Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yasık kıs kümeste napsınlar canlarım hehe ya keyfim yerine geldi he göçmen kızı ; şimdi onları salarsak ortalık kokudan geçilmez am a insanlık ölmedi salacam akşam Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Allah'tan bizim bu internette konuşmamızı sağlayan, interneti bulan, sürekli geliştiren, ayrıca inşaatlarda çalışıp evlerimizde rahat rahat oturmamızı sağlayan ameleler ve ülkemizi güvenli hale getiren askerlerde, o kümesin içinde değiller, yoksa böyle ahkam kesmeye fırsat bile bulamazdık değil mi? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yok canım askerlerin ne işi var kümeste onlar asker hem ahkam kestimizi nerden çıkardın sinirlencek bişi yok burası tartışma platformu ok sakin ol senide atarım içeri Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 heyttt yeşilsuya bulaşmayın kendinizi kümeste bulursunuz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 karışmayın banaa ben bu forumun bekçisiyimm Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 aramakla bulamazsınız.. o size gelir ama sizlerde onu çok efendi ağırbaşlı sorumluluk sahibi oldukca da sezsiz ve sakin bulursunuz şımarık değildir size yılışamaz tercih etmez kaçırırsınız:) sonrada hep ararsınız.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yoksa sen kaçtınmı benim sizi tıktığım yerden okdarda uğraştım kaçmayın diye Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu da bize kapak olsunmu ?? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 iyi erkek nerde bulunur ? o sizi bulur merak etmeyin.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bebeto bulamaz ben onları tıktım kümese dedimya Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 her şey yeşilsuya bağlı o ne zaman salarsa o zaman bulacaklar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bebeto bulamaz ben onları tıktım kümese dedimya banane yaaa bulcam yaaa nereye hani nerde yuk şu yaz geçmeden bulmam lazım kışın zaten nerde bulcaz Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yoksa sen kaçtınmı benim sizi tıktığım yerden okdarda uğraştım kaçmayın diye tıkılmadım ki kaçayım ama sen yinede tıkma onları bırak özgür olsunlar böylece şansınız biraz daha artar belki Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bebeto buluruz ya önemlimi dumanlı özgürlük bize mahsus unutun bunları şimdi siz orda daha rahatsınız.. düşünsene dır dır yok çene yok Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bebeto buluruz ya önemlimidumanlı özgürlük bize mahsus unutun bunları şimdi siz orda daha rahatsınız.. düşünsene dır dır yok çene yok ay ınanmıyorum sana yesılsu yaa bı kac gun yoktum surda dırek tum erkeklerı kümese tıkmıssın ben de dıyorum noldu bole nerde bu ıyı erkekler Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben yaptım hehe hepsi kümeste merak etme elimdeler adresinizi verin kızlar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben yaptım hehe hepsi kümeste merak etme elimdeleradresinizi verin kızlar kız wala 1tane gönder :)noluy noluyyy koskoca kümesin war yaaa Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 dett sen evlisin olmasss kümesimi boşaltamam şuanda Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 dett sen evlisin olmasss kümesimi boşaltamam şuanda Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 dett sen evlisin olmasss kümesimi boşaltamam şuanda yaa bahçemde büyütücemm bi taneeee ))) noluyyy beaaa Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam yollıcam ozaman ama iyi bakmalısın elinden kaçırırsan bidaha yok sana hehe (erkekler beni öldürcek valla ) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tamam yollıcam ozaman ama iyi bakmalısın elinden kaçırırsan bidaha yok sana hehe (erkekler beni öldürcek valla ) gönder gönder bakar büyütürüm ben onu da Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 peki gönderiyom adres şumu kümes karşısı pahçe içi melissko evi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 kız wala 1tane gönder :)noluy noluyyykoskoca kümesin war yaaa bunlar çıldırmış kümesin doğal gazlı değilse kimse gelmez ona göre Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 canım canım dogal gazsız kümeste yaşamıyolar sosyete şekerim bunlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.