Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asaf-ı sahaf

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    38
  • Katılım

  • Son Ziyaret

asaf-ı sahaf Hakkında

  • Doğum Günü 22-02-1990

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    Konya-İstanbul
  • İlgi Alanları
    Tarih<br />Tarih<br />Tarih

asaf-ı sahaf - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  2. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  3. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  4. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  5. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  6. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  7. asaf-ı sahaf doğum gününüz kutlu olsun!

  8. sorun bu zaten ergenkondan birileri içeri alınıca kıyamet kopuyor.. bilm adamları türkiye sevdaıları nasıl içeri alınır diye bu insanları içeri alanların adamı gül e " şüpheli " dynce diğerleri kıyameti koparıyo.. kimse hukuka güvenmiyo.. herkes istediği yorumu yapıyor.. sonrada bizi niye ab'e almıyorlar diyoruz.. niye niye geri kaldık denir.. daha hukuku tam oturmamış.. nasıl alsın elin abesi bizi
  9. YAZIK ONARA İSLAMI GERÇEK MANADA BİLMİYORLAR! Bunların aynısını zamnında talibanda yapıyordu afganistanDA. yakında pakistan da yapacAK gibi Ancak şunu belirteyim. ******* sanki tecavüz edilince kız günahkar olacak! Aksine belki o zulme uğradığı için Allah Onu yanına alacak!
  10. asaf-ı sahaf

