Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl yasık kıs kümeste napsınlar canlarım hehe ya keyfim yerine geldi he göçmen kızı ; şimdi onları salarsak ortalık kokudan geçilmez am a insanlık ölmedi salacam akşam
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Allah'tan bizim bu internette konuşmamızı sağlayan, interneti bulan, sürekli geliştiren, ayrıca inşaatlarda çalışıp evlerimizde rahat rahat oturmamızı sağlayan ameleler ve ülkemizi güvenli hale getiren askerlerde, o kümesin içinde değiller, yoksa böyle ahkam kesmeye fırsat bile bulamazdık değil mi?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl yok canım askerlerin ne işi var kümeste onlar asker hem ahkam kestimizi nerden çıkardın sinirlencek bişi yok burası tartışma platformu ok sakin ol senide atarım içeri
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl aramakla bulamazsınız.. o size gelir ama sizlerde onu çok efendi ağırbaşlı sorumluluk sahibi oldukca da sezsiz ve sakin bulursunuz şımarık değildir size yılışamaz tercih etmez kaçırırsınız:) sonrada hep ararsınız....
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl yoksa sen kaçtınmı benim sizi tıktığım yerden okdarda uğraştım kaçmayın diye
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl her şey yeşilsuya bağlı o ne zaman salarsa o zaman bulacaklar
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl bebeto bulamaz ben onları tıktım kümese dedimya banane yaaa bulcam yaaa nereye hani nerde yuk şu yaz geçmeden bulmam lazım kışın zaten nerde bulcaz
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl yoksa sen kaçtınmı benim sizi tıktığım yerden okdarda uğraştım kaçmayın diye tıkılmadım ki kaçayım ama sen yinede tıkma onları bırak özgür olsunlar böylece şansınız biraz daha artar belki
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl bebeto buluruz ya önemlimi dumanlı özgürlük bize mahsus unutun bunları şimdi siz orda daha rahatsınız.. düşünsene dır dır yok çene yok
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar bebeto buluruz ya önemlimidumanlı özgürlük bize mahsus unutun bunları şimdi siz orda daha rahatsınız.. düşünsene dır dır yok çene yok ay ınanmıyorum sana yesılsu yaa bı kac gun yoktum surda dırek tum erkeklerı kümese tıkmıssın ben de dıyorum noldu bole nerde bu ıyı erkekler
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl ben yaptım hehe hepsi kümeste merak etme elimdeler adresinizi verin kızlar
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar ben yaptım hehe hepsi kümeste merak etme elimdeleradresinizi verin kızlar kız wala 1tane gönder :)noluy noluyyy koskoca kümesin war yaaa
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar dett sen evlisin olmasss kümesimi boşaltamam şuanda yaa bahçemde büyütücemm bi taneeee ))) noluyyy beaaa
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl tamam yollıcam ozaman ama iyi bakmalısın elinden kaçırırsan bidaha yok sana hehe (erkekler beni öldürcek valla )
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar tamam yollıcam ozaman ama iyi bakmalısın elinden kaçırırsan bidaha yok sana hehe (erkekler beni öldürcek valla ) gönder gönder bakar büyütürüm ben onu da
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl peki gönderiyom adres şumu kümes karşısı pahçe içi melissko evi
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl kız wala 1tane gönder :)noluy noluyyykoskoca kümesin war yaaa bunlar çıldırmış kümesin doğal gazlı değilse kimse gelmez ona göre
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl canım canım dogal gazsız kümeste yaşamıyolar sosyete şekerim bunlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.