Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gece lambası

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

gece lambası Hakkında

  • Doğum Günü 7 Temmuz

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

gece lambası - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  2. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  3. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  4. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  5. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  6. gece lambası doğum gününüz kutlu olsun!

  7. abi konu baya sapmış Olaya materyalist bir bakış açısı ile bakarsan her taşın altından bir fizik kanunu çıkar Zaten olması gereken bu. Herşeye bir kanun herşeye bir kural kaide ... Bu bakış açısının cevap bulduğu o kadar şey var ki bu da gerçeği görmeye engel oluyor. Fakat bir yerde tıkanıp kalıyor tek bir soru ile Yoktan var edilmez herşeyin bir sebebi vardır der ama dünyanın nasıl oluştuğuna , proteinlerin birleşiminden nasıl insanın meydana geldiğine , vs .. Olay , her yağmur tanesini melek indirir abi denir fakat bu materyalist bakış açısı ile yağmur taneleri aynı kutupla yüklü oldugü için birbirini iter , bu yüzden birbirine çarpmazlar diye biter . keşke herşeyin cevabı bu kadar basit olsa
  8. insan acz ve fakirdir . Size insanlığı koyun dedim nisyan dan gelen insanı değil. . tabi ki insanlığın ne mana içerdiğini biliyorsak.
  9. çok haklısın.. Istersek buraya kuranın tüm ayetlerini yazalım Çok zor birsey değil sadece 2 , 3 dakkalık bir parmak egzersizi Peki yazdık .. Sonra hali ilen sıkkınlıktan dolayı bir kaçına meraktan göz atarız. Sadece okuruz. Ilk emir oku idi. Sihiri varmı diye sorsan , müslüman olduğumdan dolayı demiyorum , var. En basitinden cinlerden korunmak için felak , nas yanına da bir süre. Ee okudun ne oldu ? işte ben burasına inanmıyorum. Allahtan korkusu olan ne zamandır Allaha kulluk eden bir varlıktan korktuğu için ona sığındı ? Bu şekil davranışlar karşısında , o süreleri bilmeyenler uzaklaşmaz mı ? Sonra çıkıp meydana kuran hakkında "bence" diye cümleler ile atıp tutarlar.. Abi bu çok yanlış ve gereksiz. Bu âlim takımının kendisini kutsallastirmasından başka birsey değil. Bu durumu piyasa haline dönüştürerek bu türde ekmek parası kazanırlar Kuran nasihat ve kolaylıklar dinidir. Sen Allahını bildikten sonra o sihirli kelimeler ağızından zaten çıkar. Bu demek değil ki kuran okumayın , okuyun hatta tevsirine de bakın ki daha bir samimiyet duyasınız. Birde şunu bir deneyin kuranda gördüğünüz bir ayetin içinde ki Allah kelimesi yerine insanlık koyarak okuyun Nasihat filan değil sadece fikrine hemfikir olduğum için yazıyorum.
  10. 27-30 yaş arası kanaatimce , tabi cennete gitmek nasip olursa inşallah 33 yaşında olarak bulunacağız. 33 yaşının manası artık bir kemale erme söz konusu . Yanlış yapma olasılığı en aza indirgenir. Bu yüzden bu yaş aralığı .. Ve benim de hayallerim oldugü için bu yaş aralığı işime geliyor :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.