Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 06-04-2020 in İletiler

1. Evet. Öncelikle market çalışan birinin içerideki sayıyı 30 altında tutması için kapıya dikmesi hoş olmuş. İçeride bir yönde alışveriş yapmanız gerekiyor bir şey almayı unuttuysanız yenide başa dönmeniz gerekiyor. İnsanları yüz yüze getirmemeye çabalıyorlar
  2. Kimi bahçeye çıktı kimi balkona! Sesi duyan oynamaya başladı Düzce’de bir site yönetimi, sokağa çıkma yasağı getirilen 20 yaş altındaki gençler için DJ performansı düzenledi. Uğur Çakır’ın evinin balkonundan çaldığı şarkılara site sakinleri balkonlarından ve sitenin ortak yaşam alanlarından eşlik etti.
  3. Bence hiç kimse başlangıçta ciddiye almadı. Amerikan Başkanı Trump 'Hoax' dedi yani şaka veya aldatmaca dedi. Aynen sizin gibi THY Çin'e uçuşları anında durduracağına daha beteri devam ettiler. Korkunuzu anlıyorum benim yakın bir arkadaşım satış içinde çalışıyor ve Koronavirüs ilk günlerinde oda aynı şekilde işe gidip geliyordu ama Mart'ın son haftasında Korona kaptığını fark etti ve hemen hastaneye kaldırıldı şimdi iyi yeni yeni kendine geliyor. Yakın temas işlerde çalışanlar tehlike altında diye düşünüyorum... Bir gün herkese bulaşacak deniyor ama bunun hızlı olmasını engellememiz gerekiyor. Yoksa kimseye tedavi olacak yatak kalmayacak. Size sabır diliyorum. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri Japonya da mahsur kaldı. Ama Japonlar o kadar insan ki arkadaşa dönüş yolu açılana kadar kendi kendine kalacak bir apartman dairesi vermişler... Neyse tekrar sabır diliyorum size ve kızınıza da bol şanslar....

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.