç kızmas... zaten biz de onu cok seviyosss çok özledim kleocumuuuuu, bi sarılimmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.