Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl doğru aysumcum, biz insanlar genellikle bir şeyi kaybettikten sonra değerini anlarız ne diyelim inşallah kaybetmeden anlamak dileğiyle
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl doğru aysumcum, biz insanlar genellikle bir şeyi kaybettikten sonra değerini anlarız ne diyelim inşallah kaybetmeden anlamak dileğiyle neyse anlayabilmekte bişey dimi ama
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 16 yıl tatıle gıdınce aılecek otelde tıkıs tıkıs yatarız beraber yatıgım aıle uyesının gece kucuk bı kaza yapmasından korkarım veya bebeklerın altına yapıp yapmadıgını kontrol etmek zorunda kalmaktan hep pıs ısler bana kalıo yahu
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 16 yıl Mutlaka korktum birsey var benimde ama bir turlu aklima gelmiyor neden gercekten korktum
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl Hiç bişeyden KORKUMYOKKKKKKKKKKK SADECE ALAHDAN KORKARIMMMMMMM
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl turist ömer benn seni biiiiiiiiiiii korkutursammmmmmmmmmmmmmmmm ağlarsınnnnnnn canım bennimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hatta korkudan böyle olursun ....
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 16 yıl askerligimi uzatmaktan korkuyorum rahat dursam korkmiyacamda rahat duramiyom
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 16 yıl askerligimi uzatmaktan korkuyorum rahat dursam korkmiyacamda rahat duramiyom ogren rahat durmayi benim tek korkum posta ile yollanan eriklerim gelcek mi. Ya curur de gelir yada Amerikada aramalardan iseri gecmez
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 16 yıl safak azaldikca rahat duramiyorum desen ben sana yollardim erik bizim askeriyenin her tarafi erik agaciyla dolu
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 16 yıl yollamak istedeyen cok kisi vardi da ama en iyi arkadasim yolladi 2 gun once ama gelir mi bilmem galba yasak meyva yollamak
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 16 yıl ben ölmekten korkuyorum hayatta hepimizin korkuları vardır SİZİN KORKULARINIZ VEYA KORKUNUZ NEDİR???? Allah tarafindan sevilmemekten korkuyorum.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl bugun en cok korktum sey arkadasin eve yollanilmasi dun karar verilcek ti noldu bilmiyorum ya gitti tatil yine
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl yürür iken yolda tini mini kot pantolonumun kopçasının kopmasından..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl En çok kendi hödümden korkuyorum. Midemi bozunca mümkün olduğunca aynı ortamda kalmamaya çalışıyorum kendisiynen. Mümkünse uzakta yaşasın. Bununla ilgili bişey anlatcaktım ama kötü olur, kaldıramazsınız.
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 16 yıl yürür iken yolda tini mini kot pantolonumun kopçasının kopmasından.. sen ve tini mini,nasıl bir yürüyüştür bu böyle
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 16 yıl sen ve tini mini,nasıl bir yürüyüştür bu böyle mini işte mini anna..geceleri traves takılıyorum..bi ara sana sarı peruğumdanda bahsedem ykm den almıştım..ay allam öje serilerim ve takılarımı bi görsen şuhedaaa bayılırsın..geçenlerdeyse boynerden yüksek topuk bi çizme almıştım leopar desenli..ay allam şimdilerde bizimkide leopar gibi.. işte öle şuhedacım mini etek konusuysa iki hafta önce cereyan etmişti, yine gece ve ben en alımlısından bir traves yemeğe davet edilmiştim..üğzerine afiyet ıstakoz ve kalamar salata falan vardı..fazla kaçırmışım..ölee kurktum ölee kurktum ki kopmasından kopçanın.. ....ölee iştee bi arada sana prag tan aldığım iç çamaşırlarımdan da bahsederim..ayy şuheda nasıll heyecanlıyım bi bilsen.. bi sırdaşım oldu..sen...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.