Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DagPia

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

DagPia tarafından postalanan herşey

  1. Sanatçı ve Milliyetçi kavramları yanyana getirilirken dikkatle cümleler kullanmalıyız arkadaşlar. SANATÇI : Evrensel çizgide var olma çabası güderken. (sınır yoktur) MİLLİYETÇİ : Sahip olduğu topraklarda var olma çabası güder. (sınır vardır) Kontrast değerlerdeki güdümleri tartışılmaz. bu yüzden milliyetçi sanatçı diye bir türetim olmaz derim. sanatçı sanatçıdır. milliyetçi de milliyetçidir. Sanatçılar asla taraf tutmazlar. yani senin (asi küheylan arkadaşım) verdiğin açıklamada yakıştırmada yer alamazlar. onlar sanatçı değil.olsa olsa şarkıcı, yorumcudur..
  2. DagPia

    TSK her daim...

    Cumhuriyet tarihinde bir çok parti sahip oldukları ideolojilerle gelip geçmişlerdir. ve hep öyle olacaktır. Biri gelir biri gider. asker değişmeyen yapısıyla ve duruşuyla ilelebet payidar kalacaktır. Aynen türk bayrağının göklerde dalgalandığı gibi. hiç kimse o bayrağı indiremeyeceğine göre, askerinde varlığı bu bu çizgide aşikardır. Asker her daim içimizde olmuştur ve içimizde kalacaktır. Asker de anayasal hakklarını kullanarak; kendi yapısına bağlı görüşlerini, gerekiyorsa mutırasını ve düşüncelerini ifade eder bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ekonominin nerde nasıl risk olabileceği kaygısını askerde düşünür. Öncelik maddi değil, manevi değerledir. Laikliği gitmiş bir ülkenin hangi değerlerinden bahsedebilirsiniz ki şeriattan başka. Afganistan mı olalım. Adı ılımlı islam ama Afganistandan farkı olmayan bir ülke mi olacağızz... İslam islamdır değişmez. ve kimse dinle devleti yan yana yönetimsel bir çizgiye taşımasın. Asker doğru zamanda, doğru anayasal haklarını kullanarak kaygılarını ifade etmekten kaçınmamıştır. ve bundan sonrada kaçınmayacaktır. DİN yönetimsel değil, İNANÇ çizgisinde yaşanır.
  3. lütfen arkadaşlar bunu bir şekilde ulaştıralım ki yasa çıkmadan sesimiz çıksın
  4. Öyle olmaz böyle olmaz derken; muhalafet laiklik duruşunu sergilerken her daim, kimi muahfazakar kesimlerde bilinçaltında şunu kabul görüyorlar ki islamın hiç bir zaman yönetim biçimi olamayacağı gerçeği. Ve buna bağlı olarakta ılımlı islam yakıştırmalarıyla dini çaktırmadan laiklik çizgisinde olumlu kılmaya çalışıyorlarsada farkında olmadan bilinçaltları öyle demiyor. İslam, islamdır. Değişmeyen kuralları vardır. ister kabul görün ister görmeyin. Özde de islamdır. Sözde de... ILIMLI İSLAM OLMAZ!..
  5. Erken seçim öncesi hükümet kanadında meclise verilecek olan anayasal değişiklik paketine neden milletvekilliklerine yönelik dokunulmazlıkların kaldırılması da eklenmiyor? Bugün meclisin verdiği her hangi bir karar karşısında CUMHUR madur olmakla birlikte her yönüyle yargılanabilmekte iken vekil olarak tayin ettiğimiz meclis üyelerinin de DOKUNULMAZLIK'larının bütünüyle kaldırılmasıyla yargılanmalarının önünün açılması MUTLAK ŞARTTIR. Seçim sonrasi yeni mecliste bu dokunulmazlık sorununu yine rafa kaldırılmasına tüm yurttaşlarımız büyük bir duyarlılıkla tepkisini gösterip, bu yönde bilinç kazanılması ve cumhurun sesini duyurmalıdır. Bunun için bireysel payımıza düşen toplum bilinci adına ne yapılması gerekiyorsa bu yönde kendimizi bir şekilde ifade etmeliyiz. Basına ciddiyetle bu E-DUYURU'yu bir şekilde ulaştırmalıyızki kitle iletişim araçlarıyla gündem yaratılıp, CUMHUR'un bu yöndeki sesini duyurmalıyız çok geç olmadan. EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Milletvekillerinin değil! 02.mayıs.2007 YURTTAŞ
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.