Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 sevgilisi varken önüne gelene mavi boncuk dağıtan kızla sevgilisiyle yetinip,gereksiz gereksiz adamlarla laubali olmayan kızı bir tutamayız. bizi evlenicek kadın ve eğlenilecek kadın olarak genellemeyin diyerek, içinizdeki doğru düzgün, "güvenilir" "aklı başında" saygı duyulacak arkadaşlarınızı şaban yerine koyuyosunuz. bunda sizdeki aşırı ilgi görmeden kaynaklanan kendine güven duygunuzun " biz o kadar özeliz o kadar özeliz ki en kötümüz bile iyi olarak tanımlanmalı şeklinde artık ruh sağlığınızı bozacak boyuta vardığını görüyoruz. biz kız halkı olarak mükemmeliz kızların çeşitlilik derecesını bılemıyorum erkeklerde de garıp ınsanlar var tabı bız onları ıyyy yaparak geçiştiriyoruz genelde yanlıs mı dogru mu orası bellısız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 sevgili taunus sen çok komik bir adamsın ya ediz hunlar ve mehmet a.erbiller diye ayırmışsın ve doğru bir tespit yapmışsın ama bi şey eksik kalmış onuda ben tamamlayım..günümüz hatunları paraya taptıklarından bide paralı ve parasız erkekler diyede ayırsakmı ne... genellemiyelim tabi..herkesin kendine has özellikleri vardır.. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sevgili taunus sen çok komik bir adamsın ya ediz hunlar ve mehmet a.erbiller diye ayırmışsın ve doğru bir tespit yapmışsın ama bi şey eksik kalmış onuda ben tamamlayım..günümüz hatunları paraya taptıklarından bide paralı ve parasız erkekler diyede ayırsakmı ne... genellemiyelim tabi..herkesin kendine has özellikleri vardır.. ismet inönünün bir lafı vardır. bu toplumda namuslular namussuzlar kadar cesur olsa bu kadar kötülük olmazdı diye. şimdi bu mehmet ali erbillerde ilyas salman yuuuuuunus bülbül cesareti olduğu için iş yaşamında her türlü alavere dalavereyi yaparlar. kural hukuk falan tanımazlar.o yüzden çoğunda para ganidir.bunların para olmayanları bile kadına heyecan verici ve eğlenceli gelir.evlenmezler ama çıkarlar onlarla. ediz hunlar ise ve mehmet ali erbillerdei ilyas salman yuuuuuuuuunus bülbül cesaretine sahip olmadıklarından kanun nizam tanıyan efendi çocuklardır. o yüzden de kafaları pek üçkağıda çalışmaz.çoğunda para olmaz.bunların para olanlarını ise kadınlar çok sıkıcı bulur.kadın evlenmeye karar verene kadar eyani adamcağız 30 yaşına gelene kadar çıkmazlar bunla.yıllarca evlenmek üzre bi keranara ayrılır.ezik ezik kuyrukta sıralarını beklerler bu arkadaşlar.....çeken bilir. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ismet inönünün bir lafı vardır. bu toplumda namuslular namussuzlar kadar cesur olsa bu kadar kötülük olmazdı diye. şimdi bu mehmet ali erbillerde ilyas salman yuuuuuunus bülbül cesareti olduğu için iş yaşamında her türlü alavere dalavereyi yaparlar. kural hukuk falan tanımazlar.o yüzden çoğunda para ganidir.bunların para olmayanları bile kadına heyecan verici ve eğlenceli gelir.evlenmezler ama çıkarlar onlarla. ediz hunlar ise ve mehmet ali erbillerdei ilyas salman yuuuuuuuuunus bülbül cesaretine sahip olmadıklarından kanun nizam tanıyan efendi çocuklardır. o yüzden de kafaları pek üçkağıda çalışmaz.çoğunda para olmaz.bunların para olanlarını ise kadınlar çok sıkıcı bulur.kadın evlenmeye karar verene kadar eyani adamcağız 30 yaşına gelene kadar çıkmazlar bunla.yıllarca evlenmek üzre bi keranara ayrılır.ezik ezik kuyrukta sıralarını beklerler bu arkadaşlar.....