Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Bunlar Kıbrıs'tayken çektiğim fotoğraflar... Sis ________________ Nöbetçilerim _______________ Akşam Nöbetine Gidenlerden _______________ Gün Batımı _______________ Evler _______________ Sabah Nöbetine Gidenlerden _______________ Lefkoşa'da Ara Sokak _______________ En Sevdiğim Resim Bu; Başlığını siz koyun... _______________ Hakimiyet... Kıbrıs, hayatımda en güzel ve en acı izleri bırakan yerdir... Hayatımın en güzel şeyini, orada olduğum dönemde kaybettim... Ama oraya gitmekte, hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi ve askerliğim ne şanstır ki oraya çıktı... Kendime gelişimi de yine bu gördüğünüz fotoğrafları çektiğim, görev yaptığım yere borçluyum... Kendimle baş başa kalmamı sağladı, kendime geldim... Kıbrıs benim için çok önemli... Bir kere daha görebilir miyim hayatımda bilmiyorum. Belki de ömür boyu bir anı olarak kalacak hatırımda sadece... O tepeleri bir kere daha dolaşmayı her şeyden çok isterdim... Beni kendime getiren o manzaları, yeşillikleri... Neyse... Belki birgün anlatırım... Şimdilik fotoğraflarla yetinin... Bence fotoğrafları büyüterek seyredin... Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 çok güzel fotoğraflar.Kıbrıs'a ben hiç gitmedim.ama siz ne yaşadınız biilmiyorum,en yakınım daha 3 gün önce Kıbrıs'ı anlattı bana.ama yaşadıkları olumsuz şeyler.nihayetinde biz bir söz aldık,her yaşadığı yerden geçmeye ,belki bir gün biz de bu güzel ada da olacağız yaşanmış acıları toplamaya gitcez.umarım bir gün paylaşırsınız anılarınız hoşcakalın saygılar Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bana göre o fotoğrafın başlığı aklımda özgürlük,önümde esaret Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bana göre o fotoğrafın başlığı aklımda özgürlük,önümde esaret Hımm... Güzel bir başlık olmuş... Ama ben bugün bir şey keşfettim... Arkadaşım söyledi; Bazen bazı fotoğraflar için başlık gerekmezmiş... O fotoğrafa başlık koymamam, En güzel başlık olmuş... Bazen diyorum ki; Acaba kendimle mi konuşuyorum... Tuhaf, Bende öyle düşünmüşüm... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Varyant'tan İzmir Körfez görüntüsü... Manisa'da bir uçurum. "Kız Köprüsü" deiyorlardı galiba, oonun yakınında... Aynı uçurumun farklı bir açısı... Canım uyurken... En sevdiğim kuzenim; Betül... Kıyamam ya, aşığım ben ona... Çeşme - Ilıca Sahil Boyu'ndan bir görüntü... Ne çok sabahladım burada sahili ve güneşin doğuşunu izleyerekten, Tabi ki kumlar üzerinden... Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 her fotoğraf ya da resmin insan da bıraktığı duygular farklı.bir de çeken kişi ya da resmi yapan kişi kendi ruh halini de ekleyince,yorumlar bir başka ahenkte oluyor.ben bu resme o ismi verdim.çünkü anlattığı şey buydu.ama hepsi çok güzel tekrar teşekkür ederim. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ne güzel... resimler harika.. teşekkür edrim.. bana yaşamımıdaki en güzel günlerimi hatırlattınız.. saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.