Misafir taunus Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu? Sayın Taunus... "Yalabık"ın anlamı "Kıvılcım"dır... Dilimizde olmayan ve kullanılmayan bir kelime değildir. Yörükler "Kıvılcım" kelimesini hiç kullanmazlar mesela. "Kıvılcım çıkardı" yerine "Yalabık attı" derler... Mesela yeğenim "Şimşek" kelimesini öğrenmediği zamanlarda Şimşek çaktığı zamanlarda gökyüzüne bakıp "Yalabık atıyooo" derdi... Her gün dağıttım kredi kartı sahiplerinin o kadar tuhaf soy isimleri var ki... Ama yazıp alaya almış olmak istemem... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 böyle bir anlamı olduğunu tahmin ediyordum.ama gene de soyadı olarak alınamayacak kadar kötü bir yan anlamı da var . Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 böyle bir anlamı olduğunu tahmin ediyordum.ama gene de soyadı olarak alınamayacak kadar kötü bir yan anlamı da var . Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Ama yazıp alaya almış olmak istemem... olay budur taunus böyle şeyler komik geliyorsa kendine saklanmalıdır dışardan çok çirkin görünüyorda Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Bir soyadının komik veya kötü bir yan anlamı varsa bu insanlar isterlerse mahkemeye başvurup değiştirebiliyorlar. Alıntı
Φ sağanak Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu? Neden ki, nereden tanıyordun ki? Doğrusunu söylemek gerekirse hakikaten ilginç bir soyad Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.