çeken bilir. bilmiyorum neden bekletiyoruz, her zaman bi eksiğiniz oluyor cunku bazen tipinz az çirkin ya da çekici olamıyosunuz bazen hem cirkin hem capkın olabılıyosunuz bu ıgrenc oluyo cunku bı eksıgınız varsa onu sadık erkek olarak tamamlamanız fln lazım bazen sıradan parasız ya da aptal olabılıyosunuz yani site halkı ıcın konusmuyorum genel erkekler ıcın bunları dıyorum ben size. ustunuze alınmayın o yuzden hep kenarda beklıyo sınra da yıne bıle alınmıyosunuz es olarak ama tabı hata mı degılmı işte onu da bız o sizin harıcınızde görduklerımızı kendımıze zorla koca yapınca göruyoruz bı bakıyoruz kı ulen bu erkekler cıkmalıkmıs oyle kalmalılarmıs o kenarda bekleyenlerden alsaymısız da demıyor deyılız hanı sızın de gönlunuz olsun Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 bilmiyorum neden bekletiyoruz, her zaman bi eksiğiniz oluyor cunkubazen tipinz az çirkin ya da çekici olamıyosunuz bazen hem cirkin hem capkın olabılıyosunuz bu ıgrenc oluyo cunku bı eksıgınız varsa onu sadık erkek olarak tamamlamanız fln lazım bazen sıradan parasız ya da aptal olabılıyosunuz yani site halkı ıcın konusmuyorum genel erkekler ıcın bunları dıyorum ben size. ustunuze alınmayın o yuzden hep kenarda beklıyo sınra da yıne bıle alınmıyosunuz es olarak ama tabı hata mı degılmı işte onu da bız o sizin harıcınızde görduklerımızı kendımıze zorla koca yapınca göruyoruz bı bakıyoruz kı ulen bu erkekler cıkmalıkmıs oyle kalmalılarmıs o kenarda bekleyenlerden alsaymısız da demıyor deyılız hanı sızın de gönlunuz olsun hayatınız boyunca oryantal şıvga gibi oynamaya o kadar çok alışmışsınız o kadar çok alışmışsınız ki,şu masumane forumda bile illa oynamak zorunda hissediyosunuz.yedekleme müessesesi bilinç altına o kadar işlemiş ki,aman kimseyi kırmıyım hesabı milletin gönlünü yapmak zorunda hissediyosunuz.yahu kardeşim şuda sohbet ediyoruz,size asılmıyoruz ,siz de bizi red emiyosunuz bişey yapmıyoruz,gönlümüz olması gerekmiyo.içinden geleni olduğu gibi söyle. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 bilmiyorum neden bekletiyoruz, her zaman bi eksiğiniz oluyor cunkubazen tipinz az çirkin ya da çekici olamıyosunuz bazen hem cirkin hem capkın olabılıyosunuz bu ıgrenc oluyo cunku bı eksıgınız varsa onu sadık erkek olarak tamamlamanız fln lazım bazen sıradan parasız ya da aptal olabılıyosunuz yani site halkı ıcın konusmuyorum genel erkekler ıcın bunları dıyorum ben size. ustunuze alınmayın o yuzden hep kenarda beklıyo sınra da yıne bıle alınmıyosunuz es olarak ama tabı hata mı degılmı işte onu da bız o sizin harıcınızde görduklerımızı kendımıze zorla koca yapınca göruyoruz bı bakıyoruz kı ulen bu erkekler cıkmalıkmıs oyle kalmalılarmıs o kenarda bekleyenlerden alsaymısız da demıyor deyılız hanı sızın de gönlunuz olsun melisko sana 5 tane soru soruyorum. 5 tane cevap rica ediciiim... eksikse bırakın gitsin adam.başının çaresine baksın.eksikse niye bekletiyosunuz? tipi bahane etme.ilyas salman-yuuuuunus bülbül gibi adamlarla çıkıyosunuz.tipi geç. çekicilik derken neyi kast ediyosun biraz aç. sadık erkek kimse istemio ki. sıkıcı ve monoton buluyolar.kaybetme korkusu yaşatmadıkları için güvenilir oldukları için heyecan veremiyo garipler.bi karar verin sadık erkekler aptal mı değil mi. sıradan olmamak için ne yapmamız gerekiyo? kendinize zorla koca yaptığınız adamlar altenatifsizlikten, bulamamaktan çaresizlikten size razı oluyolar. farkındasınız değil mi? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 melisko sana 5 tane soru soruyorum. 5 tane cevap rica ediciiim...eksikse bırakın gitsin adam.başının çaresine baksın.eksikse niye bekletiyosunuz? tipi bahane etme.ilyas salman-yuuuuunus bülbül gibi adamlarla çıkıyosunuz.tipi geç. çekicilik derken neyi kast ediyosun biraz aç. sadık erkek kimse istemio ki. sıkıcı ve monoton buluyolar.kaybetme korkusu yaşatmadıkları için güvenilir oldukları için heyecan veremiyo garipler.bi karar verin sadık erkekler aptal mı değil mi. sıradan olmamak için ne yapmamız gerekiyo? kendinize zorla koca yaptığınız adamlar altenatifsizlikten, bulamamaktan çaresizlikten size razı oluyolar. farkındasınız değil mi? sıradan kaliteli ama sadık erkek olabilirsiniz siz bunu çözememişsiniz daha iki ucu ateslı deynekte olacaksınız iillaha ki Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 sıradan kaliteli ama sadık erkek olabilirsinizsiz bunu çözememişsiniz daha iki ucu ateslı deynekte olacaksınız iillaha ki sana 5 tane çok baba soru sordum.tuğla gibi.sen her kadının işine gelmeyecek sorular olduğu için, cevaplarsak bizi çözerler savunmasız kalırız hesabı cevaplamamayı tercih ettin.düşmana cephane vermeyelim hesabı. ya bi kere farklı olan herşey iyidir diye kompleksiniz var.ama farklı olan herşey iyidir diye bişey yok.ne yani bir ortamda 30 tane klonlanmış kıvanç tatlıtuğ olsa bir tane de yuuuuuuuuunus bülbül olsa aaaa bu farklı diye onu mu seçiceksiniz? cevap TABİ Kİ EVET. kaliteli erkek her kaprisinize boyun eğen , her zorluğunuza gıkını çıkarmayan zavallı erkek midir şu üç günlük dünyada iki ucu ateşli değnek olmak zorunda mısınız ? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sana 5 tane çok baba soru sordum.tuğla gibi.sen her kadının işine gelmeyecek sorular olduğu için, cevaplarsak bizi çözerler savunmasız kalırız hesabı cevaplamamayı tercih ettin.düşmana cephane vermeyelim hesabı. ya bi kere farklı olan herşey iyidir diye kompleksiniz var.ama farklı olan herşey iyidir diye bişey yok.ne yani bir ortamda 30 tane klonlanmış kıvanç tatlıtuğ olsa bir tane de yuuuuuuuuunus bülbül olsa aaaa bu farklı diye onu mu seçiceksiniz? cevap TABİ Kİ EVET. kaliteli erkek her kaprisinize boyun eğen , her zorluğunuza gıkını çıkarmayan zavallı erkek midir şu üç günlük dünyada iki ucu ateşli değnek olmak zorunda mısınız ? bana göre kıvanc tatlıtug da ***** yunus bulbulde sımdı farklı dıye onu secmeyız ama düşün Türkiyede erkekler esmer bız sarısınlara egılımlıyız dımı sahsen ben oyleydım ama baktım sarısınlarda iş yok esmere meyıllendım bunlar hep deneme yanılma olayları Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 melisko sana 5 tane soru soruyorum. 