Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

JAN

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    172
  • Katılım

  • Son Ziyaret

3 Takip eden

JAN Hakkında

  • Doğum Günü 15-08-1985

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    ankara

JAN - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

42

İçerik İtibarınız

  1. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  3. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  4. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  6. Admin

    JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  7. JAN doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Aynısını Fîlisitinli çocuklar içinde söylebîlir misiniz aceba sn. politika? Örneğin neden İsrail asklerlerine taş atıyorlar? - İsrail panzerlerine sapanlarla, molotoflarla saldırmalarının nedeni ne? - Filistinli çocukların mücadelesi direnişte Kürt çocukların ki neden terördür? Terör nedir? - Esir alınan askerlere tek bir fiske dahi vurmadan ailelerine teslim etmek midir terör yoksa öldürülen militanların cesedlerini dahi parçalamak mı? Tüm dünya halklarının özgürlük mücadelesini meşru görüp Kürt ulusunun özgürlük mücadelesini terör olarak nitelendirmenin altında yatan gizli (ya da açık) bir ırkçılık olabilir mi? - 200 ü aşkın ulusun devletini tanıyıp (Türkiyeyi geçtim) Irak Kürtlerinin mevcut statüsünü tanımayıp, Kürdistan ismini telafüz etmekten dahi çekinen, Kürdistan bayrağına tahammül edemeyen bir zihniyetin tanımı ne olabilir? - COLA KURDA (ve diğer Kürt markaları) neden Türkiyeye giremiyor? - Güneydoğuda Kürtler yerine Filistinliler mücadele etse Filistinlileri de terörist olarak nitelendirebilecek misiniz? Tekrar ediyorum Terör nedir? Terörist kimdir? vs. vs. vs...
  9. Halk kahramanları ölümsüzdür.. (Halk kahramanlarını özellikle belirtmemin nedeni düzenin ve statükonun ''kahramanları''ndan ayırt edilmesi içindir) Saygı ve rahmetle...!!
  10. Ülkesi içinde 50 bîn insanının öldüğü, on bînlercesînin yaralandığı, yüzbinlercesînîn sürüldüğünün dünyanın bir başka yerînde yaşanmasının adının ap açık savaş olduğunun örneklerîyle var olduğu ancak ülkemizde ise hala yaşananlara ''savaş'' bîle dîyemeyen, denîldîğînde îse sadece bu kelîmeden dolayı İslam maskesi altına sakladığı şovenîst nefesînî meclîs kürsüsünden 70 milyonun yüzüne soluyan br 'vekîlin', isim farklılığı olsa da özünde hîçbir farklılığı olmayan 'kemalist', 'beyaz' ve 'yeşil' Türkçülerin temsilcisi 'vekillerin' toplumuyuz.. Böyle bir toplumun bir ferdi olarak yaşananlara savaş denilmesine dahi tahammül edemeyenler var olduğu sürece bu tür acıların ne yazık ki bitmeyeceğini üzülerek belirtmek isterim.. Ayrıca ölümlere neden olan konuşmaktan, dîyalog kurmaktan uzak, demokratik çözüm yerîne 30 yıllık çürümüş înkarcı, îmhacı uygulamaları dayatan tepeden tırnağa faşizmle süslenmiş, renklere, dîllere, varlıklara dahî tahammül edemeyen, Türk mîlleti adı altındaki ''ulus'' girdabıyla halkları yutan, asîmîle eden bir asırdır ''tek'' leyen sîstemî kınıyor, daha fazla acıların yaşanmaması îçin biran önce tasviyecî, statükocu değil dîyalogcu ve demokratik çözümün gerçekleşmesîni diliyorum......!!!
  11. Sevgili boşig, Feodaliteye yalnızca Kürt halkından örnekler vermek en bariz ve kibar şekliyle ... Benzer örnekler yer yüzünde batıdan doğuya her toplumda yaşanan olaylardır.. Feodalitenin olması toplumların uluslaşması ya da kendi kaderini özgürce tayin etmelerine engel değildir.. Bir kaç ay önce Samsunda inek karşılığında evlendirilen kadın örneği ile ülkemizin batısında bile (Kürt olmadıklarına dikkat çekerim) benzer feodal yaşantılar olduğunu belirtmek/hatırlatmak isterim.. Kürt toplumunda yaşananların devlet destekli feodalite olması itibarı ile diğerlerinden farklı ve sistemli olduğu kuşku götürmez bir gerçektir.. Siirt teki tecavüz olayında yer alan zanlıların hemen hemen hepsinin devletle bağlantılı olması (asker, polis, AKP li ve AKP li vekil yakını vs.) bu gerçekliği temellendirmesi açısından dikkat çekicidir..!!! Saygı ile..
