Kürtaj,günahtır.Her türlü kürtaj bir cinayettir. İnsanlar şu kadar hafta sonra şu sendromdan dolayı çocuğunu öldürebilir öyle mi?Peki farklı hastalıklarla belli bir yaşa kadar sağlam iken sonradan sakatlanan,hastalanan insanları ne yapalım?Hadi onları da öldürelim.İnsanoğlu neticede, hadi sizin 20 li yaşlara kadar getirdiğiniz canınız kafasına öyle bir darbe aldı ki ne akıl kaldı ne organlarını yönetecek kapasite,hadi öldürelim.
Forumda bazı üyeler bilir ki bundan 6 ay önce kızım dünyaya geldi.Hamilelik sürecini düşündüğümde elbette çocuğunuzun sağlıklı olup olmaması kadar endişelendiğiniz bir konu yoktur dünyada.Ama çevremde ki bazı örneklerden şunu da hiç unutmadım;en yakın arkadaşımın hamileliği süresince sıkıntı yokken tam doğum esnasında oksijen yetmezliği ve tabi ki doktor hatası sebebiyle özürlü bir çocuk dünyaya geldi.Evet, yıllardır ve yaşadıkları sürece zor bir süreç.Peki ne yapmalılar,vay din ne kadar saçma deyip ,biz özgürce yaşamak istiyoruz deyip çocuğu öldürüp veya oraya buraya yollayıp bütün sorumluluktan kaçsınlar mı(dinen kadının eve kapatılması için uygunmuş ya).
Hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren kocama söylediğim tek birşey vardı "bu çocuğa sakat bile deseler Allah dilemedikçe asla aldırmam".Ve Allah inancı ağır basan biri olarakta son ana kadar duanın huzurunu yaşadığım için çok şükür, çocuğum şimdiye kadar sağlıklı geliştiği için de çok şükür.Arkadaşım özürlü çocuğunu en iyi şekilde yetiştirdiği için, özel okulları mücadedeleyi en güzeliyle sağladığı için de çok şükür,yani hayata yinede sımsıkı tutunma sabrını veren Allaha çok şükür.Çocuklar öldürülmesin, insanlar korunacaksa doğru düzgün korunsun,tecavüze uğrayan kişi anında soluğu hastenede alıp gerekli iğneyi yaptırabilsin(toplumun saçma zihniyeti ve çıkardığı zorluklar yüzünden kızlar kadınlar korkmasın)...öyle ya da böyle babası nefretlik biri dahi olsa(ki çoğu kürtajın altında aslında kocanın sevilmiyor olması yatar ülkemizde) çocuğun bir yarısının da kadın olduğu unutulmasın ve kadın bütün gücüyle eşsiz dahi olsa çocuğunu dünyaya getirebilecek ve bakabilecek cesarete sahip olsun.İnsansak kaçmayalım ve mücadele edelim.