5 tane cevap rica ediciiim...eksikse bırakın gitsin adam.başının çaresine baksın.eksikse niye bekletiyosunuz? tipi bahane etme.ilyas salman-yuuuuunus bülbül gibi adamlarla çıkıyosunuz.tipi geç. çekicilik derken neyi kast ediyosun biraz aç. sadık erkek kimse istemio ki. sıkıcı ve monoton buluyolar.kaybetme korkusu yaşatmadıkları için güvenilir oldukları için heyecan veremiyo garipler.bi karar verin sadık erkekler aptal mı değil mi. sıradan olmamak için ne yapmamız gerekiyo? kendinize zorla koca yaptığınız adamlar altenatifsizlikten, bulamamaktan çaresizlikten size razı oluyolar. farkındasınız değil mi? bunlara teeek tek cvp yazıyorum 1-eksık de belkı tamamlanır hadı belkı cazıp gelırler bıze dıye bekletıyoruz ama olmuyor olmuyor 2-tıp onemlı canımız hangısını cekıyosa onu begenıyoruz ama capkın olan cekıcı olabılıyor göze batıyor 3-sadık erkekler sıkıcı oluyor erkegımızle bı kadını yanyana koyunca gözunun kayma korkusu bıze cazıp gelıyoır 4-sıradan olmak ıcın hafıf bır capkınlık ıyıdır ama ben capkınım dıye gözunun ıcıne sokmucan hep ınkar edıcen oyle kı yakalansan ustuste ınkar edıcen 5-kendımıze o koca yaptıgımız alternatıfsız adam degıl güle oynaya bıze gelenlerdır kımse zorla evlenmez aldın mı cevaplarını ? ben evlenmemıs olsaydım bılıyorum kı bana zaten onlar sızın gıbılerle evlenmez derdın acayıp ıstah kapatıcısın sen kendın mutlu olamadıgından ınsanları yakmaya calısıyorsun bence Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 evet 2 bölüme ayrılır taunus modelii normal erkek modeli Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 bana göre kıvanc tatlıtug da ıgrenc yunus bulbulde sımdı farklı dıye onu secmeyızama düşün Türkiyede erkekler esmer bız sarısınlara egılımlıyız dımı sahsen ben oyleydım ama baktım sarısınlarda iş yok esmere meyıllendım bunlar hep deneme yanılma olayları valla ben şahsen beyaz tenli severim ,saç rengi sorun diil. sarışınlarda nasıl iş yok yahu. ben de kumralım ... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 bunlara teeek tekcvp yazıyorum 1-eksık de belkı tamamlanır hadı belkı cazıp gelırler bıze dıye bekletıyoruz ama olmuyor olmuyor 2-tıp onemlı canımız hangısını cekıyosa onu begenıyoruz ama capkın olan cekıcı olabılıyor göze batıyor 3-sadık erkekler sıkıcı oluyor erkegımızle bı kadını yanyana koyunca gözunun kayma korkusu bıze cazıp gelıyoır 4-sıradan olmak ıcın hafıf bır capkınlık ıyıdır ama ben capkınım dıye gözunun ıcıne sokmucan hep ınkar edıcen oyle kı yakalansan ustuste ınkar edıcen 5-kendımıze o koca yaptıgımız alternatıfsız adam degıl güle oynaya bıze gelenlerdır kımse zorla evlenmez aldın mı cevaplarını ? ben evlenmemıs olsaydım bılıyorum kı bana zaten onlar sızın gıbılerle evlenmez derdın acayıp ıstah kapatıcısın sen kendın mutlu olamadıgından ınsanları yakmaya calısıyorsun bence cevaplara cevaplar. 1. adamın kişiliği 7 sinde neyse , 70 inde de odur.lütfen ama lütfen insanları olduğu gibi kabul edinve değişmek zorunda bırakmayın. çünkü biz alternatifsizlikten kabul etmek zorunda kalıyoruz hak geçmesin. ayrıca kendi olamamak çok sıkıcı bişey.adamların değişmesini istiyosunuz sonra da kendi değil diye kızıyosunuz.(oryantal şıvga 1) 2.tip önemli değil diyosunuz ama çık sokağa ,güzel kadınlar hep ilyas salman tipli adamlarla.parayı veren düdüğü çalar teoremi deriz buna. 3.sadık erkekler sıkıcıysa sadık erkek isteriz demeyin.denin sen bunu (oryantal şıvga 2) ya da aldatıldık ühüe ühüe demeyin.bir daha burda aldatıldım diyen olursa düşene bir tekme de sen vur kampanyası başlatıcam.ayrıca aldatılma korkusu yaşamaktan zevk almak ruh sağlığınızın çok bozuk olduğu anlamına geliyor.