Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 31-08-2022 in İletiler

1. adına hilal diyorlarmış bu gece karşılaştım kendileriyle gecenin koynunu yırtmış gibi sıyrılmış tam ortasında öyle bağımsız öyle parlak günaha davet eder gibi çık gel diyordu kabuğundan kır gel ne kadar zincir varsa boynunda... hiçbirşeye ihtiyacım yok, kışkırtılmak yeterli benim için neron motivasyonunu bana borçlu kolay değil yakmak, kıyısına seni getiren gemileri... kumsal hayaliyle açılanlardan olmadık denize fırtınaları da göze aldık kayalıkları da boğulup gitmek de yazılacak tarihe vurup karanın koynuna hayatta kalmak da günün sonunda... sanki musa yararken denizi ikiye arasına girdiğinde korkmamış gibi boğulmaktan isa gerileceği çarmığı sırtında taşırken öleceğini bilmiyormuş gibi muhammed sığındığında o mağaraya macera yaşamamış gibi ben attığımda kendimi kayalıklara daha mı az kutsal? tercih ederken yaşamaya.. sırtıma dünyayı yükledim arşa yürüyorum yorulduğum yer dizlerimin üzerinde soluklandığım yeniden ayaklansam isyan çıkacak hem roma hem konstantinople yanacak küllerinden doğmayacak yeni bir şehir bir çağ açılmayacak kapanacak ne varsa üzerine karanlığın içinde bir hilal yırtıp arasından görünmeyecek ilham gelmeyecek yazılmayacak bundan sonra ne aşkın kafiyesi ne karaya vurmuş balina ağıtlara konu edilmez isa çarmıhta musa denizde muhammed mağarada tek başlarına ben kayalıklarında kızıl denizin hangimiz daha kutsal sorgulanmayacak... unutulacak insan olduğumuz oysa hepimiz sevmiştik ben daha çok seni bu yüzden mi kıskandı tanrım beni silindi adım kimse tarafından hatırlanmadım senden başka...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.