Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl soru:iyi erkek nerden bulunur? cevap:HİÇBİRYERDEN. fosiller var olduklarını gösteriyo ama..henüz kanıtlanamadı çok güldürdün anne beni fosiller var olduklarını gösteriyo demek
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl iyi erkek nereden bulunur? töbe töbe, kasaptan olabilir mi aceba? bencede bulunmaz bidenem nede olsa hint kumaşı
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl iyi erkek nereden bulunur? töbe töbe, kasaptan olabilir mi aceba? bencede bulunmaz bidenem nede olsa hint kumaşı Hindistan'da vardır o zaman
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 17 yıl Daha iyi ya zeynepcim sadece duymak istediğin kelimeleri öğretirsin ona
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 17 yıl Daha iyi ya zeynepcim sadece duymak istediğin kelimeleri öğretirsin ona ben sadece emredersin hayatım kelimesini öğretecem......
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 17 yıl oda belli bi zaman sonra sıkar maraspoli her defasında ilginç ve sıkmayan değişik emirler bulurum...sıkılmaz emredersin hayatım derken.. tabi ben zorlanıcam bunları bulurken ama... olsun napalım..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 17 yıl Daha iyi ya zeynepcim sadece duymak istediğin kelimeleri öğretirsin ona çok iyi olur abla
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 17 yıl Daha iyi ya zeynepcim sadece duymak istediğin kelimeleri öğretirsin ona Buna diyeceğim birtek şey var. Hanımlar Sizin Elinize düşmemek lazım korkulur sizden...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Buna diyeceğim birtek şey var. Hanımlar Sizin Elinize düşmemek lazım korkulur sizden...
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl bakalım iyi erkekler bu tavırlarınıza nasıl karşılıklar verecekler, zaman en iyi ilaçtır
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl herhalde, neden mecliste kadın milletvekili sayısı az, sorusunun cevabını, bu türlü forumlarda aramak lazım
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl naticim bizim markette yok sen bi zahmet sizin marketten alıp yollarmısın bana
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl iyi erkek çokta değerini bilen yok... herşey görselliğe ve paraya dönmüş...
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl nati ben ebatlardan anlamam sen kafana göre takıl fiyat konusuna gelince çok pahalı olmasın malum 2 gün sonra bozuluyo bu meletler
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl nati ben ebatlardan anlamam sen kafana göre takıl fiyat konusuna gelince çok pahalı olmasın malum 2 gün sonra bozuluyo bu meletler Yeşilsu' size çinden ucuza ital edilen kopyalarını kaklıyorlar anlaşılan:)2 günde bozulduğuna göre:)
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl İyi erkek yoqtur. Hepsi aynıdır! Sadece a$ıkken farkLı olduqunu sanırsın ama bitince anlarsın ki HEPSİ AYNI
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.