çünkü normal insanlar acı çekmekten zevk almaz.bir psikoloğa görünün.huzura alerjiniz var.huzurlu yaşamı sevmeyen insan huzur da vermez. bu kadınları sevmemek için çok iyi bi sebep. 4. sıradan olmamak için hafif çapkınlık iyiyse o zaman sadık erkek isteriz demeyin (oryantal şıvga 3) çapkını oynayan sadık erkek de istiyosunuz...rol yapınca da ya olmaz ama kendiniz olun diyosunuz.(oryantal şıvga 4)bi adam ya çapkındır ya değildir.ikisini birden istemeyin.döner de söyliyem mi sana deriz! 5.adamları kendinize zorla koca yaptığınızı kendin yazdın. şimdi güle oynaya geliyo deme(oryantal şıvga kaç oldu unuttum) adamlar bulamıyolar çaresizler.gel ulen seni kendime koca yaptım dediğinde allah büyük ikramiye bana vurdu der adam tabi güle oynaya gelicek. bi kadınla tanışmanın, tavlamanın ve evlenemeye ikna etmenin ne kadar eziyetli bir iş olduğundan haberin var mı senin. tabi güle oynaya gelicek.adamı 1 ton eziyetten kurtarıyosun. kimi yakayım niye yakayım. ruh hastası ısmael miyim ya. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şener şenin 1970lerde oynadığı uçakla eve dalan pilot vecihi (ayşen grudanın deyimiyle VİCİİİHİ .i harfiyle) karakterinin hemen hemen aynısıyım. sadece kekeme değilim . bi de onun biraz yakışıklısıyım.ama bi işe yaramıyo çünkü bende yunus bülbül cesareti yok. sadece medeni cesaret var. türk kadınına medeni cesaret sökmez. yunus bülbül cesareti lazım Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 evet 2 bölüme ayrılır taunus modelii normal erkek modeli güseli,m sen kısma bırak onu canım ya normal erkek modeliymiş yelim ben seni iyisin dimi sen özel mesajıma niye cevab yazmıyorsun sen bakim Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 bana göre kıvanc tatlıtug da ıgrenc ı yahu koskoca kıvanç tatlıtuğa da ****** dedin ya pes yane.sen nesin monica belluci misin. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ya kızılmıcak gibi değil ki apla ya neyse ben onu boşverdim.. özele herzzaman yazarım sana ablacım ..çok iyiyim valla allah bozmasın.. tü tü tü tü maşallah Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ay taunuscum evde kalmışsın sen başka bir şey demiyorum hehehe senı alan da yoook senın aman bunu alayım dıyebılecegın bı kız bıle yokkkk Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ay taunuscumevde kalmışsın sen başka bir şey demiyorum hehehe senı alan da yoook senın aman bunu alayım dıyebılecegın bı kız bıle yokkkk valla benim şu anda gebere gebere hoşlandığım en az 2 kişi var ama birinin sevgilisi vardı ve üzerime geliyodu son zamanlarda naaptı bilmem, diğerinin sevgilisi yok ama kafası karışık.al birini vur ötekine be meliz. resmen kafalarını tokuşturasım geliyo. BU KADAR ZOR OLMAK ZORUNDA MISINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ ! diye kulağının dibine bağırmak istiyorum. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 valla benim şu anda gebere gebere hoşlandığım en az 2 kişi var ama birinin sevgilisi vardı ve üzerime geliyodu son zamanlarda naaptı bilmem,diğerinin sevgilisi yok ama kafası karışık.al birini vur ötekine be meliz. resmen kafalarını tokuşturasım geliyo. BU KADAR ZOR OLMAK ZORUNDA MISINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ ! diye kulağının dibine bağırmak istiyorum. emen meliz apla olaraktan yedişeyim derdine dermanına; o kafası karışık olan kızdan