Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl HER BİR SÖZÜNE ÖZLEM İLE! Çiçek açar o senin bahçende Yeşil yosunlar biter denizin dibinde Nasıl ötmez ki, gül açan o dalında Evet, sonu geldi kötü günlerimizinde Çiçek açan bahçelerimizde Yeşil yosunlar biten deniz dibimizde Evet, sonu geldi kötüler bitti ve başladı iyi günlerde! Tabiî ki sen beni çok, bende seni çok severim Tabiî ki sen benim için bende senin için ölürüm Tabiî ki sen benim, bende senin için veririm Ya ben sensiz nasıl yalnız yaşayabilirim! Her nefesimde senin kokun var içimde Her göz açıp kapamamda seni görüyorum karşımda İlk ve son defaya kadar sen beni, bende seni göreceğim zamanda Sana gelmem son bir defa olmayacak, çünkü sonu yok bununda! Tabiî ki sen beni çok, bende seni çok severim Tabiî ki sen benim için bende senin için ölürüm Tabiî ki sen benim, bende senin için veririm Ya ben sensiz nasıl yalnız yaşayabilirim! Ben seni sevmekle sevgi nedir bildim Seni sevmekle bildim ve yürek edindim Âlem-i Dünyada ancak seni sevebildim Âlem-i Dünyamızı bir eyledik ‘’Âlem-i Dünya’’ Yıkan ben değilim, ölümü son olan bu ‘’Âlem-i Dünya’’ Görünen o yıldızlardır, seni gözleyen ben Aslında ben sana, sen de bana kucak açacağız Buna kucaktaki aşk derler, biz kucak kucağayız! Görünen de yalnızlık, gönülde ise kucaktayız Evet, yapıştık gönlümüze yapıştık yapışacağız Dedik ya, yürekten sevdik yürekteyiz Sende ki o yürek ile bende ki bu yürekteyiz Yüreklerde bir, gönüllerde birlikteyiz! Alem-i Sır Şairden, buda bir sevgi şiiri sizlere sunulur!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.