Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Seçtiklerimiz

Burada bizim seçtiklerimiz adı altında Forumda bulduğumuz özel başlıkları, videoları, fotoğrafları ve diğer materyalleri bulacaksınız...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına kim yardım etti?
Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına kim yardım etti?
  • 0 cevap

GM Retro Stilindeki Kare Gövdeli Fütüristik Chevy Pikabını Paylaştı
GM Retro Stilindeki Kare Gövdeli Fütüristik Chevy Pikabını Paylaştı
  • 0 cevap

Elon Musk, Twitter'a görüntüleme sayıları ekledi ve anında öfkeye yol açtı
Elon Musk, Twitter'a görüntüleme sayıları ekledi ve anında öfkeye yol açtı
  • 0 cevap

Kesinlikle Erkek Delisi Olduğunuzun 7 İşareti
Kesinlikle Erkek Delisi Olduğunuzun 7 İşareti
  • 0 cevap

Üniversite Öğrencileri Dünyanın En Hızlı Güneş Enerjili EV'sini Yaptı. Tek Bir Şarjla 1000 Km Gitti.
Üniversite Öğrencileri Dünyanın En Hızlı Güneş Enerjili EV'sini Yaptı. Tek Bir Şarjla 1000 Km Gitti.
  • 0 cevap

Dedikodular Ayuka Çıktı: Elon Musk, Donald Trump Jr.'ı Twitter'ın Yeni CEO'su Olarak Atadı mı?
Dedikodular Ayuka Çıktı: Elon Musk, Donald Trump Jr.'ı Twitter'ın Yeni CEO'su Olarak Atadı mı?
  • 0 cevap

Google yönetiminin, ChatGPT yapay zekasının artan popülaritesi nedeniyle bir "kırmızı kod" yayınladığı bildirildi
Google yönetiminin, ChatGPT yapay zekasının artan popülaritesi nedeniyle bir "kırmızı kod" yayınladığı bildirildi
  • 0 cevap

Amerika Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Üvey Kızı Ella Emhoff Çok Farklı Moda Seçimleriyle Bizi Büyüledi
Amerika Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Üvey Kızı Ella Emhoff Çok Farklı Moda Seçimleriyle Bizi Büyülediws
  • 0 cevap

Erkekler neden askısız yazlık elbiseleri bu kadar çok seviyor - Erkeklerin onu SEVMESİNİN 5 nedeni
Erkekler neden askısız yazlık elbiseleri bu kadar çok seviyor - Erkeklerin onu SEVMESİNİN 5 nedeni
  • 0 cevap

Bilim insanları dünyanın en güçlü malzemesini icat etti
Bilim insanları dünyanın en güçlü malzemesini icat etti
  • 0 cevap

Uçakta uyurken fotoğraflarımı çeken bir sürüngen yakaladım - bu yüzden onunla yüzleştim
Uçakta uyurken fotoğraflarımı çeken bir sürüngen yakaladım - bu yüzden onunla yüzleştim
  • 0 cevap

Güneş enerjisi dünya rekoru, yenilenebilir enerji için 'gerçekten büyük bir sıçrama' ile kırıldı
Güneş enerjisi dünya rekoru, yenilenebilir enerji için 'gerçekten büyük bir sıçrama' ile kırıldı
  • 0 cevap

Salt Bae, Dünya Kupasında Lionel Messiye agresif davranışları nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu
Salt Bae, Dünya Kupasında Lionel Messiye agresif davranışları nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu
  • 0 cevap

Sanatçı Kendi Göğsüne Dövme Yapıyor ve Sonuç Oldukça Çarpıcı
Sanatçı Kendi Göğsüne Dövme Yapıyor ve Sonuç Oldukça Çarpıcı
  • 1 cevap

Yaşlı ve Çirkin Olduğunuzda Nasıl Çekici Olabilirsiniz?
Yaşlı ve Çirkin Olduğunuzda Nasıl Çekici Olabilirsiniz?
  • 0 cevap

Elon Musk'ın sansür çılgınlığı, Amerikan sağının "ifade özgürlüğü" tanımındaki temel kusurunu ortaya koyuyor
Elon Musk'ın sansür çılgınlığı, Amerikan sağının "ifade özgürlüğü" tanımındaki temel kusurunu ortaya koyuyor
  • 0 cevap

Elon Musk, Twitter'daki Diğer Çoğu Sosyal Medya Hesabına Olan Bağlantıları (Sekmeleri) Yasakladı
Elon Musk, Twitter'daki Diğer Çoğu Sosyal Medya Hesabına Olan Bağlantıları (Sekmeleri) Yasakladı
  • 0 cevap

Bu EV Şarj Cihazı, İKİ Elektrikli Aracı Aynı Anda Şarj Edebiliyor
Bu EV Şarj Cihazı, İKİ Elektrikli Aracı Aynı Anda Şarj Edebiliyor
  • 0 cevap

Lionel Messi'nin dramatik uzatma golü kuralları çiğnedi ve izin verilmemeliydi
Lionel Messi'nin dramatik uzatma golü kuralları çiğnedi ve izin verilmemeliydi
  • 0 cevap

Kate Winslet Su Altında 7 Dakikadan Fazla Nefesini Tuttu: "Öldüm mü?"
Kate Winslet Su Altında 7 Dakikadan Fazla Nefesini Tuttu: "Öldüm mü?"
  • 0 cevap

Bu Sahilde Mahsur Kalan Gerçek Bir Deniz Kızı mı yoksa Bir Aldatmaca mı?
Bu Sahilde Mahsur Kalan Gerçek Bir Deniz Kızı mı yoksa Bir Aldatmaca mı?
  • 0 cevap

Streisand etkisi nedir? Elon Musk, Twitter hesaplarını yasakladıktan sonra öğrendi
Streisand etkisi nedir? Elon Musk, Twitter hesaplarını yasakladıktan sonra öğrendi
  • 0 cevap

Kadın: Dövmelerin Bağımlılık Yaptığının Canlı Kanıtı Olarak Kendini Ortaya Koyuyor
Kadın: Dövmelerin Bağımlılık Yaptığının Canlı Kanıtı Olarak Kendini Ortaya Koyuyor
  • 0 cevap

Barbie: Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ikonik karakterler olduğu ilk fragmanı izleyin
Barbie: Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ikonik karakterler olduğu ilk fragmanı izleyin
  • 0 cevap

Maria Sharapova: "Daha 11 yaşındaydım"
Maria Sharapova: "Daha 11 yaşındaydım"
  • 0 cevap

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.