kaçççç kaçsan o gelcek senden bi geri adım bekliyor demek... sevgilisi olan kız ne yapıo anlamadım ama sevgilin varsa bırak cabuk de kıskan sana gelsın aynı anda 2 kızın olsun sen seç az begendıgını salla o aşamada Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 emen meliz apla olaraktan yedişeyim derdine dermanına;o kafası karışık olan kızdan kaçççç kaçsan o gelcek senden bi geri adım bekliyor demek... sevgilisi olan kız ne yapıo anlamadım ama sevgilin varsa bırak cabuk de kıskan sana gelsın aynı anda 2 kızın olsun sen seç az begendıgını salla o aşamada sevgilim yok.ayrıldık.2 ay oluyo. .aynı anda 2 kızım olsun diye hiç düşünmedim.bir tane olsun sağlam olsun yaşamımın kalan 40 yılında kimseyle uğraşmiyim hep aynı kız olsun isterim.kız peşind ekoşcak, ikna etmeye çalışacak esnaf ağzı yok bende. çok hoşlanıyosam insan gibi diyalog kurmaya çalışırım. bin tane zorluk çıkarırlar sinirlenirim bi daha üzerine gitmem.onların da hiç umurunda olmaz. ya ben kendimi bildim bileli kızlardan hep kaçmışımdır.hiç de kovalamazlar.çünkü bence bir erkeğe pek de ihtiyaçları yok.. .kafası karışık olan tam bana göre ama 1000 tane zorluk çıkarıyo. zaten tanışmak için 2,5 yıl uğraşıp tanışamamıştım.onunla çıksam çıkardığı tüm zorlukları burnundan fitil fitil getiririm heralde.belki de kıyamam bilmiyorum.ne istediğimi biliyorum.ama ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 şener şenin 1970lerde oynadığı uçakla eve dalan pilot vecihi (ayşen grudanın deyimiyle VİCİİİHİ .i harfiyle) karakterinin hemen hemen aynısıyım. sadece kekeme değilim . bi de onun biraz yakışıklısıyım.ama bi işe yaramıyo çünkü bende yunus bülbül cesareti yok. sadece medeni cesaret var. türk kadınına medeni cesaret sökmez. yunus bülbül cesareti lazım ya aya çok güldüm nasıl bu kadar komik oluyorsun pilot vecihi yani vciihi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 emen meliz apla olaraktan yedişeyim derdine dermanına;o kafası karışık olan kızdan kaçççç kaçsan o gelcek senden bi geri adım bekliyor demek... sevgilisi olan kız ne yapıo anlamadım ama sevgilin varsa bırak cabuk de kıskan sana gelsın aynı anda 2 kızın olsun sen seç az begendıgını salla o aşamada Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ya aya çok güldüm nasıl bu kadar komik oluyorsun pilot vecihi yani vciihi canımı sıkan bişey olamdıkça hep öyleyimdir. herkes bana çok güler. hatta ben de kendime çok gülerim. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 sevgilim yok.ayrıldık.2 ay oluyo. .aynı anda 2 kızım olsun diye hiç düşünmedim.bir tane olsun sağlam olsun yaşamımın kalan 40 yılında kimseyle uğraşmiyim hep aynı kız olsun isterim.kız peşind ekoşcak, ikna etmeye çalışacak esnaf ağzı yok bende. çok hoşlanıyosam insan gibi diyalog kurmaya çalışırım. bin tane zorluk çıkarırlar sinirlenirim bi daha üzerine gitmem.onların da hiç umurunda olmaz. ya ben kendimi bildim bileli kızlardan hep kaçmışımdır.hiç de kovalamazlar.çünkü bence bir erkeğe pek de ihtiyaçları yok.. .kafası karışık olan tam bana göre ama 1000 tane zorluk çıkarıyo. zaten tanışmak için 2,5 yıl uğraşıp tanışamamıştım.onunla çıksam çıkardığı tüm zorlukları burnundan fitil fitil getiririm heralde.belki de kıyamam bilmiyorum.ne istediğimi biliyorum.ama ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.