Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ihgg

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    185
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ihgg - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ihgg

    Kursat Otcu ya Net Cevap

    İmzalarada artık kafayı yormaya baslamıssın dur onuda acıklıyayım " biz bize zulmektigimiz icin simdide dusman bize zulm ediyor" Kurtlar Vadisi Irak ta ki bu söz cok hosuma gitmis ti simdide ben sana söylüyorum o sözü anlarsan imzamdaki manayıda anlarsın.
  2. ihgg

    Ateist?

    ateism " yaratanı ınkar ederek kurtulacagını sanan bir avuc ınsanın görüsü. dunyaya tamamen gözü kapalı bakarlar" bu sözlerden baska ateizm aciklanmaz bence.. ama unutmamak lazim Tanriyi inkar ettikleri halde Tanriya inanırlar bundan emin olun.. belki ateistler karsi gelecekler ama "görünen köy klavuz istemez"
  3. ((: Bu Olayda Kaç Bin Sene Beklenilmesini Kim Bunlara Söylüyor? Kendilerimi AKil Ediyor Yoksa? Hani Gene Bir Örnek Vereyim.. Dunya olusmadan önce kendi kendiyle konusmus ve demis ki yav ben felan yıl kadar sonra felan zamanda felan saatte tam bir yasanilir mekan olayim. Olay bumudur yani? yoksa belli bir zaman beklenilmesini söyleyen bir güc mü var? yoksa duzenin bozulmamasını saglayan bir guc mu var? yav Hade bea Muzu Anlatın Catladım Kaç Gundur Hala Cıt Yok Kimseden
  4. ihgg

    Kursat Otcu ya Net Cevap

    simdi sana ne diyeyim ki?!!! aslında gercektende seni susturup oturtacak bir cevabım avr amma dedigim gibi kaldiramazsın
  5. ya Hû ben soruyorum bu Elementlerin birisi A mekanda Birisi B mekanda ama bunlarin Bir C mekanında birlesmesi zorunlu ama bu C mekanına bu elementleri kim getiriyor? bir ikincisi İngilizcen var ise demissin demeki sende ingilizce biliyorsun o halde beni ugrastırmada Turkçeye cevirerek MUZ un evrimini anlat gercektende merak ettım bu konuyu ve Isık meselesi var Quantumda hem dalga vem parcacık özeligi gösteriyor ama Isık ortama girmeden önce nasıl davranacagını iyi biliytor ve Quantum Fizigiyle ugrasan butun BilimAdamalrida burada diyor ki Doga Ustu Guc Isıga ne yapması gerektigini önceden haber veriyor "KOD" biçiminde... birde Renkler Nasıl Olusur?
  6. Bunlari bir araya getiren bir kuvvet yok mu yani C A Mekandayken O2 B Mekanında ansıl birlesecek? ve CO2 meydana gelecek? ben senden bunlari birlestiren TESADUFU ıstıyorum
  7. rastlanti öyle degilde ben söyle sorayim NEDEN INSANLAR MAYMUN OLMUYOR? hep derler Maymundan ınsan cıkar birgunde INsandan Maymun Cıksın
  8. ya Hû bide su Muzun evriminide aciklayin simdi aklima takildi
  9. ((: diyaletkige ulasan Einstein mi? Max Planck mı? yada digerleri mi? Newton neden diyalektikçi degildi? yada Pascal? hade bunlari gecelim peki taslarin seklini kim belirliyor? madem taslar tesadufen kendi sekillerini yapamiyor kim yapıyor?
  10. ihgg

    Kursat Otcu ya Net Cevap

    bu evrenden baska evrenler varsaya ya? ya ALLAH ha bire baska baska evren yaratip baskalarini orada sınava sokuyorsa?
  11. ha bu arada suanda elime muz aldim yemeye basladim ve dedim ki acaba Muz neden evrimlesti? saka maka merak ettım simdi muz neden evrimlesti? yoksa bitkiler evrimlesmiyor mu? eger evrimlesmiyorsa neden onlarda canlı degil mi?
  12. Quantum Fizigine inince nedendir bilinmez Tabnriya Ulasiliyor... Tasavvuf a ve Mistik dusunceye variliyor nedendir bilinmez? mesela taslarin sekilleri.. bir tas seklini kendimi belirliyor? kendimi girinti cıkıntılarini nerede delinecegini nerede delinmeyecegini belirliyor?
  13. doga kanunlari tesadufleri yaratıyor yani ? ben böyle anladım yok eger böyle demek istemediysen acıkla... ((: yazik su kuslara belkide daha uzun yasasaydilar ınsan olacakalri ne dersiniz?
  14. yokya sen öyle san Tesaduf kendini yaratiyor mu? yada Tesaduf iki seyin rastlantısı sonra mı olusuyor?
  15. ilk önce siz okudugunuzu anlayin ve kivirmayin ve cevaplayin...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.