Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 sabah okudum yalancı yazmış benim için ve şuan arıyorum bulamıyorum.. kim ne yalanımı görmüş .beni bu şekilde yargılama! açık açık derdini söyle Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 sabah okudum yalancı yazmış benim için ve şuan arıyorum bulamıyorum.. kim ne yalanımı görmüş.beni bu şekilde yargılama! açık açık derdini söyle Bende görmedim karşılaşmadım görsem payını verirdim... Yeşilsu yoksa hayalmi gördün,akıntıya karşı kürekmi çekiyorsun....,,, Sana kimse yalancı diyemez ve yargılayamaz... Diyorsa;karşında seni anlayacak muhattap yoktur sadece o kişinin yaptığı abesle iştigaldir. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 yalancı diyen özürünü diledi.. Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 yalancı diyen özürünü diledi.. Ben kimseye böyle faydasız harekette bulunmadım............,,,, Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 sen bulunamazsın zaten Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 ----Hııı aferin yola geldin demek....karşındaki insana değer verdiğinin göstergesidir..........,,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ii ii Bu yalan konuşana karşı verdiğiniz bir emir çeşitimi oluyor...............?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.