  12. 87 yıl boyunca ''yalnızca Türke köle olma hakkı'' tanıdığımız, 'varlıklarını varlığımıza armağan' ettirdiğimiz, 'mutlu Türklük' uğruna devşirmeliği dayattığımız ancak gelinen aşamada özgürleşen, kendi kimlikleriyle yaşama şansı bulan Türk olmayanların adına bir Türk olarak Kürt halkının özgürlük ve demokrasi kavgası için teşekkür ediyorum.. Milli birlik adı altında halklara dayattığımız gizli ırkçılık tuzağına düştüğümüz yıllar önce aynı illetin kurbanı olan biz Anadolu halklarını nazi hayranı ittihatçı zihniyetin maşalığından kurtaran Kürt halkının yüz yıla sığan özgürlük mücadelesi için tüm Türkler adına sonsuz teşşekürler ediyorum.. Türk-İslam sentezinin ümmetçi dayatmalarıyla yıllarca sunnileştirilen, sunnileştirilemeyenlerin payına Dersimde, Çorumda, Sivasta, Maraşta katliamlar düşen ve gelinen aşamada kendi değerleriyle yaşama şansı bulan tüm Aleviler adına Kürt halkının özgürlük ve demokrasi mücadelesinde ödediği bedeller için teşekkür ediyorum.. Yıllarca çağdaşlık adı altında tüm değerleriyle dışlanan, laiklik adı altında tüm inananlarının fişlendiği, adının yobaza, irticacıya çıktığı ancak Kürt halkının özgürlük ve demokrasi mücadelesi ile artık özgürce kendi kimliği ile örgütlenebilen tüm müslüman insanlarımız adına Kürt halkına teşekkürler ediyorum.. Çingenelik, Şoparlık yaftalarıyla aşağılanan gelinen aşamada Kürt halkının meşru özgürlük mücadelesiyle artık insan yerine konabilen Romanlar şahsında tüm öteki etnik halklar, gayr-i müslümler adına Kürt halkına teşekkürler ediyorum.. Devlet destekli feodal ve ata erkil yaşamın en büyük mağduru, Kürt halkının demokrasi ve özgürlük mücadelesiyle gelinen aşamada artık bir adının olduğu, 'kimsenin namusu olmayan' tüm kadınlar adına Kürt halkına sonsuz teşekkürler ediyorum.. Kapitalist modernitenin emek sömürüsüne karşı Sosyalizm bayrağını inadına Denizlerin, Mahirlerin, İbrahimlerin adına yakışır bir şekilde yükselttikleri ve anılarını yaşattıkları için tüm Kürt halkına en devrimci duygularla yürekten teşekkürler ediyorum.. Dün Osmanlıda kapı kulu bugün Türkiyede emir kulu olan sistemin özelde gençleri genelde tüm benzer mağdurları, yoksulları, ezilenleri, işçileri, köylüleri adına ezilenin özgürlük mücadelesinin ezeni de özgürleştirdiği gerçeğiyle Kürt halkının özgürlük ve domakrasi yürüyüşüne sonsuz teşekkürler edip mücadele bayrağını daha çok yükseltmelerini diliyorum...!!! Saygı ve sevgiyle.....
  13. İlginç değil mi? (Bir gülücükte benden ) Diyorum ya işte 30 yıl geçmesine rağmen bu çatışmalı ortamın bitmemesinin tek nedini bizim ''düşmanlarımızı'' tanımamamızdandır.. Ermenileri İttahatçı bilgilerinden, Alevileri sunni dedelerimizden, Kürtleri de Uğur Dündar zihniyetli savaş medyamızdan öğrendiğimiz sürece 'düşmanlarımızı' hiç bir zaman tanıyamayacağız.. Hatta uzaylıları bile Pkk dan daha çok tanımamız abartı olmasa gerek.. Evet şaşırdığınız olgu an itibari ile de yaşanan bir gerçektir.. Pkk bütün ''talimatlarını'' en başta internet sitelerinden verir.. ''Serhildan'' adı altında araç yakmak, ''sokakları cehenneme çevirmek'', Fettullah Gülen cemaatini açık açık tehdit etmek örgütün internet aracılığıyla yaptığı en sıradan tehditleri/talimatlarıdır.. Hatta Pkk nın resmi gençlik sitesinin ana sayfasında şu an ''üst düzey yetkililere suikast yapmak'' adlı bir başlık var.. (İnan(a)mayanlar açıp bakabilirler) Ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için bu sitelerin hepsinin ülkemizde yasak yurdışında ise serbest olduğunu belirteyim.. Hatta hızını alamayan Murat Karayılan an itibari ile de ABD yi tehdit etmiştir..: www.ensonhaber.com/gundem/259384/karayilan-abdyi-tehdit-etti.html Dediğim gibi Pkk tüm talimatlarını açık bir şekilde verir.. İsim vererek açık ya da gizli tehdit eder (Mehmet Metiner, Rojin vs.), kendi önemli günlerinde insanları sokakta eyleme (serhildana) çağırır, ''tüm gençleri yaşanılan her alanı eylem alanına çevirmeye'' davet eder.. Ancak bugüne kadar ''haraç'' adı altında herhangi bir açıklamalarına rastlanılmamıştır.. Varsa buyrun kendi ağızlarından, internet sitelerinden ya da doyurucu kaynak, belge, telefon görüşmesi vs sunun.. Hadi sizin için bir kez daha menzile geçtim.. !!!
  14. Güngör Mengi ve bazı arkadaşlar adına 'üzgünüm'.. Göz altına alınanların çoğu serbest bırakıldı.. Ayrıca Roj tv deki aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanılmamış.. Ve an itibatı ile Roj tv ve yedek 2 kanalı canlı yayında kaldıkları yerden devam ediyorlar.. Ve bir kötü haber daha.. Avrupa da bir çok aydın, gazeteci medya ve internet siteleri Roj tv ile dayanışma amacıyla imza kampanyaları başlatmış.. Yani anlayacağınız yapılan baskınlar Roj 'un prestijini artırmaya yaramaktan başka bir işe yaramadı.. Yoksa bu operasyon AKP den Pkk ya bir jest miydi ? Ne dersiniz ??????????
  15. Kendi bürolarının neden basıldığını görüşecek.. Çünkü söz konusu ''Pkk operasyonunda'' BDP nin Belçika daki büroları da basılmıştır.. (Psikolojik medyamızda yazmıyor sanırım) Merak ediyorum aceba BDP yerine AKP ya da CHP büroları basılsa idi ne olurdu aceba?? Heralde en basitinden Belçika'ya Nota verilirdi.. Kim bilir....???
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.