    TÜRKAN SAYLAN’I KAYBETTİK

    Türkan Saylan İster Onların Dedikleri Gibi Din Düşmanı Olsun İster Anti Türban olsun UMRUMDA DEĞİL kendisi türkiyenin yetiştirdiği en seçkin en değerli insanlardan biridir onların da en önlerinde yer alır eğitime ve sağlık alanında yaptıklarını henüz hiç bi hükümet yapamadı Kendisie Allahtan Rahmet dilerim. Bir de Vakit Gaztesine Bşe Dcem " eğer onlar o hakaretleri din adına yaptık diyorlarsa BEN O DİNDEN DEĞİLİM KARDEŞİM"
  11. Danıştay saldırısından önce " işte bunlar türbana karşı olan kafirler(!) - sen kimsinki kafir veya değil karar veriyosun- diyen bunlar Kanser tedavisi gören saylana hakeret edende bunlar! bunlar bilmezmiki islam dini sevgi dinidir. bilmezlermiki o ismini andıkları allah merhamet doludur bu vakit yazarları bilmezmi ki amcasını öldüren insanı affeden bir peygamberleri var Yok Yok! Adamlar irticayı bile ellerine yüzlerine bulaştırıyor.. yazıklar olsun
  12. Dostum haklısın ama şunu belirtmem gerekiyor. Hükümet İrtica yapıyor,yani anayasal şekli değiştirmek istiyor. Asker Darbe yapıyor Demokrasiyi yerlere alıyor. Atatürkün partisi CEHEPE Atatürk'ün ilkelerinden halkçılıkla hiç alakası olmayan bir şey olup çıkıyor. Atatürkçüyüm diye geçinen diğerleride kimilerine göre irtica yapıyor. Ayrıca İmam hatiplerin açılışına gitmek gayet iyi birşey.. çünkü daha düne kadar hatta günümüzde bile örenekleri var. öss 1.leri o liselerden çıkıyor. türbanla üniversiteye gireyen kızlar başka ülkelerde okul 1.si oluyor . nese konu imamhaitp değil. ne de irtica KONU 19 MAYIS Atatürkçü diye geçinenlerin tek bildiği laiklik. hangisi halkçı? hangisi çağdaş? çağdaşlık sadece laik olmak değil. çağın gerektirdiği şekilde hareker etmektir. hangi ülkede türbanla okula girmek yasak hangi ülkede darbeler bu kadar sık oluyor? hemde aynı sebeple herkese sorarım yalnız " dnyahpmzn " sözlerim sana değil yanlış anlamayınız.
  13. hmm.. bak ne diyeceğim. 1950 öncesi tek parti chp henüz çok partili seçim yok tam demokrasi olmadığı için halkın gerçek anlamda kimi istediği belli değil 1950 sonrası 3 darbe bilmem kaç muhturaya rağmen halk hala ısrarla irticacı(!) partileri hükümete getiriyor Cumhuriyet HALK (!) Partisi ise halktan çok uzakta. arasıra irticayı önleme kampanyaları başlatıyor ve sen diyorsunki " Ne Zaman Ki Halka Seçim Hakkı Verdik,İrtica Başladı " Ve irticacılar 60 yılda bi türlü islam devleti kuramadı. hala uğraşıyorlar.. askeri ele geçirdiler(!) bu kez kesin kurcaklar dinciler.. kesin
  14. Arkadaşlar,şu soruyu sormak durumundayım. Sizce Kürt vatandaşlarımız neden bole davranıyorlar? Yani hiç yoktan sebepten mi kendilerine hak verilmesini istiyorlar? " siz bole yaparak yüce türk milletine katkıda bulunuyorsunuz,yoksa kavgadan bize kar çıkar diye düşünen insanlara mı?" ayrıca ben kesinlikle eminimki Pkk,Ekonomik Şartlar,Bazı asimilasyon poltikaları doğudaki insanlara haklı olarak " yeter artık " dedirtmiştir. konuşup halledelim ne özerklik verelim ne 2. resmi dil ne pkkla masaya oturalım ne dtpyi kapatalım Konuşmadan dinlemeden çözülemez. Kürt Arkadaşlara da bir diyeceğim var. Ordaki şartların bir kısmı (ekonomik, ticari,ulaşım,elektrik su vs.de ki problemler) aynı şekilde memleketim olan karadenizde de var ancak onlar ne devleti zor durumda bırakıyorlar ne de bizde hak isteriz diyorlar. ayrıca ben inanmıyorumki günümüzde kürtler istediklerini yapamıyorlar. hiç bi kürt çıkmazki ben kürtçe konuşamıyorum ve ya kürtçe eğlenemiyorum ve ya bana iş vermediler kürt olduğum için belki önceleri vardır ama günümüzde çok ama çok azaldı. ne biz taviz verelim ne de siz hakkınızdan mahrum olun "kürt ve türk kardeştir"
  15. Arkadaşlar şuna bi açıklık getirelim bence. Öncelikle darbecilerin yargılanması gerektiği konusunda hemfikiriz. Zira onların yaptıkları tamamen halkım egemenliğini hiçe saymaktır. Ancak bazı arkadaşlar darbecilerle beraber,ya yargı darbesi yapan ve ya darbeye zemin hazırlayanlarında yargılanması gerek diye düşünüyor. Darbe yapmak kanunen suçtur.Dolayısıyla yargılanmalı gereklidir. Ancak ben Darbeye zemin hazırlamak suçmudur bilmem! Bu Tecavüze zemin hazırlayan çok seksi giyinen bir kadın içinde geçerli midir? veya malını iyi saklamayıp hırsıza kolay lokma hazırlayan mal sahibi gibi birşeymidir bu? Şaka bi yana Medeni Kanunda 52. Madde de Meşru Müdafaa için bile bazı şartlar öne sürmüşken ( saldırnın fiilen başlaması,fiil hukuka aykırı olmalı,saldırı ila müdafaa dengeli olmalı vs. ) Anayasa hükümer tarafından çiğnendiği için darbe yapılması sizce doğru mudur? Ayrıca Anayasayı ihlal edip darbeye zemin hazırlayan hükümeti deviren ordu bunu yasadışı yolla yapması uygun mudur? Bu Sorularıma ek olarak Değerli Arkadaşım " Politika " ya " anaysa ihlal edilirse ne olur ,nasıl engellenir " sorusuna cevap verdiğimi düşünüyorum. SAYGILAR!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.